folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cenabet Ada Kıbrıs !

Cenabet Ada Kıbrıs !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    lemar bunu yazdı:
    -----------------------------

beyenmiyorsan, gidersin... (ya defolup, yada ... olup)

sinirleniyorum, senin memleket nere kocum?

soylede bende paso oraya salliyayim bakalim hosuna gidecekmi? (eskisehirde 2 tane universite varmis, gitseydin)

biraz dusunde yaz yazilarini.

gelmissin, annenin yaptigi yemeklerimi bekliyorsun ordan burdan aldigin yemeklerle?

sular kotuymus? kimse musluk suyu kullanmaz kibrista, herkes su sebili kullanir, bunlari bilmiyormusun o kadar zamandir ordasin? neden soylemiyorsun?

gel ben seni misafir edeyim, annem yapsin yemekleri, babam cevirsin kebaplari, dokelim viskileri icelim, bakalim guzel mi deil mi? (ciddiyim,magosadaymissin zaten, buyuk ihtimalle benim mezun oldugum bolumde okuyorsun)

sen bence daha yani ogrenci olma bunalimlarina girmissin, memleketinin havasini, evindeki yemekleri, ariyosan, sen cennete gitsen, orayada cenabet dersin.

buyumenin vakti geldi...

(zumsuk disinda herkesten kabaligimdan dolayi ozur dilerim)

Hiç kusura bakma.Burda Eskişehire gelen birazcık kalan adamlara git sor Eskişehir nasıl.Sor bakalım yaşamını, memleket nasılmış sor..Atıp tutarsan senin ayıbın olur gidip görmediğin bir memlekete kalkıp sallayamazsın.

Kıbrısa geldim magosayı gördüm deniz kıyısında adam gibi gezilecek bir yeriniz bile yok.Suları mı ?? SEn kalabak suyunun methini duymadın galba...

Büyük olmayan bir şehirden gelsem kıbrıs iyi güzel fakat Eskişehir gibi cafeleri, öğrenci ortamı, iyi esnafları , fıstık gibi gece hayatı olan bir memleketten kalkıp buraya gelmek resmen berbat birşey.KEyfimden kalmıyorum emin ol.Girne var magosa var...

MAgosa güzel mi ?? oo süper..Öğrenci olmasa bildiğin köy.Tek caddesi var diye bilirim..Mekanları ??? Esnaflık deseniz beceriksizler özgülene git bakalım 1 su istedim 20 dakika sonra getirdi.ESkişehirde pat garsonlar gelir ilgilenir seninle bir isteğin oldumu 2 dakikada masanda.

Taksiciler bile diyor o kadar mercedes taksici var adam gibi tamirci yok.

--

Annenin yaptığı yemekler herhalde güzel olacak.Sen bir gün gelirsin ben Eskişehirde dolaştırırım seni.İstediğin restorantı sen seç.Ara sokak, kral restorant.Bak bakalım bi tadına.Sonra sırf yemek için bile Eskişehire gelirsin.

Ada çok güzel değil mi ada tarihi boyunca 8 kez batıp çıkmış.Ceza ceza..

--

Kalkıp büyü diyorsun..Ne alakası var hea sen çok büyüksün afferim sana zeki şey.

Tabi ki büyük şehirden gelip kıç kadar adaya yerleşmek ve esnafından tut herşeyine berbat bir yere gelmişiz.

700 bin Eskişehir nüfusu, 230 bin kıbrıs nüfusu.ADam gibi yapılan bir kumarhane birde genel ev ...Doğru burası allahın sevgili adası..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

zumsukcum şimdi lemarcığımında haklı olduğu bi yer var. biri çıkıp cenabet vatan türkiye dese benimde kan beynime sıçrardı :-/

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ilk olarak ben eskisehire bir tek laf bile etmedim, bunuda herkes bilsin.

bu yazdiklarim cok basit bak oku abicim acik ve net bir mesaj;

istemeyen gelmesin, cunku sen ve senin gibileri ben adamda istemiyorum...

ha ananin babanin zoruylami geldin? o zaman ben buyudum adam oldum havalarina girmeyeceksin, adam olduysan,

kalkar, esyalarini toplar, gidersin!

ha beni hic buyuk sehir, kucuk sehir ayrimi yapamayan bi insan saniyorsan, benim cocuklugum istanbulda gecti, nisantasinda... 2 senedirde dublinde yasiyorum, buyuk sehir, kucuk sehir nedir bilirim. ben sadece memleketimi seviyorum. sende benim memleketime bok atiyosun, ve utanmadan orda egitim alip yasiyorsun olay bundan ibaret, biraz egolarinda kurtulursan, kendinde hata goreceginden eminim cunku akli basinda bir cok yazini okudum su koca tahribatta... 

dipnot:

tahribatin ortami boktan, eskisi gibi deil diyenlere noluyor? banlaniyor, cok basit kural var istemeyen girmez kardesim siteye... e sen ne duruyon hala kibrista? madem yemekleri boktan, sulari igrenc, ortamlari igrenc, ufak, sen gelmissin koooooskoca eskisehirden ne duruyon olm burda? yuru git demezler mi? deyince niye sinirleniyon?

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

merak etme keyfimden kıbrısta değilim.İmkanım olsa bizde gidip izmirde okurduk.Yada Eskişehiri kazana bilsem başka eve çıkardım.

Şu anda bunu  tartışmak sevdiğimiz renkleri yada tuttuğumuz takımları tartışmak kadar saçma.

Adada bana güzel yemek yapan restorant söyle ?? Adam gibi karnımı doyura bileyim, yağları iğrenç olmasın o zaman alışırım.En iyi restorant temel reis orası bile idare eder.

Birisi gelip cenabet Türkiye diyemez.Çünkü adm gibi iş yapan tonla yer var.Zevkine göre herşey bulabilirsin.

o kadar süper iş yapıyorlarki koop marka sütler heryerde ama sütaş yok artık kaç para yediriyorlarsa..NEyse ..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

markasi belli ambalajli bi standarti olan yiyeceklerede kotu demissin tuzlu sudan agzinin tadi bozulmus olmasin senin :)

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

merak etme keyfimden kıbrısta değilim.İmkanım olsa bizde gidip izmirde okurduk.Yada Eskişehiri kazana bilsem başka eve çıkardım.

Şu anda bunu  tartışmak sevdiğimiz renkleri yada tuttuğumuz takımları tartışmak kadar saçma.

Adada bana güzel yemek yapan restorant söyle ?? Adam gibi karnımı doyura bileyim, yağları iğrenç olmasın o zaman alışırım.En iyi restorant temel reis orası bile idare eder.

Birisi gelip cenabet Türkiye diyemez.Çünkü adm gibi iş yapan tonla yer var.Zevkine göre herşey bulabilirsin.

o kadar süper iş yapıyorlarki koop marka sütler heryerde ama sütaş yok artık kaç para yediriyorlarsa..NEyse ..

seninde adaya küfretmen, kırmızının a.k demek gibi bişey

tartışılmıyor ama küfür ediliyor, öyle mi?

bence dön hojam böyle bitmez o okul.

zumsuk bunu yazdı:
    Kıbrısa geldim magosayı gördüm deniz kıyısında adam gibi gezilecek bir yeriniz bile yok.Suları mı ?? 
    hoja kıbrıs benim dememiş adam, sadece küfretmiyor o kadar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    ya nie donsun adam baslamıs donemın yarısına gelsın zumsuk kaardesım alısmaya calıs ve bıraz da adaya ıyı yonden bakmaya calıs tamam su kotu olabılır yemekler kotu olabılır ( lefkose de ii aslında ) ama basladıgın bısı yarıda bırakma bıtır Tr de cogu okuldda buradakı egıtım yok kardesım emın ol. ve cogu yoresınde bu ogrencı rahatlıgı yok..

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    siz bunun böle dediğine bakmayın feysbuktaki resimleri bi ben bide mark zükerberg biliyo :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ya ben bu memleket benim, kibris cok guzel, magosa harika mi dedim ?

sen gelmis burda 70 milyonun yasadigi bir yerdeki hizmet sektoruyle (garson orneginden bahsediyorum), 200 bin kisinin yasadigi bir yerdeki hizmet sektorunu karsilastiriyorsun, bunun neresinde mantik var ya?

populasyonun oldugun yerde hersey daha gelismistir bunun kibrisla ne alakasi var bi dusunurmusun?

sana sadece daha akilli yaz diyorum.

kabul etmek istemiyorsun ama memleketini dogdugun yeri, aileni, evini, ortamini cok ama cok ozluyorsun ve bence cocuk gibi mizmizlaniyorsun... cunku bu ozlem sana cok koyuyor dokunsalar aglayacaksin.

hepimiz yasariz bu donemleri gececek diyorum, ama bu donemde kalkipta ona buna bok atma, 3 sene sonra cok pisman olursun.

-----

restoranda yemeyi sevmez kibris halki. bende sevmem ama ezice git (girne), anita git (sahibinden nefret ederim, para gozun tekidir) temel reisin en iyisi oldugunu dusunmuyorum, ne bileyim, olm mangal cevirin iste ne restorani, tikkymisiniz ?

bu arada restoran sahiblerinin genelde Turkiye'li (ki bu kibrisli turkiyeli ayrimini yapmayi sevmem) ve garsonlarinda restoran sahipleri tarafindan cok ucuz paraya isletilen (somurulen) yine Turkiye'den kisa donem gelen isciler (garsonlukla alaksi olmayan) adamlar oldugunu belirtmemde yarar var.

"ADam gibi yapılan bir kumarhane birde genel ev " demissin, yukarda yazdiklarim bunlar icinde gecerlidir.

koop yerli mali, tabiki sutas yerine o olacak her yerde, tum halk destekler koopu.

okumaya geldigini unutma!

okumaya geldiysen, ve gezecek deniz kenari yok, yiycek restoran yok, gece hayati eskisehirdeki gibi deil, kafeler boktan diye konusursan, peki bu nasil bir "imkanim yok" culuktur?

ha eger okumaya gelmediysen ve kibristan kacamam diyorsan, o zaman girne yollari cift serif kardesim :) 1 saatte gidersin, o cok gittigin ice clublara, night parklara (bende giderim o ayri)... ama dikkat et girne adami al asagi eder, 3 sene sonra neydim ne oldum dersin... aklin basinda olsun.

ben su kadar zamandan sonra senin kalbini kirmak istemem sadece sana tavsiyelerde bulunmak ve yanlis dusundugunu anlatmak istedim, cokda sinirlendim. bence sacmaliyorsun.

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    siz bunun böle dediğine bakmayın feysbuktaki resimleri bi ben bide mark zükerberg biliyo :D

:D ne olm ne yani kıbrıs kötüyse iyi geçirmek için elimizden geleni yapmayacakmıyız..

Toplam Hit: 7347 Toplam Mesaj: 52