Cennet Bedava-Cehennem Parayla...
-
yav arkadaşım çok güzel olmuşta burası bi teknoloji site değilmi dini konulardan geçilmiyo be
-
aslansın usta 10 numara paylaşım ayrıca bi okdr da mantıklı ellerine sağlık
-
harddeath0070 bunu yazdı:
-----------------------------
yav arkadaşım çok güzel olmuşta burası bi teknoloji site değilmi dini konulardan geçilmiyo be
Haklısın öyle ama bir bak bakalım teknoloji ve bilgisayar konularına kaç kişi okumuş.yada en iyisimi aktif konulara bir bak kaç teknoloji yada bilgisayar ile ilgili konu bulacaksın konu kandil münasebetiyle açıldı art bir niyet yok herkesin günahıda kendine sevabıda konusuda.Kolay gelsin... -
cehennem parayla ise ben oradan yer alıyım:D
-
bu cocugun paylaşımları süper..
-
yaf sorunun yerimi bilmiyorum ama
neden hep kötüler kazanıyo mutlu oluyoda
iyiler sürünüyo?
-
güzel paylasım olmus :) tskler
-
byhacktr bunu yazdı:
-----------------------------Kreston bunu yazdı:
Cennet ve Cehennem neden islam üzerine kurulu olsun ki ?
hoca bişey demiyomda cennetin inançların sonunda hakkedildiğini biliyorsun bozulmamış tek dininde islam olduğunu biliyorusunve son din olduğunuda biliyorsun ki burası bir islamülkesi adamın hristiyanlığı söylemesini beklemen biraz garip olmazmıydı..İnneddine indallahil islam.Son ve gerçek din islamdır.Yoksa benim kalbim temizlerle cennete girerim düşüncesi biraz saçmalık olur neden söyliyim islama tam anlamıyla sarılanlar namz oruç vs. ibadetlerini yaparak Allahın karşısına çıkacaklar sen benim kalbim temiz diyeceksin olurmu olmaz bir örnekÖss ye çalışmadan girenle çalışarak giren birisi.Ayrıca dinimiz islamiyet gelenekadar yapılanbütün ibadetleri inanış biçimlerini kabul etmiştir.
-----------------------------Cennetin inançların sonunda hakedildiğini ve bozulmamış tek dinin de islam olduğunu bildiğimi nerden biliyorsun? Eğer bu saydığın şeyler herkesçe bilinen gerçekler ise neden bütün dünya müslüman değil? Üstelik ben kalbimin temiz olduğundan ve bu sebeple cennete gideceğimden felan da bahsetmedim.
Belki ben de sadece cehennem olduğuna inanıyorumdur. Belki ben de sadece benim inandığım dinin son gelen din olduğuna inanıyorumdur. Adı üzerinde bütün bunlar inanç. Herkes kendince birşeylere inanıyor işte.
-
tamam arkadaşlar din konusu çok hassastır isteyen istediği dini yaşar burda güzel bir konuya değinmiş arkadaş , dallandırıp budaklandırırsak konu kitlenir...
-
Eywallah dostum çok güzel paylaşım olmuş Allah razı olsun ...