Cep Telefonla Mısır Patlatmaca :)
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------Yok artık be :S
3 cep telefonunu uyuz olduğum bi adamın cebine koyup çaldırıcağım :/
-----------------------------zuaahahhahha t..şşak kebabı olur.
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
tugra bunu yazdı:
-----------------------------Yok artık be :S
3 cep telefonunu uyuz olduğum bi adamın cebine koyup çaldırıcağım :/
-----------------------------zuaahahhahha t..şşak kebabı olur.
-----------------------------arkadasın 2 telefonu var benim telefonuda atiyim cebine bi çaldıralım bakalım sonuç nolucak
-
Vay anasını akşam denicem :S
Edit: denedim olmuo bişi yani FAKE.
-
yaaa ....herkez herkesi patlatmaya karar vermis :/ postu açtima pisman ettirmen siumdi
postun sahibi siteye giren arkadaslarda onlarin arkadslarda olusabilecek psikolojik fizyolojik rahatsizliklardan sorumluluk kabul etmez :B
-
ahaha ben de denicem :D
-
Discovery channel'da izlemiştim 250 tane telefonu bir tane yumurtanın üzerine yığıp hepsini teker aramaya başladılar. Bir arama sanırsan 45 saniye sürüyor sürekli tekrarlayaraktan yumurtayı pişirmeye çalışmılardı. Ama yumurta bana mısın dememişti.
-
4 el ile yumurta pişirdiklerini biliyorum...72 saatte
-
oooo ben bunu yapacam arkadasların telefonu alayım :D
-
bu videoda mısırlar patlamıyor
http://www.youtube.com/watch?v=YZMteezqDlE
-
Arkadaşlar japonlarda bi kültür var o oturduları masa değil aslında ocak yani restorant a giriyorsun yiyeceğin yemekleri alıyorsun sonra bi masaya oturup masanın ortasında bulunun yerde bişirip yiyorsun dikkat ederseniz tam ortada bişi var işte orası ocak altında ateş yanıyor.
şimdi mısırlar nasıl patlıyor.Şöle tabi bu benim düşüncem masanın altında ateş yandığı için masa haliyle ısınmıştır buda mısırların patlamasını sağlamıştır.
olay bundan ibaret diye düşünüyorum