Cep Telefonla Mısır Patlatmaca :)
-
Denemek lazım :)
-
çok ilgnç bişi :|
bi ara televizyonda 200'e yakın telle su mu ısıtcaklarda bişi yapcaklardı olmamıştı :D
-
..arkdaslar denemeden .. yorumlari okurken baska bir vidyo ya düstüm denemisler ama olmuyormus :S
http://www.youtube.com//watch?v=YZMteezqDlE
bazilarida misirlari önceden isitmak gerektigini söylûyorlar bilmiyom artik fake mi diilmi ;)
-
akşam denicem olursa sölerim :D
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar japonlarda bi kültür var o oturduları masa değil aslında ocak yani restorant a giriyorsun yiyeceğin yemekleri alıyorsun sonra bi masaya oturup masanın ortasında bulunun yerde bişirip yiyorsun dikkat ederseniz tam ortada bişi var işte orası ocak altında ateş yanıyor.
şimdi mısırlar nasıl patlıyor.Şöle tabi bu benim düşüncem masanın altında ateş yandığı için masa haliyle ısınmıştır buda mısırların patlamasını sağlamıştır.
olay bundan ibaret diye düşünüyorum
-----------------------------
Katılmıyorum -
Acaba buda başka şeyleri de kaldıriyor mu :) telefonu dayim ben bir ara
-
thecoltfire bunu yazdı:
tahta bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar japonlarda bi kültür var o oturduları masa değil aslında ocak yani restorant a giriyorsun yiyeceğin yemekleri alıyorsun sonra bi masaya oturup masanın ortasında bulunun yerde bişirip yiyorsun dikkat ederseniz tam ortada bişi var işte orası ocak altında ateş yanıyor.
şimdi mısırlar nasıl patlıyor.Şöle tabi bu benim düşüncem masanın altında ateş yandığı için masa haliyle ısınmıştır buda mısırların patlamasını sağlamıştır.
Katılmıyorum
-----------------------------neden katılmıyorsunuz?
-
Deniycem :))
-
tahta bunu yazdı:
thecoltfire bunu yazdı:
tahta bunu yazdı:
Katılmıyorum
-----------------------------neden katılmıyorsunuz?
Bende katılmıyorum. Tamam masanın ortasında ocak varda masanın her yeri ısınmıyor ellerini tabakları bıçaklarını koydukları yerler var oraları ısıtmıyor. Ayrıca bunlar masanın köşesinde yapıyorlar yani alttan ısıtma sadece fantezide kalıyor -
niye deniyorsunuz ki. böyle bişey olacağını zannetmiyorum. mısırlar salakmı patlasın. rf manyetik alan ile hiçbir ilgisi yok.
soğan desen tamam diyeceğim. mısırda elektron varmı ? yok.