Cep Telefonla Mısır Patlatmaca :)
-
ilginç.
-
başka deneyen yok mu bunu yarın ben de denicem çok merak ettim
-
Deneyecek olanlar varsa abartmalarını tavsiye ediyorum 10 telefon da olsa denesinler bakalım noluyor :)
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
Deneyecek olanlar varsa abartmalarını tavsiye ediyorum 10 telefon da olsa denesinler bakalım noluyor :)
-----------------------------10 + 10 = 20 ( bu matematikle öss de kesin fullerim ) olduguna göre :D 20 telefon lazım onun için o kadarda abartmaya grek yok ak :D
-
bende deneyecem de konu açılıo mal mal bşiler yazıp saptırıonuz konuyu bi boq anlamıorum
-
mısırı patlatınca nası seviniyolar :D eğlenceli bi şey herhalde ..
-
bi programda görmüştüm bu ceplerin en fazla dalga yaydığı an ilk çaldığı yahut ilk arama yaptığı anmış bu yüzden deneyecek arkdaşlar bunuda göz önüne alsınlar zamanlamayı iyi yapsınlar
-
az önce yazdigim gibi sonradan gördügüm bi vidyoda bu olay geçeklesmiyor, bazi yorumlarda misirlari biraz isitmak gerektigini diyorlar, telefonun biri ters olcak diorlar...falan fistan ...bilmiyom fake gibi, geldi bana ..mesela gerçek oldugunu ispatlamak için bence cam bir masa üstünde yapmalari daha makbul olurdu, bir de sanki ilk defa yapiyorlarmis gibi seviniyorlar ;)
-
denemek istiyorsanız mentos+kola deneyi yapın. 2 sene önce yaptığımda hit rekoru kırmıştım :))
-
hocalar ben 5 telefonla denedim olmadı hemde cok özen gösterip milimetrik zamanlamayla denedm
fake bu fake
Toplam Hit: 8362 Toplam Mesaj: 57