Cep Telefonlarınızı Nasıl Yedekliyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

yandex disk kullanıyorum, ben hiç bir şey yapmadan kendisi yedekliyo zaten kafasına göre

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

bahsettiğim gibi bu uygulamalar çok yavaş benim ağımda 1.5 mb gibi bir hız görmekteyim ne yazık ki

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Google fotoğraflar ve Yandex disk sınırsız ücretsiz alan sunarak yedekleme sıkıntısını tamamen yok eder.

Upload hızı problem değil çünkü normal şartlarda zaten tüm cihazlarda yedekleme açık olsa bile bir gece veya 1-2 gece de o gün çektiğiniz herşey yedeklenir.

Fakat senin sıkıntın yedeklenmemiş bolca veriyi biriktirmiş olman buda tabiki birgün de olmayacaktır. 

Tüm cihazlarda yedeklemeyi aynı anda açmak yerine sırayla yap. 

1.cihaz için farklı bir Gmail ile yedeklemeyi başlat eğer cihaz android ise wifi yedekleme açıkken siz uyurken bile yedeklemeyi arka planda yapacaktır . 

2. İlk cihaz bitince diğer cihazdaki senkronizasyonu aç , bu bitince diğerini  

3. Eğer bir ios cihazınız varsa google fotoğraflar veya Yandex disk gibi uygulamalar arka planda çalışmadığı için uyurken ışığı en kısığa alıp ekran kapanma süresini asla yapıp cihazı şarja takın yedeklemeyi yapacaktır. 

Sonuç tüm cihazlarınızdaki yer sıkıntısı bitsin ve fotoğraflarınız silinmesin. 

Not: hiç bir firmaya güvenmeyin ve yedeklerinizi belli aralıklarla bilgisayarınıza indirin.

Upload hızı dediğim gibi ilk yedeklemeri bitirdiğinde sıkıntı olmayacaktır hızlandırmak için 4g üzerinden de upload yapabilirsin. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

ben çözümü buldum

dr.fone uygulaması

ancak crack arıyorum kendisine su an zira paralı ve 60 dolares :/

edit: crack buldum ancak işe yaramıyor :/

edit2: syncios indiriyorum bakalım sonuç ne olacak

DestinatioN tarafından 25/Mar/19 00:56 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

vazgeçtim şu daha basit

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.resilio.sync

hem telefona hem pc'ye kuruyorsun, telefondan klasör paylaşıp linki bilgisayarda açıyorsun, bu kadar

aynı ağa bağlıysanız yerel ağdan, yoksa internet üzerinden sync ediyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

Android cihazdan bahsediyorsak medya yedeği için Solid Explorer > FTP Server aktif edip PC'den yerel ağdaki ip portu filezilla'ya tanımlayıp ftp'den bağlandıktan sonra ne var ne yok çekiyorum. USB bağlantısından daha hızlı ve pratik kopyaladığımı düşünüyorum.

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

syncios tüm dertlerinizden kurtarabilir sizi tam aradığım program

para verirseniz tek tıkla tüm dosyaları seçebilirsiniz yoksa seçtirmiyor tek kusuru bu

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Merak ettiğim bi'şey var;

android için konuşuyorum. 

Telefonun Dahili-Harici hafızasının Dosya-Dizin yapısını olduğu-şekliyle USB'yle Tamamen HardDisk'e kopyalayabiliyor muyuz? Benim bildiğim bazı dosyalar kopyalanmıyor, hata veriyor kapanıyor.

Bunun haricinde, Tüm Medya dosyalarını -klasör yapısı korunmadan- kopyalamak kolay değil mi? 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

oyle hocam zaten

ancak 50 çeşit klasör cıkıyor hele hanımın telefonda resimleri bulmak zulüm ıvır zıvır programlarla çekiyor fotoları her klasörü gezmek istemiyorum

ana dizinde pencerenin sağ üstünde arama kutucuğu var. Kutucuğa "*.jpg" (ya da hangi formatta çekiliyorsa fotolar) yaz zaten o uzantıda ne var ne yok çekip getiriyor.

next next next install
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sadece harddisk e yedek alırsanız harddisk in bozulması halinde tüm verilerinizi kaybedersiniz. zamanında 1 TB önemli verimi kaybettiğim için üstüne basa basa mobil veriden harcamakta gerekse

bulut + dahili + harici harddisk i hybrit olarak kullanılması gerektiğini sonuna kadar savunuyorum ve böyle crackli şeylere ihtiyacınız da kalmıyor.

fone dr crackli olarak mevcut internette biz iş yerinde silinmiş telefonların dosyalarını kurtarmada kullanıyoruz.

Toplam Hit: 5545 Toplam Mesaj: 51
telefon telefon yedeklemek