Cep Telefonlarınızı Nasıl Yedekliyorsunuz?
-
yandex disk kullanıyorum, ben hiç bir şey yapmadan kendisi yedekliyo zaten kafasına göre
-
bahsettiğim gibi bu uygulamalar çok yavaş benim ağımda 1.5 mb gibi bir hız görmekteyim ne yazık ki
-
Google fotoğraflar ve Yandex disk sınırsız ücretsiz alan sunarak yedekleme sıkıntısını tamamen yok eder.
Upload hızı problem değil çünkü normal şartlarda zaten tüm cihazlarda yedekleme açık olsa bile bir gece veya 1-2 gece de o gün çektiğiniz herşey yedeklenir.
Fakat senin sıkıntın yedeklenmemiş bolca veriyi biriktirmiş olman buda tabiki birgün de olmayacaktır.
Tüm cihazlarda yedeklemeyi aynı anda açmak yerine sırayla yap.
1.cihaz için farklı bir Gmail ile yedeklemeyi başlat eğer cihaz android ise wifi yedekleme açıkken siz uyurken bile yedeklemeyi arka planda yapacaktır .
2. İlk cihaz bitince diğer cihazdaki senkronizasyonu aç , bu bitince diğerini
3. Eğer bir ios cihazınız varsa google fotoğraflar veya Yandex disk gibi uygulamalar arka planda çalışmadığı için uyurken ışığı en kısığa alıp ekran kapanma süresini asla yapıp cihazı şarja takın yedeklemeyi yapacaktır.
Sonuç tüm cihazlarınızdaki yer sıkıntısı bitsin ve fotoğraflarınız silinmesin.
Not: hiç bir firmaya güvenmeyin ve yedeklerinizi belli aralıklarla bilgisayarınıza indirin.
Upload hızı dediğim gibi ilk yedeklemeri bitirdiğinde sıkıntı olmayacaktır hızlandırmak için 4g üzerinden de upload yapabilirsin.
-
ben çözümü buldum
dr.fone uygulaması
ancak crack arıyorum kendisine su an zira paralı ve 60 dolares :/
edit: crack buldum ancak işe yaramıyor :/
edit2: syncios indiriyorum bakalım sonuç ne olacak
DestinatioN tarafından 25/Mar/19 00:56 tarihinde düzenlenmiştir -
vazgeçtim şu daha basit
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.resilio.sync
hem telefona hem pc'ye kuruyorsun, telefondan klasör paylaşıp linki bilgisayarda açıyorsun, bu kadar
aynı ağa bağlıysanız yerel ağdan, yoksa internet üzerinden sync ediyor
-
Android cihazdan bahsediyorsak medya yedeği için Solid Explorer > FTP Server aktif edip PC'den yerel ağdaki ip portu filezilla'ya tanımlayıp ftp'den bağlandıktan sonra ne var ne yok çekiyorum. USB bağlantısından daha hızlı ve pratik kopyaladığımı düşünüyorum.

-
syncios tüm dertlerinizden kurtarabilir sizi tam aradığım program
para verirseniz tek tıkla tüm dosyaları seçebilirsiniz yoksa seçtirmiyor tek kusuru bu
-
Merak ettiğim bi'şey var;
android için konuşuyorum.
Telefonun Dahili-Harici hafızasının Dosya-Dizin yapısını olduğu-şekliyle USB'yle Tamamen HardDisk'e kopyalayabiliyor muyuz? Benim bildiğim bazı dosyalar kopyalanmıyor, hata veriyor kapanıyor.
Bunun haricinde, Tüm Medya dosyalarını -klasör yapısı korunmadan- kopyalamak kolay değil mi?
-
DestinatioN bunu yazdı
oyle hocam zaten
ancak 50 çeşit klasör cıkıyor hele hanımın telefonda resimleri bulmak zulüm ıvır zıvır programlarla çekiyor fotoları her klasörü gezmek istemiyorum
ana dizinde pencerenin sağ üstünde arama kutucuğu var. Kutucuğa "*.jpg" (ya da hangi formatta çekiliyorsa fotolar) yaz zaten o uzantıda ne var ne yok çekip getiriyor.
-
sadece harddisk e yedek alırsanız harddisk in bozulması halinde tüm verilerinizi kaybedersiniz. zamanında 1 TB önemli verimi kaybettiğim için üstüne basa basa mobil veriden harcamakta gerekse
bulut + dahili + harici harddisk i hybrit olarak kullanılması gerektiğini sonuna kadar savunuyorum ve böyle crackli şeylere ihtiyacınız da kalmıyor.
fone dr crackli olarak mevcut internette biz iş yerinde silinmiş telefonların dosyalarını kurtarmada kullanıyoruz.