Cep Telefonlarınızı Nasıl Yedekliyorsunuz?
-
yedeklemiyorum
-
zalimadam bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
telefonu itunes a bağlayıp telefon simgesine tıkladıktan sonra aşağıda uyarıları sıfırlaya tıkladığında diğer dosyaların boyutu küçülüyor hocam bir dener misin ?
olmadı hocam, işe yaramadı.
-
iphone kullaniyorum. burdan apple a emegi gecen herkesin aq. google nin gozunu seveyim
-
do_som bunu yazdı
yedeklemiyorum
^^D' Telefonu mu değiştiriyorsun? n'abıyon Harici hafıza kartlarını mı arşivliyorsun? yoksa Foto,Video da mı çekmiyorsun?
-
Google Photos uygulamasi telefondaki foto ve videolari otomatik yedekliyor, ucretsiz ve sinirsiz depolama alani sunuyor, ayrica albumlerine her cihazdan istedigin sekilde erisebiliyorsun, kolaylikla arama yapabiliyorsun..
Tavsiyem; onemli fotolarini sadece hdd de tutma, eninde sonunda kaybedersin. Ben cloud+hdd backup yapiyorum zamaninda agzi yanmis biri olarak.
Ayrica iphone fotolari en kolay yedeklenen alet, nasil zorluk cekiyorsunuz anlamiyorum ak.
Iphone u kabloyla pcye tak, bilgisayarima git, iphone surucu olarak gozukecektir, sag tikla ve "foto & videolari iceri aktar" sec.
Daha fotolarini yedeklemeyi beceremeyen adama android mustehaktir diyorum.
-
fotograflari amazon photos ve flickr da, belgeleri drive da, videolari youtube da yedekliyorum :)
-
trampfd bunu yazdı
Google Photos uygulamasi telefondaki foto ve videolari otomatik yedekliyor, ucretsiz ve sinirsiz depolama alani sunuyor, ayrica albumlerine her cihazdan istedigin sekilde erisebiliyorsun, kolaylikla arama yapabiliyorsun..
Tavsiyem; onemli fotolarini sadece hdd de tutma, eninde sonunda kaybedersin. Ben cloud+hdd backup yapiyorum zamaninda agzi yanmis biri olarak.
Ayrica iphone fotolari en kolay yedeklenen alet, nasil zorluk cekiyorsunuz anlamiyorum ak.
Iphone u kabloyla pcye tak, bilgisayarima git, iphone surucu olarak gozukecektir, sag tikla ve "foto & videolari iceri aktar" sec.
Daha fotolarini yedeklemeyi beceremeyen adama android mustehaktir diyorum.
fotoları pc de hdd de saklamam. cloud hesabına saklıyorum. cloud iphone da 5gb sınırı olduğu için hiçbirşeye yetmiyor. O yüzden iphone da gene google fotoğraflar kullanıyorum.
iphone un .....!
-
Ev ortamında buffalo nas kullanıyorum. Belli aralıklarla yedekleme işlemini otomatik yapacak program arayışım olmadı. Manuel paylaşım klasörlerine erişerek copy paste yapıyorum. Nas sürücüye bağlı extra usb hdd belli zamanlarda ayrıca nas içeriğini yedekliyor. Ama şöyle gece saat 3 gibi telefondaki verileri yedekle opsiyonları olan yazılım olursa fena olmaz. Malum o saatte kimse kullanmayacağı için wifi ağını kasmaz.
-
Prometheus bunu yazdıemnimax bunu yazdı
eve bi tane nas cihazı al bütün telefonlarada uygulamasını kur evde wifi ağına bağlanınca yedeklesin herşeyi nasa sen hiç uğraşma verilerin nas cihazında güvende olur
önerdiğin cihaz, yazılım var mı?
synology yada qnap 2 sinden birini alırsanız kafanız rahat olur
-
2 hdd ayni anda patlamaz :)
Biri patlarsa direk gider yenisini alirim manuel en iyisi.
Daha gecen myspace faciasi yasandi. Guvenmiyorum kardesim :)