Cep Telefonu Alacam. Öneride Bulunurmusunuz ¿
-
evet clonlu olan eski telefonumu (samsung s500 müydü neydi) birine vermem sonucu telefonsuz kalmış bulunmaktayım :S
yeni bi telefon alacam ama hangi marka alsam kararsız kaldım sizce en iyisi hangisi ?
-
nokia dan şaşma :)
model tavsiyesinde bulunamayacağım ne yazık ki
en kibar ve en sağlam modelini al
-
siemens cx75 ...
amele_2
hayatımda telefona katıyyen karsı bırı olarak ılk kez telefon kullanıyorum biraz agresıf bı yapım var 20 gun oldu telefon alalım ve 4 telefon degısmek zorunda kaldım... siemens bana tahammul edebılen tek telefon cıktıvideo kalıtesı ses kalıtesı ekran ozellıgı ve dayanıklılık acısından ıyı (nokıa derdım sıemens demeseydım) ama memnun kaldıgımdan bu modelı verdım
-
Bencede nokia dan şaşma ben bir şaşdım servisden çıkmadı tel N serisine bak
-
n73 kibar ve güzel bir telefon.
-
Sony Ericsson W serisi hatta w810i olabilir Ben çok memnunum (;
-
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------
siemens cx75 ...
-----------------------------amanin :S:S
sakın.. sakın
siemens in hele ki cx miş sx miş c ile başlayan modellerin yanına sakın yaklaşma (5 mt mesafeyi tavsiye ediyorum maazallah kullanıcı çıldırır duvara atar parçaları sana saplanmasın)
-
samsung d900 metalik paran varsa :D
-
Nokia n95
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------aspirin bunu yazdı:
siemens cx75 ...
-----------------------------amanin :S:S
sakın.. sakın
siemens in hele ki cx miş sx miş c ile başlayan modellerin yanına sakın yaklaşma (5 mt mesafeyi tavsiye ediyorum maazallah kullanıcı çıldırır duvara atar parçaları sana saplanmasın)
katılıyorum dayı sana benim dahil bütün tanıdıklarımın siemensleri 3 ayda çöktü hem değiştik vallaha kıza rezil oldum -
konu cep telefonlarında olmalı : ) .neyse ;
keşke ne kadar bi bütçen olduunu da söleseydin.ama samsung iyidir samsung al : )