folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cep Telefonu Alacam. Öneride Bulunurmusunuz ¿

Cep Telefonu Alacam. Öneride Bulunurmusunuz ¿

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

bi kaç hafta sonra dubai ye gitcem ondan telefondur bilgisayardır kameradır bayadır araştırıyorum bi sürü test sitesine girdim özellikleri fiyatını performansını kıyasladım bi sürü dükkana gittim ve en sonunda nokia e65 alma kararı verdim

hem çok şık hemde çok özellikli bi telefon zamanın  6230 u diye nitelendiriyo çoğu kişi bi bak derim ama tek bi sorunu var arkası deri kaplı zamanla aşına bilioyomuş

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    FischExistenz bunu yazdı:
    -----------------------------

Sony-Ericson k750i diyorum ben hem fiyat hemde özellik bakımından güzel bi telefon +kullanışlı 

Sony Ericssonların altındaki şarj yerini kapama plastiği yavşıyo sırf o yüzden alınmaz.Kopmaya mahkum bir parçası. Ciddiyim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:
    1100
    nokia 1100 mı :D 

bizim burda telefoncuların kolay aldıkları telefonların başında nokia var. yani satımı kolay. ama nokianın malları fazla hoşuma gitmiyo. video vs. daha kaliteli samsung d900 siemens fln. ama onlardan da anlamıyorum. yaklaşık 500-600 YTL arası bütçem var.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cerololo
    Cerololo's avatar
    Erkek
    Sansumg u600 ;)

Çapayı bırakırıp eve dönmek gibi seviyorum seni.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

bende samsun d 600 var eksikleri saymakla bitmez

mp3 dinlerken teli kullanamıyosun

pc ye bağlı iken teli kullanamıyosun

karttaki mp3 lerden teldei mp3 ler gibi verim alamıyosun

aşağı yukarı pc den 4 mb lık bi mp3 ü atmak 2 dk sürüyo

kapağın yalama olması problemini yaşamadım şahsen

yüklenen görüntülere zoom yapılmıo sadece çektiklerine yapabiliyosun

hem titreşip hem zil çalamıo ikisinden birini yapıyo yada önce titiriyo sonra çalıo

pili bence az gidiyo bide kişileştirilebilri bi tel diğil yani;

not alamıosun ekrana istediğini ekliyemiosun isteidğin yer eistediğini koyamıyosun gibi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dangerover
    dangerover's avatar
    Erkek
    www.canteller.com bu sitedeki fiyatlara bakabilirsin bazı cep telefonları piyasaya göre cok daha ucuz

Bu aralar Pek net..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    n70 music edition siyah olanı şahsen perşembe günü kendilerini alıcam ii bişiye benzio walal

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    n70 music edition siyah olanı şahsen perşembe günü kendilerini alıcam ii bişiye benzio walal

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iznikli
    iznikli's avatar
    Erkek
    nokıa 8800  üzerine telefon tanımam ben kullanıyorum çok memnunum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek
    abicim estetik kibarlık demişsiniz nokia demişsiniz nokia nın hangi modeli kibar ya..? 8310 8210 8850 filan eski monochrome ekran var bi onlar hoştu geri kalan modelleri takoz gibi afedersin nokia ya verdiğin paraya yazık git siemens al sony ericsson al bilmem ne al.. symbian var diye nokia alıyorsan hiç alma daha iyi.. şık estetik zerafet her bi halt samsung ta var abi.. düşün ya dünyanın en ince telefonu ödülünden bahsediyoruz(6.9 mm ile samsung x820)  bu arada U600 modeli çıktı gerçi kaydırma yada açılır kapakları sevmiyorum hangi marka olursa olsun.. telefon dediğin bar tipi sade düz olacak, büllüğütut olacak, arttırabilir hafıza olacak, kamera farketmez.. (ulan samsung bunları duyup telefonumu yenilesene ya.. x620 kullanıyoruz homanahoyum x700 alacaktım pahalıydı ozaman e200'e taktım kafayı telefonculara soruyorsun e250 mi abi diyor.. bi sktir git ya..)

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
Toplam Hit: 8225 Toplam Mesaj: 58