Cep Telefonu Alacam. Öneride Bulunurmusunuz ¿
-
Ben bu telefondan ikitane birden aldım kibar sexi görünümlü tatlı bir telefon yakından incele hak verirsin belki.
Nokia 2626

Genel Network GSM 900 / GSM 1800 Duyurulma 2006, Kasım Çıkış Tarihi Yakında çıkıyor Ölçüler Boyutları 104 x 43 x 18 mm, 71 cc Ağırlık 91 g Ekran Tip CSTN, 65K Renk Ölçüler 128 x 128 piksel 4- yönlü navigasyon çubuğu
- ekran koruyucular, temalar ve duvar kağıtlarıZil Tipi Tip Polifonik (64 kanal), MP3 Uyarlama Yüklenebilir Titreşim Evet Hafıza Telefon defteri 300 giriş Arama kaydı 10 aranan, 10 alınan çağrı, 10 başarısız arama Kart slotu Hayır - 2 MB kullanıcı Hafıza Data(Veri) GPRS Sınıf 6 (3+1/2+2 yuva), 24 - 36 kbps HSCSD Hayır EDGE Hayır 3G Hayır WLAN Hayır Bluetooth Hayır Kızılötesi portu Hayır USB Hayır Özellikler Mesajlaşma SMS, MMS, Email Tarayıcı WAP 2.0/xHTML Oyunlar Phantom Spider, Glamour Pinball + yüklenebilir Renk FieryKırmızı, Spatial Mavi, Energetic Bakır rengi, BeyazNavy Diller Major European ve Asia-Pacific Diller Kamera Hayır - FM radyo
- Java MIDP 2.0
- T9
- Sesli notlar
- Uzaktan konuşma (Handsfree)
- Hesap Makinesi
- Döviz ÇeviriciBatarya Standart Batarya, Li-Ion 970 mAh (BL-5C) Bekleme süresi en fazla 300 saat Konuşma süresi en fazla 3 saat Feragat. Bu sayfada verilen bilgilerin yüzde yüz doğru olduğunu garanti edemeyiz. Ayrıca bu sayfa otomatik çeviriden kaynaklanan hatalar içerebilir. Yorumlar bölümüne yazılan cep telefonu yorumlarından yazarları sorumludur. Yorumlar onay beklemeden yayına
-
valla dostum işini görcek bişe al yeter dünya kadar para dökecen 3 ay sonra beş para etmicek hegün yeni bişe cıkıo bende n70 var ama deistirmeyi düsünüorm cünkü 3-5 ay sonra bes kurus etmez htırlıorm 6670 vardı bende herkez 4 gözle bakardı simdi kimse siklemio n70 de öle olsn istemiom :P
-
samsung u600 karizma
nokia n95 herşeyy
-
ericson a1018 al bence
-
abi hayallerinizi yazmayın piyasada para sirkilasyonu sıfır siz 1.7 milyarlık telefonları öneriyorsunuz arkadaş feci kulaklarınızı çınlatıyor :)
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
abi hayallerinizi yazmayın piyasada para sirkilasyonu sıfır siz 1.7 milyarlık telefonları öneriyorsunuz arkadaş feci kulaklarınızı çınlatıyor :)
-----------------------------
:)) yok yav ALLAH razı olsun. arkadaşlar çok yardımcı oluyor. hepsini inceliyorum dakafam daha da karıştı:P
-
Sony ericsson w810i al memnun kalacaksın.
karizma(siyah modeli),kullanışlı,kaliteli.
-
usta telin en kralı en ucuzu o yüzde fazlaya gerek yok git 200 ytl ver nokia al başka bişe ye gerek yok
-
kardeş ben siemens s65 kullanıcısıydım.fakat telin a.q. açıkcası ve bir okadarda dayanıksızdı.daha sonra telefonu sıfırı ile değiştirdiler şimdi BENQ-SIEMENS EL 71 verdiler.siemens benq ile birleşince kendini çok değiştirmiş.ghemde ucuz samsung olsun sony ericson olsun hayatta değişmem şu elimdeki telefonu.
benim tercihim BENQ-SIEMENS EL 71
şarjı 4 gün rahat gidiyor+mp3 ses kalitesi ve ses yüksekliği muhteşem+1.3 MP camera +benim cihazda 1gb kart var bana mısın demiyor hiç yavaşlama yok
forum sitelerine gir çık hiç kötü diyen bulamazsın.ısrarla tavsiye ederim.nokia ya ismi için para verme derim
-
lg:|