Cep Telefonu Öneriniz ?
-
400-450 lira elimde para mevcut. Samsung corby kullanıyordum daha önce, şimdi değiştirecem. Önerileriniz neler ?
-
nokia c4-03
-
androidlere bi bak o fiyat aralığında varsa android al. nokia artık nokia tırt
edit: varmış fiyat aralığında androidler
-
bakk tertemız e72 satıyorum garantılıııı daha 20 ay garantısı var en ufak cızık yok annenın ak sutu gıbı tertemız dusunursen bırsey yaparım 600 sahıbınden de 550e bırakıcam
-
samsung galaxy S, S2
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------bakk tertemız e72 satıyorum garantılıııı daha 20 ay garantısı var en ufak cızık yok annenın ak sutu gıbı tertemız dusunursen bırsey yaparım 600 sahıbınden de 550e bırakıcam
-----------------------------Yok hocam o parayı veremem. zaten karttan taksit geçecem büyük ihtimal.
-
hacı öneri yapamıcamda tek söyleyeceğim kesin ve kesin Nokia C5-03 alma.Git 3310 al o telefonu alma :D
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
androidlere bi bak o fiyat aralığında varsa android al. nokia artık nokia tırt
edit: varmış fiyat aralığında androidler
-----------------------------Android'in diğer işletimlerden farkı ne peki ?
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
hacı öneri yapamıcamda tek söyleyeceğim kesin ve kesin Nokia C5-03 alma.Git 3310 al o telefonu alma :D
-----------------------------neden hocam?
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------hacı öneri yapamıcamda tek söyleyeceğim kesin ve kesin Nokia C5-03 alma.Git 3310 al o telefonu alma :D
-----------------------------Hayatta almam zaten o telefonu biliyorum berbat. Nokia ya bulaşmayıda düşünmüyorum zaten :|
-
340'a samsung star wi-fi al kral telefon.