Cep Telefonu Öneriniz ?
-
nasil biirşey istiyorsun biraz yardimci ol ona göre önerelim dokunmatik mi ? ador işletimli mi ? kücük mü büyük mü :D
http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-wildfire-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcephtcwildfire biraz daha para ekle idael bence
tuşlu muşlu istersen bu iyi
-
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------
u235 bunu yazdı:
hacı öneri yapamıcamda tek söyleyeceğim kesin ve kesin Nokia C5-03 alma.Git 3310 al o telefonu alma :D
-----------------------------neden hocam?
-----------------------------Kullanım kolaylığı 0,menüler falan herşey dağınık.Telefonu kullanırken telefon elinde ısınıyo şarjı bitiyo,dokunmatik sensör ayarları bokdan.Birini arıcan 5 dakka uğraşıyon.Kalemi bile yok.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------340'a samsung star wi-fi al kral telefon.
-----------------------------Kafama yattı bu biraz biraz
-
hacı ben her zamanki gibi PDA al derim :D . nokia fln aman diyim . dayımın hediyesi diye nokia C serisi kullanıyorum . İlallah ettim yani . HTC ye gecicem inş para olsun :) . dagıldı bıraz ama tavsıyelerım ; HTC olur , Win. Mobile ' lı telefonlar olur ... eğer 500 - 600 ü zorlarsan HTC Wildfire ve Blackberry Curve 8520 ye bi bak derim .
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
340'a samsung star wi-fi al kral telefon.
Kafama yattı bu biraz biraz
dokunmatigi çok kütü bence bu wi-fi lerin en azından bi galaxy seri si düşün
-
Ah şu paranın amq ben :D samsung glaxy seriden bişey yada samsung wi-fi düşünüyorum. Yine az daha araştırayım ben. Saolun.
-
Hacılar bu linkteki telefon nasıl kullanan var mı?
http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-5250
-
paranın gözü kör olsun bulsam anında alıcam bi htc amaaa : /
-
Samsung wawe525 aldım az önce. 380 liraya. Paraya göre özellikler baya mükemmel, beğendim.
@Konu silinebilir :)
-
SAMSUNG GALAXT FİT bir numara...