Cep Telefonum Dinleniyor Mu_?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delizm_sundu
    delizm_sundu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar...

Şimdi Bana Birçok Kişi Söylemişti Ama Denememiştim.Denedikten Sonra İnanmaya BAşladım..Olay Türkcell Numaranızın Başına 26053****** yazdıgınızda arayın numarayı eger numara çalıyor ve birisi telefonu açıyorsa telefonun dinleniormuş..ama böyle bir numara kullanılmıor diyorsa telefon dinlenmior...bu konuda bilgisi olan var mı...ben sahsen denedim...herifin birisi açtı a.q...kimsin dedim..herif sen kimsin dedi kapattım direk...ilginç bi durum konuyu buraya açmak istedim..böyle bir durumla karşılaşan var mı_?....yorumlarınızı bekliorum...

bilki hesap sorulmaz madist olandan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    hoca yanlıs anlama ama kim seni dinlesin :D...Tel dinleme işleri o kadar kolay olmuyo hakimin karar cıkarması falan lazım meşakkatli işler eger karanlık bi adam degilsen dinlemezler seni..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Eğer Yeraltı Faaliyetlerin varsa, Telefon neym Kullanmaktan Hemen Vazgeçsen iyi edersin. Şimdiye kadar bildiklerim hep Telefon yüzünden Yakalandılar Çünkü.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    delizm_sundu bunu yazdı:
    -----------------------------

..herif sen kimsin dedi...

seni dinleyen adam kimsin diye niye sorsun?

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    delizm_sundu bunu yazdı:

geberdim gulmekten ya :D  

I find your lack of faith disturbing.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

internet efsanelerine inanan tipik bi vatanda$ :F

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    delizm_sundu bunu yazdı:

Puhahah iyiydi :D

Hacı seni dinleyen adamı nasıl bulacan numara çevirip yav :S Keklemişler seni...

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Görende sanır ki İnterpolde aranan 1. dereceden suçlu :)

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek
    delizm_sundu bunu yazdı:

Merhaba Arkadaşlar...

Şimdi Bana Birçok Kişi Söylemişti Ama Denememiştim.Denedikten Sonra İnanmaya BAşladım..Olay Türkcell Numaranızın Başına 26053****** yazdıgınızda arayın numarayı eger numara çalıyor ve birisi telefonu açıyorsa telefonun dinleniormuş..ama böyle bir numara kullanılmıor diyorsa telefon dinlenmior...bu konuda bilgisi olan var mı...ben sahsen denedim...herifin birisi açtı a.q...kimsin dedim..herif sen kimsin dedi kapattım direk...ilginç bi durum konuyu buraya açmak istedim..böyle bir durumla karşılaşan var mı_?....yorumlarınızı bekliorum...

bende öyle duymuşdum bir numarayı ariyorsun dinlenip dinlenmediğini öğreniyorsun muhabbetini. öyle bir durum var ama o numara bu mu değil mi orasını bilmem.

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    ben de hep merak ettim başına bi sayılar ekleyip aradığımızda hangi numarayı neye göre arıyo bu telefon?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lyricalist
    lyricalist's avatar
    Erkek

Birazcık mantığınızı kullansanız ne güzel olacak bazı durumlarda. Sizlere mantıksız demiyorum sakın üzerime yürümeyin ama biraz akıl yürütmeyi deneyin.

26053******

Bu numaranın başında 26 var, ve 053 diye devam ediyor.

Peki bu işlemi nasl yapıyorsun?

260535368758415 (kullanmadığım telefon numaramdır)

Şimdi şu rakamları bir ayıracak olursak;

26053 - 5368758415

Şöyleki, turkcell ya da herhangi bir cep nodan, bir noyu ararken hangi tuşa basarsan bas 05.. ile başlayana bastığın takdirde onu işleme alacaktır. Yani bu şu demek oluyor (rakamları biraz daha dağıtalım);

26 - 053 - 5368759415

26 tuşu hiç bir işlev taşımazken, girilen 053 tuşları uygulamaya alınıyor. Ve sonrasında ise girdiğiniz sizin kendi tel nonuz. yani şu şekilde oluyor :

26 - 0535368758415

Peki bir tel numarası kaç haneden oluşmakta? 10 haneden!. Bu 10 haneli tel nonu girdikten sonraki baştığın rakamlar hiç bir işe yaramıyor!!!

Yani bu rakamları biraz daha açacak olursak;

26 - 05353687584 - 15

Gördüğünüz gibi ilk girilen 26 tuşu ile en son olarak girdiğiniz sizin tel numaranızın son iki haneli rakamı hiç bir işe yaramıyor.

orada bir telefon numarası oluşuyor.

0535 - 368 - 75 - 84

Ve bu numara eğerki kullanımdaysa, eğerki bu numaraya sahip biri varsa bu numara aranıyor, şayet böyle bir numarayı alan ve kullanan kimse yoksa "Böyle bir numara kullanılmamaktadır" uyarısı geliyordur.

Kimsenin sizin telinizi dinlemek gibi bir uğraşı yoktur, olamazda zaten.

Not :

Sanki bebelere laf anlatır gibi anlattım. Neden? Bende bilmiyorum. Böyle olursa çok net anlaşılacağını umut ediyorum.

Toplam Hit: 7908 Toplam Mesaj: 32