Cep Telefonum Dinleniyor Mu_?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bende başında geyiğe vurmuştum, bizi kim dinleyecek die, fakat bir telefon numarasını babamın telefonundan aradığımızda calarken, benim yada kardeşimin yada bir başkasının numarasından aradığımızda böyle bir numara yok diyor :)

Hatta bu aralar, aynı bakanlıkta çalışan bir cok telefon numarasından arandığında, o numara calıyor :)

Normalde şehir efsanelerine en fazla karşı cıkan kişilerden olan ben, bunun gerçekten doğru olduğunu görünce dumur oldum :)

Numarayıda vermeye gerek yok, olay folloş olmasın, ama harbiden şehir efsanesi gibi görünen bir gerçeklikten bahsediyoruz :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek

Dünya genelinde abd yapımı 5 dev telekulak, uydular, faks, normal telefon, mailler, msn ler, mesajlar, her türlü internet ordamı, yani hayatımızda kullanılan tüm haberleşme vasıtaları ile dinlenme olur. bunun başu NSA kuruşudur, ama nsa senin benim kimin ha bire kendine daha zararlı birini değilde, abd, israil ve diğer bunlarla sağlam müttefik olan ülkelerin çıkarlarına ters düşen, emperyalizm için çok tehlikeli olan, vb kişileri dinler ve rapor eder, ki bu nsa kuruluşunun günde sadece  dinlemeler sonrası imha ettiği kağıtın 40 yon olduğu söylenir.

Ama işin bizim kısmına gelirsek google aratırsan bulursun n70 vb birkaç tfl alıyorsun 1,000-2,000 ytl arası içinde prg var onu dinlemek istedğin kişiye veriyorsun, sen istediğin an o kişiyi çaktırmadna dinliyorsun hediye ettiğin telefon o kişinin yanında bulunduğu sürece dinliyorsun.

NE-NEDEN-NİÇİN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Sende Kriptolu Cep telefonu Al :)

TÜBİTAK kriptolu cep telefonu üretti
    TÜBİTAK Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE), tamamen özgün ve milli bir yazılımla kripto özellikli cep telefonu geliştirdi.

Yeni teknoloji, özellikle milli gizlilik içeren bilgilerin cep telefonları aracılığıyla güvenli paylaşılmasına olanak tanıyor.

TÜBİTAK'ın şubat ayı bülteninde yer alan haberde, Türkiye'nin de diğer bütün ülkeler gibi özellikle askeri alanda, hassas bilgilerin dışarıya karşı korunması için güvenli haberleşme altyapısına ihtiyaç duyduğu kaydedildi.

TÜBİTAK UEKAE'nın, Türkiye'deki bu ihtiyaca yönelik 20 yılı aşkın süredir bilgi güvenliği alanında faaliyet gösterdiğinin belirtildiği haberde, "TÜBİTAK UEKAE, ülkemizde üretilen hassas bilgilerin yabancıların eline geçmemesi için yüksek teknolojili güvenli haberleşme sistemleri geliştiriyor. Bu sistemler başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere, tüm kamu, özel kurum ve kuruluşların hizmetine sunuluyor. TÜBİTAK UEKAE tarafından tamamen özgün ve milli olarak geliştirilmiş modern teknolojiler sayesinde, Türkiye'nin adı artık bilgi güvenliği alanında dünyanın sayılı ülkeleri arasında geçiyor" denildi.

Haberde, günümüzün en popüler haberleşme araçlarından biri olan cep telefonları ile iletişimde, özellikle milli bilgilerin paylaşılmasının güvenli ve üçüncü kişilerin olası erişimine kapalı olarak gerçekleştirilmesinin büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Haberde, bu ihtiyacın karşılanmasına yönelik çalışmalarını 2006 yılında başlatan TÜBİTAK UEKAE'nın, kripto özellikli bir cep telefonu geliştirme projesini hayata geçirdiği belirtildi.

TÜBİTAK UEKAE tarafından tamamen milli olarak tasarlanan kriptolu cep telefonu sayesinde, milli gizlilik dereceli bilgiler cep telefonları aracılığıyla paylaşılabilecek.

Cep telefonlarının haberleşmeye getirdiği tartışılmaz kolaylığın yanında güvenli haberleşme imkanının da eklenmesiyle, hassas bilgilerin güvenli olarak iletilmesi mümkün hale gelecek.
    Bu telefondan al seni kimse dinleyemez...!

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uchak
    uchak's avatar
    Erkek

hayatınız boyunca açtırdığınız bütün numaraların ses ve mesaj kayıtları kullandığınız gsm vericindeki cell lerde kayıt olur.

zaten gsm operatörleri bunları 8 yıl boyunca saklamak zorundadır.

wndws gibi yazdığınız her harfi micrsft a gönderen bi yazılım olunca siz düşünün artık :) 

HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! http://www.pardus.org.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_Y
    C_Y's avatar
    Erkek

Bak şimdi bende tribe girdim

Biri dinleniyo diyo, biri şehir efsanesi diyo : )

Arıycam ona da korkuyorum, ya karşıdan biri açıp  "Evet dinliyorum, sende tahribatın müridlerindensin ve yakında ÖLECEKSİİİİİİN" diye bağırırsa : )))

Adamı tribe sokmayın kardeşim

Kedidir o kediiiii

Yok artik...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    uchak bunu yazdı:
    -----------------------------

hayatınız boyunca açtırdığınız bütün numaraların ses ve mesaj kayıtları kullandığınız gsm vericindeki cell lerde kayıt olur.

zaten gsm operatörleri bunları 8 yıl boyunca saklamak zorundadır.

wndws gibi yazdığınız her harfi micrsft a gönderen bi yazılım olunca siz düşünün artık :) 

boku yedim

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Msn yazışmaları, internette takıldığınız yerler Emniyet tarafından izlenmektedir. 

Bizim polis olan yakından akraba, Msn'ye devrim felan yazmıştım bir ara, bana "bir daha yazma herşey konrol ediliyor" dedi.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek

Yok artık deve!!! Pardon arkadaşlar, teknoloji ile herşeyi yapmak mümkün ama; msn'e devrim yazdın diye kimse seni uzaktan takip etmez. Türkiyede msn kullanan kaç kişi var?! Çok kaba bir hesapla 3milyon kişi olsun. Peki bunlardan gene sadece %33'ü devrim yazsa ve anahtar kelime olarak polisimiz sadece bunların geçtiği diyalogları okumaya kalksa, 1milyon kişinin diyaloğunu takip etmeleri gerekir ki, buda neredeyse bizim polis şartlarımızda İMKANSIZ bir olay. Senin akrabanında msn'i vardır, kişisel iletini görmüştür ;) Bu kadar abartılacak bir olay yok yani.

Dinleme olayına gelince, Rene var böyle birşey diyorsa vardır!!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Kapo bunu yazdı:

Yok artık deve!!! Pardon arkadaşlar, teknoloji ile herşeyi yapmak mümkün ama; msn'e devrim yazdın diye kimse seni uzaktan takip etmez. Türkiyede msn kullanan kaç kişi var?! Çok kaba bir hesapla 3milyon kişi olsun. Peki bunlardan gene sadece %33'ü devrim yazsa ve anahtar kelime olarak polisimiz sadece bunların geçtiği diyalogları okumaya kalksa, 1milyon kişinin diyaloğunu takip etmeleri gerekir ki, buda neredeyse bizim polis şartlarımızda İMKANSIZ bir olay. Senin akrabanında msn'i vardır, kişisel iletini görmüştür ;) Bu kadar abartılacak bir olay yok yani.

Dinleme olayına gelince, Rene var böyle birşey diyorsa vardır!!!

Zaten msn listemden gördü. İzleme olayını bunun ardından söyledi, kendisi sevmezde böyle şeyleri. 

Mantık basittir, anahtar sözcüklerin bulunduğu veritabanından geçen sözcükleri eşleştiriyorlardır daha sonra ise felan filan. Bence vardır.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Dinleyip dinlememeleri çok da umrumda değil. İsteyene veririm numaramı dinlesinler bütün gün.
Toplam Hit: 7657 Toplam Mesaj: 32