Cep Telefonum Dinleniyor Mu_?
-
telefon dinlenebilir ama başına 26 yazınca arandığında dinlenirmi bilmiyorum aynı olay başına 25 ve 35 gelincede olur telefonunuzu dinlemeye almak için hakim kararına veya savcılığa ve sizin bir karanlık iş yapmanıza gerek yok farzedelim siz bi şekilde ticaretle uğraşıyorsunuz ve sizin bir müşteriniz var eğer bu müşteriniz karanlık işle uğraşıyorsa veya bi örgüt üyesi ise bunun telefonu %90 dinleniyordur ve sizin telefonu bi kaçkezden fazla aramışsa sizin telefonuda dinlemeye alırlar olay bu kadar basit
-
şuda olabilir bak bakem 260 ne numarı amk üç haneli numaralara bak 260 nerenin 112 acil 155 plois cart curt vsvsvsvs sakın orayı arıyor olmayasın
-
bende anlamış değilim ama bu bir internet efsanesi felan deil :)geçen sene tanıdığım polis tarafından söylenmiş bir olay..sizin aranıdan deneyeniniz olmadı mı şimdi_?:(
-
önemli birisi değilsen, gizli işlerin yoksa paranoyak davranmana gerek yok. ciddiye alma benim yaptığım gibi yap o zaman. sıradan, dedim dedi tarzında siyaset konuşurken, üniversitede sistemi ya da hocaları eleştirirken cep telefonun dinlenmesi ya da alıcı var mı acaba diye vesvese yapacağına "burdan bizi dinleyenlere selam olsun " demen yeterli :)
-
Milletin işi gücü yok bizim telefonları dinleyecek aq :D
-
acı gercegı soyleyeyım ben dınlıom hoja:)) psıkopatımya ben sabahtan aksama kadar ha actı ha kapadı dıye beklıom.
acı ama gercek kımse ne senı ne benı dınlemekle ugrasmaz kandırmayalım kendımızı 'o kadar buyuk bı ıstıhbatarın ıcınde bırlıkte yasıoz' dıe
hem dınleyen kedıdır kedı bıse yapmaz:))
-
zaten arayan soranda kalmadı amk. :l nesini dinlicekler benim telefonun =(
-
kendi numaranı direk arıyorsun eğer telefonun çalarsa dinleniyorsun demek dostum rahat ol biri seni işletmiş...
-
Kafam Rahat :) Telefon Kullanmıyorum :) Çok Nadir :) Telefonu Dinleyeceğine Gelsin Ona Anlatayım :)
-
bende takip edildiğimi düşünüyorum :D
Toplam Hit: 7909 Toplam Mesaj: 32