folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Cep Telefonun Geleceği / Telefon Almayı Düşünenler Benim Gibi

Cep Telefonun Geleceği / Telefon Almayı Düşünenler Benim Gibi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

arkadaşlar eskiden siemens c bilmem kaç telefonum vardı hatta 2 tane almıştım gnelde hep 2 tane alırım hem eşime hem kendime neyse tabi cırtladı nokia aldım kendi nokia işletim sistemli ondan sonra sybianlar atakda felan popüler cepten tv felan  neyse oda gitti dedim bi sybian telefon alayım uygulamalar felan  ohh ne güzel 5800 aldım 3 sene önce 4 kere bozuldu 1 gere sıfırını verdiler tabi bunları hep 2 şer tane alıyorum

yıl oldu 2014 android popüler iphone hafif gerilere düştü windows bende geliyorum diyor

iphone 3 -4 - 4s derken 5 çıktı şimdi iphone 4 için eski vs deniyor

olay şu korkuyom amk android bir telefon alırım (discovery düşünüyorum) amkk 3-5 ay sonra bişi çıkar yine geri de kalırım geleceğin teknolojisi kim aga

şu işletim sistemi diyeceğiniz kim var

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eğer uzun süre kullanayım diyorsan iPhone 5S al hocam en temizi.Microsoft'un amk 1 senedir güncelleme çıkartacak hala Windows Phone için.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim iphone 5 i vereyım sana :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Eğer uzun süre kullanayım diyorsan iPhone 5S al hocam en temizi.Microsoft'un amk 1 senedir güncelleme çıkartacak hala Windows Phone için.

2 tanesi bi araba parası ediyo onunda :D

birde iphone android kadar çok kullanılan bir telefon değil gördüğüm kadarıyla genelde uygulamalarda hep androide yöneliyor firmalar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eskidendi o uygulama ilk hangisine çıkıyor olayları.Şuanda ilk iPhone ve Android'e geliyor.Eğer Android alacaksan HTC almalısın.Samsung plastik, Sony ise verdiğin fiyata değmez.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Linkteki alet laptop.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Telefonlarda yazıyordu la girişinde :( 

Ben uyuyım bari uykusuzluktan bunlar 

0x656e tarafından 07/Oca/14 14:14 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bende de hastalık vardı sık sık telefon değiştiriyordum ama artık durdum gerek yok abi.

en son discovery aldım baktım işimi görüyor boşuna extra para verip üst modele geçmeye gerek.

haa param olsa g2 yada 5s alırdım orası ayrı ama masraf çıkmasın diyorsan 2 tane disco al rahat edersin. 1 sene götürür en az.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Huwaei Ascend P6 al hocam. Diğer modelleri salla geleceğin teknolojisi bu Huwaei.

🥒
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    tahref156 bunu yazdı

Huwaei Ascend P6 al hocam. Diğer modelleri salla geleceğin teknolojisi bu Huwaei.

Şu oyunlarda kasan telefon.

Toplam Hit: 4526 Toplam Mesaj: 44