Cep Telefonun Geleceği / Telefon Almayı Düşünenler Benim Gibi
-
arkadaşlar eskiden siemens c bilmem kaç telefonum vardı hatta 2 tane almıştım gnelde hep 2 tane alırım hem eşime hem kendime neyse tabi cırtladı nokia aldım kendi nokia işletim sistemli ondan sonra sybianlar atakda felan popüler cepten tv felan neyse oda gitti dedim bi sybian telefon alayım uygulamalar felan ohh ne güzel 5800 aldım 3 sene önce 4 kere bozuldu 1 gere sıfırını verdiler tabi bunları hep 2 şer tane alıyorum
yıl oldu 2014 android popüler iphone hafif gerilere düştü windows bende geliyorum diyor
iphone 3 -4 - 4s derken 5 çıktı şimdi iphone 4 için eski vs deniyor
olay şu korkuyom amk android bir telefon alırım (discovery düşünüyorum) amkk 3-5 ay sonra bişi çıkar yine geri de kalırım geleceğin teknolojisi kim aga
şu işletim sistemi diyeceğiniz kim var
-
Eğer uzun süre kullanayım diyorsan iPhone 5S al hocam en temizi.Microsoft'un amk 1 senedir güncelleme çıkartacak hala Windows Phone için.
-
benim iphone 5 i vereyım sana :)
-
Citizen bunu yazdı
Eğer uzun süre kullanayım diyorsan iPhone 5S al hocam en temizi.Microsoft'un amk 1 senedir güncelleme çıkartacak hala Windows Phone için.
2 tanesi bi araba parası ediyo onunda :D
birde iphone android kadar çok kullanılan bir telefon değil gördüğüm kadarıyla genelde uygulamalarda hep androide yöneliyor firmalar
-
Eskidendi o uygulama ilk hangisine çıkıyor olayları.Şuanda ilk iPhone ve Android'e geliyor.Eğer Android alacaksan HTC almalısın.Samsung plastik, Sony ise verdiğin fiyata değmez.
-
-
Ka1nsha bunu yazdı
Linkteki alet laptop.
-
Telefonlarda yazıyordu la girişinde :(
0x656e tarafından 07/Oca/14 14:14 tarihinde düzenlenmiştir
Ben uyuyım bari uykusuzluktan bunlar -
bende de hastalık vardı sık sık telefon değiştiriyordum ama artık durdum gerek yok abi.
en son discovery aldım baktım işimi görüyor boşuna extra para verip üst modele geçmeye gerek.
haa param olsa g2 yada 5s alırdım orası ayrı ama masraf çıkmasın diyorsan 2 tane disco al rahat edersin. 1 sene götürür en az.
-
Huwaei Ascend P6 al hocam. Diğer modelleri salla geleceğin teknolojisi bu Huwaei.
-
tahref156 bunu yazdı
Huwaei Ascend P6 al hocam. Diğer modelleri salla geleceğin teknolojisi bu Huwaei.
Şu oyunlarda kasan telefon.