Cep Telefonun Geleceği / Telefon Almayı Düşünenler Benim Gibi
-
discovery kullanıyorum 3-4 aydır bi problem yaşamadım.
hacı ne alırsan al 1 ayda bile eskimiş oluyor.
şimdi mesela discovery 2 çıkacak deniyor. 2yi duyar duymaz alma fikri belirdi kafamda :D
-
Al bi 5s kullan babalar gibi, büyük ihtimal benimkisi yarın gelecek,
-
uygulama geliştirmeye alacağım ucuz s3 buldum şimdi ne diyorsunuz.
-
Nexus iyidir nqpcan iphone vs kuccuk ekran
-
VBDream bunu yazdı
uygulama geliştirmeye alacağım ucuz s3 buldum şimdi ne diyorsunuz.
notelar daha uygun olabilir uygulama geliştirme anlamında ama s3 bence yıldızlı pekiyi
-
Citizen bunu yazdıtahref156 bunu yazdı
Huwaei Ascend P6 al hocam. Diğer modelleri salla geleceğin teknolojisi bu Huwaei.
Şu oyunlarda kasan telefon.
Huwaei P6 kullanıyorum açıkçası oyunlarda kasıyor telefon ısınıyor fakat telefonun donanımı ile ilgili bir durum değil. Huwaei kendi işlemcisini ve ekran kartını kullandığı içn android oyunları bu işlemci ve ekran kartına entegre edilmiyormuş bu nedenle oluyor. İleri de bu sorun çözülecektir ve Huwaei baş yapıt olacaktır. Bugün burada söylüyorum Iphone falan yalan tek gerçek Huwaei.Edit: 3,5 aydır kullanıyorum telefon tek bir defa donmadı.
tahref156 tarafından 07/Oca/14 14:46 tarihinde düzenlenmiştir -
LG G2 aldım, 1 aydır kullanıyorum. Kişisel kullanım + development için.
Şu ana kadarki izlenimim, birkaç sene rahat götürür. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ayrıca şu an için hala zirvede bu var: http://www.phonearena.com/phones/best/Smart
f/p telefonlarından bir tanesi.
-
JPriest bunu yazdı
LG G2 aldım, 1 aydır kullanıyorum. Kişisel kullanım + development için.
Şu ana kadarki izlenimim, birkaç sene rahat götürür. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ayrıca şu an için hala zirvede bu var: http://www.phonearena.com/phones/best/Smart
f/p telefonlarından bir tanesi.
+1 Telefon hem özellik hem duruş bakımında çok iyi. Performansı 2 yıl daha götürürki. Artık Android in daha az donanımla daha yüksek performans çabasına bakarsak geleceği var :)
-
iphone 4 kullanıyorum,
discovery iyi onu alabilirsin.
-
discovery den sonra telefonlara çok para kaçırılmaması gerektiğine inanıyorum tabi tercih meselesi kişiden kişiye degişir. şimdi ne alırsan al teknoloji bakımından kısa zamanda eskiycegi aşikar bir de iki tane alıcam diosun bence ne olursa olsun uygun fiatlı bi telefon al.