Cep Telefonunu Yastigin Altına Koyup Yatmak?
-
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi ceptelefonunu yastığın altına koyup uyumanın araştırdığım ve sorduğum doktor lardan da aldığım bilgilere göre radyasyon sağlayıp uzun bi süre bunun etkisini hissedebiliyormuşuz..etkileri de baş ağrısı vs.. imiş.. Mürit'ler arasında telefonu yastığın altına koyup yatan , bunun etkilerini çevresinde yada kendisinde görmüş,bi fikir sahibi olanlar varsa bilgilerini paylaşabilir :)
Dipnot: benle alakalı bi durum değil sadece bi araştırma durumu :=)
-
test edildi onaylandı. BAŞ AĞRISI YAPAR! :) sabahınız zehir olur.yastığınızın altına koymayın yurtta kalıyorsanız üst ranzayla aranızdaki boşluğa koyun kıpraşımıda açık olsun alarm çaldığında üstte yatan uyanır senide uyandırır:D
-
ben :| sabah kalktgmda beynim sikiliş gibi zonkluyor :| agırdan oluyorum
-
ben yastığın arasından memnunum :| başka türlü kalkamıyom.. gerçi bölede kalmamıyorum.. sonuçta telefon göt oluyo..
-
çocuk olmaz mazallah dikkat edin hocam:D
-
bendede baş ağrısı oluyo biraz ama koyuyorum başka türlü uyanamıyorum çare yok :D
-
Mümkün olduğu kadar her zaman vücudunuzdan uzak tutun.Zaten wireless ağlar falan epey radyasyona maruz kalıyoruz.Ben gece yatarken alarmı ayarlayıp telefonu yere koyuyorum sonra ileri itiyorum halıda süzülerek epey uzaklaşıyor:)Otururken falan da cebinizde olmasın masanın üstüne uzak bi noktaya koyun.Telefon alırken sar değerlerine dikkat edin.1'in üzerinde olanlar yüksek oluyor biraz.Nokia telefonlar için değerler sar.nokia.com dan bakılabilir.Bi de kısırlık yapıyormuş galiba bi akraba hep arka cebine koyuyor.Motoru bozacak bu sefer de :) Bi kez cuma namazında üstüne oturup camını kırmıştı:)
-
iyi de mesela uludağ ünide araştırma görevlisi bi eleman vardı öle 3, 5 metreyle aşılcak bi sorun değil demişti :|
yani yere koyup itmekte sizi korumaz eleman telefon taşımıyodu.. :D bence bırakalım bütün dünya bıraktı bi biz türkler taşıyoruz :|
-
aynen hoca bende öle ya masanın üzerine koyuyorum yada yere halının üzerine :) vize-final haftalarımda 2 cep tel i kuruyorum mecburen :)
-
bnmi sorunluyum, bnde nie olmuo la:/
-
gazili_tarzan bunu yazdı:
-----------------------------iyi de mesela uludağ ünide araştırma görevlisi bi eleman vardı öle 3, 5 metreyle aşılcak bi sorun değil demişti :|
yani yere koyup itmekte sizi korumaz eleman telefon taşımıyodu.. :D bence bırakalım bütün dünya bıraktı bi biz türkler taşıyoruz :|
-----------------------------Ben tamamen korumaz demedim ki zaten.Beynimizin içine de sokmamak lazım iyice.Ne kadar uzak olursa o kadar iyi.Nette ararsanız bir sürü kullanımla alakalı bişeyler bulursunuz.Mesela arama yaparken ilk anda telefonu kulağa götürmemek lazım.En yüksek sinyali o zaman göderiyor.Ayrıca telefonun az çektiği alanlarda da yüksek seviyede sinyal gönderir.O yüzden metrolarda falan kapatmak lazım.Bir sürü kişinin telefonu aynı anda şebeke arıyor.Çıkan radyasyonu hesap edin artık.
Ayrıca sadece telefon değil kablosuz tüm cihazlardan uzak durun derim.Millet kablosuz klavye mouse + bluetooth + wireless ne kadar kablosuz teknoloji varsa kullanıyor.Bunların etkileri daha tam olarak kendisini göstermedi.Bence 10 yıl sonra falan sigara içilmez yazıları gibi no wireless yazıları görebiliriz:)