Cep Telefonunu Yastigin Altına Koyup Yatmak?
-
ben yastığın altına yanına koyuorm bazen sabah zorluk cıksın diye yastık kılıfının fermuarını acıp onun içine kadar sokuyorum fiziksel olarak bişey olmadı :D içimde ne döniyor bilemicem..
dengesizseniz denge sizsiniz :))
-
Derste şamata olsun diye biyoloji hocasına sorduk cebinde kalırsa spermi yastığın altında kalırsa beynini etkiler dedi valla :D Aman ha cebe koyma :D:D:D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
ozaman alimünyum folyo ile sar telefonu çekmez ama
bu mantıktan yol çıkarak alimünyum giysi radyasyon geçirmez giysi vs. gibi şeylerin piyasaya sürülebileceğine inanıyorum :D -
iki telefonda başımın altında uyuyorum hiç ağr hissetmiyorum yada he ağrıyo ama ben hissetmiyorum.
-
Nitrous bunu yazdı:
test edildi onaylandı. BAŞ AĞRISI YAPAR! :) sabahınız zehir olur.yastığınızın altına koymayın yurtta kalıyorsanız üst ranzayla aranızdaki boşluğa koyun kıpraşımıda açık olsun alarm çaldığında üstte yatan uyanır senide uyandırır:D
-----------------------------aynen öyle yurtta üstte ben yatardım adamın alarmına ben uyanırdım onu uyandırırdım:D ama evde yastığın altına koyuyorum gerçekten sabah baş ağrısı uyuşukluk vücutta durgunluk yapıyo. bazen yastığın altından kayıyo direk vücutla temas ediyo o zaman 2 katına çıkıyo. hiç olmayınca ise zinde oluyorum.
-
Bu radyasoyonu telefon neresinden sıçıyor ekranından mı yoksa bu telefon sinyalleri falanmı? biri izah etsin please yani bileyimde ona göre muayene uygulayalım...
-
Hamsi yiyoruz biz bişi olmaz istediğiniz yere koyun...
-
GebesH bunu yazdı:
Hamsi yiyoruz biz bişi olmaz istediğiniz yere koyun...
-----------------------------:D :D valla ben artık terliğin yanına koyuyorum,tırstım (:
-
başka çare yok ki başka yere koyunca son seste olsa alarmı duymuyorum :D
bazen yastığın altında bile duyamıyom D: