folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cep Telefonunu Yastigin Altına Koyup Yatmak?

Cep Telefonunu Yastigin Altına Koyup Yatmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dotty bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam, Cep telefonun neden olduğu Elektro Magnetic alanın beynine zarar verebilmesi için yaşının 2 den küçük olması şart. Şu an dünyada EMFnin sağlığa zararlı olduğunu gösteren herhangi bir bilimsel sonuç varılamamıştır. Dünya sağlık örgütü, avrupa birliği araştırma komisyonlanlarının sonucudur bu. Yaşadığınız sorunlarıı psikolojik olduğunu düşünüyorum. Dediğimin aksini iddia eden arkadaşlardan, Uluslar arası bir kurumun makalesini gösterebilirlerse memnun olurum.

Who EMF Project

max:0.08 W/kg

=)

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Dotty bunu yazdı:
    Hocam, Cep telefonun neden olduğu Elektro Magnetic alanın beynine zarar verebilmesi için yaşının 2 den küçük olması şart. Şu an dünyada EMFnin sağlığa zararlı olduğunu gösteren herhangi bir bilimsel sonuç varılamamıştır. Dünya sağlık örgütü, avrupa birliği araştırma komisyonlanlarının sonucudur bu. Yaşadığınız sorunlarıı psikolojik olduğunu düşünüyorum. Dediğimin aksini iddia eden arkadaşlardan, Uluslar arası bir kurumun makalesini gösterebilirlerse memnun olurum.

Evet dediğin gibi hiç zararı yok.Telefonla 10-15 dakikadan fazla konuşunca kulaklarımın sıcacık olup terlemesi tamamen psikolojik :|Öyle düşünürsen sigara da ilk zamanlarda zararlı değil sanılıyordu.

Başı ağrımayanlar da radyasyondan etkilenmediğini sanıyor galiba.Zararlı olan birşey hemen etkisini gösterecek diye bir kural yok.Yıllarca sigara içersiniz ama kanser olmasanız da zararı vardır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    ben de öyle uyuyordum safra kesesinde taş çıktı :/ :P

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sabiano
    sabiano's avatar
    Erkek
    bai ağrısı yapıyo eskiden yastık altı yapıp yatıyodum kafam hep güzeldi :D  baş ağrısı oluyordu bende hayla etkisi var
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sabiano
    sabiano's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:
    bnmi sorunluyum, bnde nie olmuo la:/

oda senin ayrıcalıgın olsun demi :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    hoca 1-2 günde baş ağrısı vs.. gibi durumlar ortaya çıkacak değil .zaten uzman kişiler bunun daha uzun bi süre içerisinde oluşabileceğini söylüyorlar.

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Dotty bunu yazdı:

hocam zararlı olduğunu herkes söylüyor profesöründen normal doktoruna kadar hatta dikkat eden normal insanlar bile :)

şimdi bu olaya şu açıdan bakalım cep telefonu vs. piyasası kaç milyar dolarlık bir piyasa ve sağlığı etkiliyor denildiğinde bu piyasa ne kadar zarar görür kimler görür... radyasyonun zarar verdiği bir gerçektir dünyada akrep hariç diğer bütün canlılar radyasyondan zarar görüyor özellikle baş ağrısı olarak kendini çok net bir şekilde gösterebiliyor yani anlamak için makale beklemeye gerek yok :) daha geçen haberlerde çıktı çift hattlı bazı telefonlarda radyasyon normalden fazla yayıyor diye toplanacak vs. diyehaberler çıktı. zaten senin dediğin gibi bir makale yok ama zararı olduğunu kabul ediyorlar oda çok az olduğu için kullanabiliyoruz az maz hiçfarketmez sonuçta zararlı ve bunla ilgili haberleride takip ediyorum.

bu bir ihtiyaç kullanmayın diyemeyiz çoğu adamın saçı dökülüyor kafasına ağrı giriyor kendini yorgun vs. hissediyor. niye olduğunu bile bilmiyor bunlar cep telefonunun zararları yararlarıda var tabi. ama az uyanık olun cep telefonunu diz hizanızda taşıyın cepli pantolon alın giyin bluetooth kullanın en azından az etkilenmek için ben yaptım ve kafa ağrım,az da olsa saç dökülmem,yorgunluğumda dahil hepsini bloke etti... bir vasıta ile giderken cep telefonu ile konuşmamaya özen gösterin daha bir sürü şey :)

bundan 100 yıl önce 200 yıl önce kanser varmıydı ? şimdi neden var telefonla mısır patlatılıyor mısırı patlatan şeyin sana zararı olmazmı ? :D illaki olacaktır ama işte buda bir gereç kullanman gerekiyorsa kullanmalısın.ama telefonu yastığın altına koymayın bence çok saçma alın bir çalar saat onu koyun telefonu neden koyuyorsunuz ? uyku düzeninizi tamamen etkiler ben uyurken telefonu kapatırım ve oda dışına koyarım mesela bu hali ile telefon yastığın yakınındaki uyku halinde çok fark var ve psikolojik değil :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    sabiano bunu yazdı:

ugur0 bunu yazdı:
    bnmi sorunluyum, bnde nie olmuo la:/

oda senin ayrıcalıgın olsun demi :D

hocam biraz bünye meselesi galiba bu herkesin bir etkilenme sınırı var sanırsam çok konuşan tabi daha çok etkileniyordur mantıken :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    ozaman alimünyum folyo ile sar telefonu çekmez ama

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Bak bu başlığı gördüğüm iyi oldu ben yastık altı değil ama cebimde vaya bel hizamda bırakıyorum genellikle sorun olurmu acaba beyler bilen varmı ilerde üreyememe durumları görülürmü :|
Toplam Hit: 8267 Toplam Mesaj: 40