folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder CERN Bir Haberleşme Cihazımıdır ?

CERN Bir Haberleşme Cihazımıdır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    buiyimi bunu yazdı

her saniye geleceğe yolculuk yapıyoruz zaten :/

http://www.youtube.com/watch?v=2KoAd5VdtME

bunu ilk kim paylaşıcak diyordum bende.

zaman ve gelecek kavramının tartışıldığı konuların olmazsa olmazıdır bu.

angelofhope tarafından 01/Eyl/12 17:47 tarihinde düzenlenmiştir

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    AMpul bunu yazdı

XanTos,a ek olarak, araştırın bakalım ilk uçak kaç metre uçmuş. ilk bilgisayarın işlemci hızı kaçmış, değerlere bakarak bilimsel bir olayın gerçek olup olmadığına karar vermenizi komik buluyorum. @Prometheus, böyle bir cevabı beklediğim en son kişilerden birisisin hocam, hiç mi bilim tarihi bilgin yok.

hacı wert de yazmış bişeyler de ben de yazayım. bugün sokakta çık anlat bakalım 3-5 nanosaniye ileri gittim eğer otobüse binersem daha ileri gidicem diye ya da dayı sen yürüyerek zamanda ileri gidiyon diye kim diyecek sana aha biz zaman yolcusuyuz. wertin de dediği gibi bunlar olağan şeyler. sürekli yaşanan şeyler. sen filmlerdeki gibi yapmadan kimse sana zaman makinesi bulundu demez. bunun bilimle alakası yok. anlatamıyorum galiba bilmiyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı
    mustaphachan bunu yazdı

bi bitmediniz mk, bi bitmediniz..

görüşü olmayanlarda bi bitmediki mk.

görüşü olmamak ve otun bokun fantezisiyle paranoyakça "bilim" adı altında yapılan şeylere saldırmayı kınamak farklı şeyler.

ShockMan bunu yazdı
    mustaphachan bunu yazdı

Yahu Hocam Neden Bitsinki.... Tahribatı Böyle yaşamayı Seviyoruz... Her şeyi paylaşıyoruz. 

Ayrıca Güldürdün beni yahu. :))

bitsin hocam, bitsin. nasıl ki bu forumda siyaset, din tartışılamıyorsa, tartışılanlar milleti rahatsız ediyorsa bilimin de böyle ağızlara sakız edilmesi beni rahatsız ediyor. bu yorumda şahsi görüşüm. iki gün cern konusu döndü diye herkes atom fizikçisi, herkes kuantumcu.. hayır kendi cahilliğini başkalarına bilgelik olarak satmak neyin kafasıdır hocam? 

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek
    mustaphachan bunu yazdı
    aliyk bunu yazdı
    mustaphachan bunu yazdı

görüşü olmayanlarda bi bitmediki mk.

görüşü olmamak ve otun bokun fantezisiyle paranoyakça "bilim" adı altında yapılan şeylere saldırmayı kınamak farklı şeyler.

ShockMan bunu yazdı
    mustaphachan bunu yazdı

Yahu Hocam Neden Bitsinki.... Tahribatı Böyle yaşamayı Seviyoruz... Her şeyi paylaşıyoruz. 

Ayrıca Güldürdün beni yahu. :))

bitsin hocam, bitsin. nasıl ki bu forumda siyaset, din tartışılamıyorsa, tartışılanlar milleti rahatsız ediyorsa bilimin de böyle ağızlara sakız edilmesi beni rahatsız ediyor. bu yorumda şahsi görüşüm. iki gün cern konusu döndü diye herkes atom fizikçisi, herkes kuantumcu.. hayır kendi cahilliğini başkalarına bilgelik olarak satmak neyin kafasıdır hocam? 

Hacı neden öyle diyorsinki bak geçen bir konu vardı devirdaim makinası ile ilgili bilmediğim için yapak enerji üretek diye düşündüm yapmaya karar verdim mıknatısla, bilen arkadaşlardan Allah razı olsun termodinamiğe aykırı dediler olamaz dediler gidip araştırdım günlerce kafamı kurcaladı dünya döküman okuyup birşeyler kaptım ve bu sevdadan vazgeçtim. Yani atom fizikçisi değilsek bu yeni birşeyler öğrenmemize engelmi sanki ? hayır değil. Okuduğum dökümanlar beni atom fizikçisi yapmasada kendi çapımda anladım bazı şeyleri. Kimseye bir zararı yok tartışmanın tam tersine yararı oluyor.

instagram.com/macrlz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı

Hacı neden öyle diyorsinki bak geçen bir konu vardı devirdaim makinası ile ilgili bilmediğim için yapak enerji üretek diye düşündüm yapmaya karar verdim mıknatısla, bilen arkadaşlardan Allah razı olsun termodinamiğe aykırı dediler olamaz dediler gidip araştırdım günlerce kafamı kurcaladı dünya döküman okuyup birşeyler kaptım ve bu sevdadan vazgeçtim. Yani atom fizikçisi değilsek bu yeni birşeyler öğrenmemize engelmi sanki ? hayır değil. Okuduğum dökümanlar beni atom fizikçisi yapmasada kendi çapımda anladım bazı şeyleri. Kimseye bir zararı yok tartışmanın tam tersine yararı oluyor.

eyvallah hocam, ben sana yada diğer konuya bir şey demiyorum ki. benim sinir olduğum muhabbetleri yukarıda belirttim. kimse öğrenmesin, bilenler bilsin bilmeyenler öyle kalsın demiyorum da zaten. sadece işin adam akıllı yapılmıyor olması sinirimi bozuyor. devirdaim makinasının termodinamiğe aykırı olup olmadığını tartışalım burada mesela. sen oradan 3 satır kopyala ben buradan 5 satır kopyalayayım sonra birbirimize ters düşelimle olacak işler mi peki bunlar? yada devirdaim makinasını ortaçağ'da illuminati kullanmış, hatta ileride osmanlı'yı gerileme devri'ne sokmuş diyerek olacak işler mi.. bilmiyoruz, bilmediğimiz yetmiyormuş gibi cahilliğimizi satıyoruz başkalarına. bilgi kirliliğinin internet ile en üst düzeylere ulaştığı bu çağda gerçekten neyi biliyoruz da her konuda atıp tutabiliyoruz?

evrim konusunda çıkmıştı yine aynı mevzu. herkes biyolog, herkes antropolog oldu.. kuran'da her şey yazdığı gibi bu da yazıyor denildi ve herkes çürüttü evrimi kendi çapında. KrypT hoca gerçekten işin içinden geliyordu mesela ve kendini verdi adam internette olmayan dökümanları paylaştı bizimle ama yine de sonuç aynı. AMpul'un bir yorumu vardı konuda. bu kadar müslüman evrimi çürütecek biyolojiyi biliyor da ışık parçacık mı? dalga mı? deyince kalıyor benzeri bir şeyler söylemişti. gözüm kapalı imzamı atarım bu sözün altına.

Programmer'ın başlattığı soru-cevap şeklinde ilerleyen konular rağbet gördü mesela. orada da yine aynı muhabbet.. abi senin herhangi bir konuda, konu üstüne akademik bir araştırma yapmadan o cümleleri kurabilmenin olasılığı yok. işte tv'de belgeselde izledim o olayı, hepsi yalanmış. bu kadar basit mi bu soktuğumun mekaniği, dinamiği ya? belgeseldeki adamın anlattığıyla bitiyorsa dünya üzerinde o kadar lab'da bu kadar bilim insanı niye çalışıyor o zaman bir şeyler üretebilmek adına?

umarım kendimi daha net ifade edebilmişimdir. oturalım adam gibi, "bilimi bilim gibi" tartışalım. haarp, tesla, illuminati, amerika filan yeter yani. bi bitsinler de artık bizde kendi tekerimizi döndürmeyi başarabilelim. adamlar senin bir işi gerçekleştirmeye inanmandan korkuyorlar. devrim arabaları muhabbetinin içyüzü.. sen hala spekülasyonlar, yalanlar dolanlarla konuyu oradan oraya vur. senin ülkenin içinde olduğu tehlikeyi her yerde anlatan önlem alınsın diyen, fay hatlarının aktif halde bulunduğu söyleyen adamı seksi erkek seç. 

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

21 Aralık yaklaştıkça hepimiz inceden Fringe çatısına kaymaya başladık hadi geçmiş olsun.

Toplam Hit: 6134 Toplam Mesaj: 47