CERN‘E Staja Gidiyorum
-
anubisx bunu yazdıMertSt bunu yazdı
Hocam benim şu CERN'de en çok merak ettiğim şey ışık hızının geçilmesi olayı. Bu konu hakkında bir bilgin var mı varsa beni aydınlat.
Haber sitelerinde geçildi yazıyor bi çoğunda da bunun imkansız geçilemez olduğunu yazıyor. Aklıma gelmişken iyi oldu bu.
Hocam Notrinolarin isik hizini gectigine yonelik bir deney sonucu elde etmisler bildigim kadariyla da ayrintilarini ben de bilmiyorum. Ben daha cok computing kismiyla ilgileniyorum. Gecen yildan fizikci olarak staj yapmis bir arkadasim vardi, ona sorup ayrintisi neymis paylasirim.
Tamam hocam çok iyi olur. Bu arada bilmeyen arkadaşlar içinde iyi olur öğreniriz.
-
enteresan :) ne güzel bişeymiş, insanın allından apple microsoft google felan bir sürü yer geliyoda çalışmak/staj için ama CERN hiç aklıma gelmezdi, şimdi farkettim ki Cern daha bi karizmatik yermiş ya :D :d hayırlı olsun hocam, ordanda işe girersin işallah :) :)
-
senden ricamız günlük bir konu açıp her gün fotoğrafı ve yapılanlarıyla paylaşman, ufkumuz açılır, bu arada tebrikler mükemmel bir his olmalı
-
tebrik ederim hocam
-
Helal olsun ne diyim
-
Muqi bunu yazdı
senden ricamız günlük bir konu açıp her gün fotoğrafı ve yapılanlarıyla paylaşman, ufkumuz açılır, bu arada tebrikler mükemmel bir his olmalı
Gun gun yapabilir miyim bilmiyorum da, 3 gunde bir falan yaptigim calismalari, yapilan faaliyetleri ogrendigim seyleri, kullanilan yazilimlar veya teknikleri privacy muhabbetine dusmeden yazmayi dusunuyorum. Hem benim icin, hem de ilgilenen herkes icin guzel olabilir.
-
abi adam hem zeki hem yakışıklı amk.
yaradan iki kat torpil geçmiş:)
yolun açık olsun kardeş.
-
vaq
-
ben de başvuracaktım cern e ama stajyer olarak bile çalışma izni vermiyorlar :) fribourg-bern taraflarına gelirsen görüşebiliriz buralarda olursam yazın. ben de isviçredeyim, bir sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışırım
-
Helal olsun,insanlık için başarılarının devamı da daim olsun demek düşüyo bize de.