CERN‘E Staja Gidiyorum
-
Gurur duydum,umarim istedigin gibi basarili olursun ;)
-
DaveReed bunu yazdıultrAsker bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
deneyin güncel bilgilerine bakmadan sorayım
şunca geçen seneden beri bi bok elde edebildiler mi
evrenin nasıl yaratıldığına dair
büyük patlamanın gerçeğini (hadi en olmadı simülasyonunu) yapabildiler mi
yapabildiyseler dünya neden yerinde halen
ha bide neye alet olduğunu bilmek lazım bi işe kalkışırken
kimbilir gerçekteki amaçları ne bu gavurların
bana göre amerikanın, rusyayı çini k.koreyi devirme çabaları bunlarda neyse :)kahvedeki adamdan hallice fikir yürütüyosun tebrikler :)
en azından fikir yürütüyorum
sen onuda yapamıyorsun
think big believe big act big and the results will be big diye bir laf var
en azından evet dünyalılar bakın millet sizin için cern de dünyanın nasıl yaratıldığını keşfediyoruz (yersen) big bang i kanıtladık hell yea minvalinden söylenen lafları yemiyoruz
:)
kim bilir insanlığın hayrına olmayan ne türlü dümenler çeviriyorlar
edward snowden benzeri cern den bi adam çıksada gerçekte ne bok yediklerini anlatsa dinlesek ne güzel olur :)şimdi müdür bana fikir yürütemiyosun demek nerden çıktı. bak senin kahvedeki adamdan hallice düşündüğünü söylemişim. bu tarz bir konuda da elbetteki fikirlerim var lakin yeterince araştırmadan ve yeterince öğrenmeden konuşmayı gerkesiz görüyorum. hiç bilmeyen insanların da kafasını karıştırabilirim.
think big diyosun ben de sana aynısını söylüyorum think big. cahil olduğunu kabul etmen gereken bir konu bu.
hemen celallenmişsin ama bu söylediklerinin kahvedeki amcalardan hallice olduğunu değiştirmiyor. dünya neden hala yerinde diye bir soru sormak milliyet.com.tr ye girip cern hakkında bişeyler okuyan bi adamın yapabileceği bir şey. amerikanın oyunu bunlar sığlığına girmiyorum bile cern kadar uluslararası bir koordinasyonla, 77 milletten bilim adamıyla yürütülen bir operasyona 'bunlar hep ameriganın oyunu' yaklaşımı yeterince açıklıyor kendini.
bir sonraki levelın 'amerigayı da israil yönetiyor abi' yorumu.
@
anubisx dostum tekrar tebrikler ve iyi çalışmalar bizi oralardan bilgilendir. gurur verici bir iş yapacaksın
-
-
ultrAsker bunu yazdıDaveReed bunu yazdıultrAsker bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
bana göre amerikanın, rusyayı çini k.koreyi devirme çabaları bunlarda neyse :)kahvedeki adamdan hallice fikir yürütüyosun tebrikler :)
sen onuda yapamıyorsun
en azından evet dünyalılar bakın millet sizin için cern de dünyanın nasıl yaratıldığını keşfediyoruz (yersen) big bang i kanıtladık hell yea minvalinden söylenen lafları yemiyoruz
edward snowden benzeri cern den bi adam çıksada gerçekte ne bok yediklerini anlatsa dinlesek ne güzel olur :)şimdi müdür bana fikir yürütemiyosun demek nerden çıktı. bak senin kahvedeki adamdan hallice düşündüğünü söylemişim. bu tarz bir konuda da elbetteki fikirlerim var lakin yeterince araştırmadan ve yeterince öğrenmeden konuşmayı gerkesiz görüyorum. hiç bilmeyen insanların da kafasını karıştırabilirim.
think big diyosun ben de sana aynısını söylüyorum think big. cahil olduğunu kabul etmen gereken bir konu bu.
hemen celallenmişsin ama bu söylediklerinin kahvedeki amcalardan hallice olduğunu değiştirmiyor. dünya neden hala yerinde diye bir soru sormak milliyet.com.tr ye girip cern hakkında bişeyler okuyan bi adamın yapabileceği bir şey. amerikanın oyunu bunlar sığlığına girmiyorum bile cern kadar uluslararası bir koordinasyonla, 77 milletten bilim adamıyla yürütülen bir operasyona 'bunlar hep ameriganın oyunu' yaklaşımı yeterince açıklıyor kendini.
@
anubisx dostum tekrar tebrikler ve iyi çalışmalar bizi oralardan bilgilendir. gurur verici bir iş yapacaksın
senin eğitim durumun neki bana cahil diyorsun bu konuda
+ alıntı yapıp sen sataştın mesajımı alıntılayarak
arkadaş merak ettiğiniz soru varsa sorun demiş bende sordum
sen neden atlıyorsunki hemen
şimdi ağız dalaşına girip banlanmak istemiyorum bir hiç için
kusura bakma müdür
bu arada konunun veteranı güncel bişeyler yazsında şahit olduğu şeyleri sonra düşünürüz amerikanın oyunu olup olmadığını -
DaveReed bunu yazdıultrAsker bunu yazdı
DaveReed bunu yazdı
ultrAsker bunu yazdı
DaveReed bunu yazdı
bana göre amerikanın, rusyayı çini k.koreyi devirme çabaları bunlarda neyse :)
kahvedeki adamdan hallice fikir yürütüyosun tebrikler :)
sen onuda yapamıyorsun
edward snowden benzeri cern den bi adam çıksada gerçekte ne bok yediklerini anlatsa dinlesek ne güzel olur :)
şimdi müdür bana fikir yürütemiyosun demek nerden çıktı. bak senin kahvedeki adamdan hallice düşündüğünü söylemişim. bu tarz bir konuda da elbetteki fikirlerim var lakin yeterince araştırmadan ve yeterince öğrenmeden konuşmayı gerkesiz görüyorum. hiç bilmeyen insanların da kafasını karıştırabilirim.
@
anubisx
dostum tekrar tebrikler ve iyi çalışmalar bizi oralardan bilgilendir. gurur verici bir iş yapacaksın
senin eğitim durumun neki bana cahil diyorsun bu konuda
+ alıntı yapıp sen sataştın mesajımı alıntılayarak
arkadaş merak ettiğiniz soru varsa sorun demiş bende sordum
sen neden atlıyorsunki hemen
şimdi ağız dalaşına girip banlanmak istemiyorum bir hiç için
kusura bakma müdür
bu arada konunun veteranı güncel bişeyler yazsında şahit olduğu şeyleri sonra düşünürüz amerikanın oyunu olup olmadığını
sus amk -
vay helal olsun
-
Gercekten super bir olay tebrikler kiskandim valla :))
-
pm attım hocam..
cem-engine tarafından 28/Nis/14 09:10 tarihinde düzenlenmiştir -
tebrik ederim hocam büyük bir referans kocaman hemde :)
-
vay anasını sayın seyirciler, hayırlı olsun hocam.
kerem can koçak oralarda mı hala? :D
"tanrı uzaylı ya da fizikçi olabilir" diyodu da, sen ona bi eğitim ver :D
edit:// bu arada doğum gününde kutlu olsun hocam.
Daniel-Koo tarafından 28/Nis/14 09:15 tarihinde düzenlenmiştir