Çevre Nasıl Edinilir ?
-
yazipcikacak bunu yazdıSinusX bunu yazdıNomm bunu yazdıFahrenHeiT bunu yazdı
okul ve askerlik bitti çevremde arkadaşım kalmadı.
iyi bir iş bulabilmek için referans ve tanıdık gerekiyor.
siyaseti grupları ve cemaatleri sevmiyorum bunların haricince çevre edinmek için fikirler bekliyorum yardımcı olurmusunuz
örnek: derneklere üye olma, mason olma gibi :)
Dans kursuna git çevrenin dibini yaparsın biraz da yetenekliysen işi kıvırırsan kızların vazgeçilmez partneri olursun her anlamda ;)
Bi ara sosyalleşelim senle o zaman :D
Beni de unutmayın. Bende yalnızım.
abi bu gidişle bara 5 erkek giren gruplar gibi olursunuz :D
-
iş için çevre yapmak ... bırak yalnız kal.
-
MATH bunu yazdı
Çıkar için çevre yapmanın olumlu sonuçlar doğurmayacağını düşünüyorum.
++
-
Bence bu işi biraz zamana bırakmak gerekiyor. Hem şöylede birşey var senin nasıl biri olduğuna bağlı biraz mesela bazı insanlar vardır çok girişken yaptığı bir yolculukta bile yeni yeni insanlarla tanışıp çevre edinirler..bazı insanlarında yapısında yoktur böyle birşey..hem çevre yapmak için bi ortama giriyorsan yine kalıcı olmayacaktır..ilgi alanın olan birşey mutlaka vardır örneğin bir spor dalı/ değişik bir hobi..internette forumlarda seninle aynı şeylerden hoşlanan ve bu şey hakkında birşeyler paylaşabilceğin birileri mutlaka vardır..bu şekilde hem "çevre yapmış" hemde bundan zevk almış ve kendine birşey katmış olursun..
-
Burcucuk bunu yazdı
Bence bu işi biraz zamana bırakmak gerekiyor. Hem şöylede birşey var senin nasıl biri olduğuna bağlı biraz mesela bazı insanlar vardır çok girişken yaptığı bir yolculukta bile yeni yeni insanlarla tanışıp çevre edinirler..bazı insanlarında yapısında yoktur böyle birşey..hem çevre yapmak için bi ortama giriyorsan yine kalıcı olmayacaktır..ilgi alanın olan birşey mutlaka vardır örneğin bir spor dalı/ değişik bir hobi..internette forumlarda seninle aynı şeylerden hoşlanan ve bu şey hakkında birşeyler paylaşabilceğin birileri mutlaka vardır..bu şekilde hem "çevre yapmış" hemde bundan zevk almış ve kendine birşey katmış olursun..
Bişeyler yaziyim diye geldim ama çömez yazmış diyeceklerimi, imzamı atıyorum :)
-
yazipcikacak bunu yazdıSinusX bunu yazdıNomm bunu yazdıFahrenHeiT bunu yazdı
siyaseti grupları ve cemaatleri sevmiyorum bunların haricince çevre edinmek için fikirler bekliyorum yardımcı olurmusunuz
Dans kursuna git çevrenin dibini yaparsın biraz da yetenekliysen işi kıvırırsan kızların vazgeçilmez partneri olursun her anlamda ;)
Beni de yazın hocalar :D
-
cache bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdıSinusX bunu yazdıNomm bunu yazdıFahrenHeiT bunu yazdı
Beni de yazın hocalar :D
başka yerdenn alıntı yapın bu ekip doldu .
-
Çevre edinilmez satın alınılır,
-
yemek tarifi alır gibi olmaz o işler
çevre derken aslında ne alanda bir çevre önemlidir.
kimleri yanında görmek istersen o kişilerin bulunduğu yerde olacaksın al sana çevre.
sen çevre edinmene gerek yok çevre sana gelir
-
futurist bunu yazdı
yemek tarifi alır gibi olmaz o işler
çevre derken aslında ne alanda bir çevre önemlidir.
kimleri yanında görmek istersen o kişilerin bulunduğu yerde olacaksın al sana çevre.
sen çevre edinmene gerek yok çevre sana gelir
45 yılın tecrübesi yazmış
altına imzamı atarım ben