Çevre Nasıl Edinilir ?
-
Serdarr bunu yazdıcache bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdıSinusX bunu yazdıNomm bunu yazdıFahrenHeiT bunu yazdı
okul ve askerlik bitti çevremde arkadaşım kalmadı.
iyi bir iş bulabilmek için referans ve tanıdık gerekiyor.
siyaseti grupları ve cemaatleri sevmiyorum bunların haricince çevre edinmek için fikirler bekliyorum yardımcı olurmusunuz
örnek: derneklere üye olma, mason olma gibi :)
Dans kursuna git çevrenin dibini yaparsın biraz da yetenekliysen işi kıvırırsan kızların vazgeçilmez partneri olursun her anlamda ;)
Bi ara sosyalleşelim senle o zaman :D
Beni de unutmayın. Bende yalnızım.
Beni de yazın hocalar :D
başka yerdenn alıntı yapın bu ekip doldu .
Öyle deme hocam. Bu da bir çevre edinme yolu. Bizde kapı herkese açık. Bir de hep erkek takilmayalim. :P
-
Dost istersen Allah yeter.
Evet,
Yârân istersen Kur’ân yeter.Evet, ondaki enbiya ve melâike ile hayalen görüşür ve vukuatlarını seyredip ünsiyet eder.
Mal istersen kanaat yeter.Evet, kanaat eden iktisat eder; iktisat eden bereket bulur.
Düşman istersen nefis yeter.Evet, kendini beğenen belâyı bulur, zahmete düşer; kendini beğenmeyen safâyı bulur, rahmete gider
Nasihat istersen ölüm yeter.
Evet, ölümü düşünen, hubb-u dünyadan kurtulur ve âhiretine ciddî çalışır.
*edit: başka şeyler yazıcaktım (böyle yine küfürlü müfürlü, yine silkip sövücektim bu düzene) bu mesajı yazarken ezan okunmaya başladı nedense böyle bi mübarekleştim :)
*edit2: evet, facebook sayfası gibi oldu farkındayım. yüzüme vurmayın :D bknz. "Allah'ını Seven 1 Milyon Kişi"
-
SinusX bunu yazdıNomm bunu yazdıFahrenHeiT bunu yazdı
siyaseti grupları ve cemaatleri sevmiyorum bunların haricince çevre edinmek için fikirler bekliyorum yardımcı olurmusunuz
Dans kursuna git çevrenin dibini yaparsın biraz da yetenekliysen işi kıvırırsan kızların vazgeçilmez partneri olursun her anlamda ;)
Sen yaşıyormusun ya :DDD
-
yazipcikacak bunu yazdıSerdarr bunu yazdıcache bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdıSinusX bunu yazdıNomm bunu yazdıFahrenHeiT bunu yazdı
Öyle deme hocam. Bu da bir çevre edinme yolu. Bizde kapı herkese açık. Bir de hep erkek takilmayalim. :P
Agalar dans okulları tatile giriyor denebilir yaz mevsimi pek istediğiniz sonucu elde edemezsiniz şu aralar ama denenebilir. Ucuz bişey olsun isterseniz kadıköy belediyesi her sene bi dans kursu açar ben diim 40 sen de 60 tane kız olur genelde :D fazla da bi ücreti yoktur pekte bişey öğrenemezsin dans adına sadece bi kaç kız arkadaşın olur fazladan :D Bide kaliteli dans okulları var, ABDA gibi gidersin paşalar gibi dansınıda öğrenirsin çokça da geniş bir çevren olur her alandan insanı tanıyabilirsin. Benim tavsiyem ABDA gibi bir dans okuluna gitmen olur. Dansı bir kere öğrenirsin ve tam öğrenirsen her yerde işine yarar her gittiğin dans gecesinde tanımadığın zilyon kızla sırf dans ettiğin için tanışırsın gelip onlar seninle tanışır çünkü bizim ülkede erkekler fazla rağbet göstermiyor :D Bizlerde şanslı olanlardanız diyelim bi sınıfta 30 kız oluyor 10 tane erkek var yada yok :D Dans gecesine gidiyorsun sağa bakıon kız sola bakıon kız bize muhtaçlar çünkü dans etmeye gelmişler çoğu oturuyor. Sende seçiorsun aralarından :D Bide www.hocam.com var :D
-
Ayni durumdayim ya la. Askerden bi geldim millet darmadağın olmuş. Savasa mi gittik aq anlamadim.
-
mavitutku bunu yazdı
Bir çevre mühendisinden de destek alabilirsin.
iğrençsin ama güldürdün :D:D:D:D
-
Nomm bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdıSerdarr bunu yazdıcache bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdıSinusX bunu yazdıNomm bunu yazdıFahrenHeiT bunu yazdı
Agalar dans okulları tatile giriyor denebilir yaz mevsimi pek istediğiniz sonucu elde edemezsiniz şu aralar ama denenebilir. Ucuz bişey olsun isterseniz kadıköy belediyesi her sene bi dans kursu açar ben diim 40 sen de 60 tane kız olur genelde :D fazla da bi ücreti yoktur pekte bişey öğrenemezsin dans adına sadece bi kaç kız arkadaşın olur fazladan :D Bide kaliteli dans okulları var, ABDA gibi gidersin paşalar gibi dansınıda öğrenirsin çokça da geniş bir çevren olur her alandan insanı tanıyabilirsin. Benim tavsiyem ABDA gibi bir dans okuluna gitmen olur. Dansı bir kere öğrenirsin ve tam öğrenirsen her yerde işine yarar her gittiğin dans gecesinde tanımadığın zilyon kızla sırf dans ettiğin için tanışırsın gelip onlar seninle tanışır çünkü bizim ülkede erkekler fazla rağbet göstermiyor :D Bizlerde şanslı olanlardanız diyelim bi sınıfta 30 kız oluyor 10 tane erkek var yada yok :D Dans gecesine gidiyorsun sağa bakıon kız sola bakıon kız bize muhtaçlar çünkü dans etmeye gelmişler çoğu oturuyor. Sende seçiorsun aralarından :D Bide www.hocam.com var :D
Hep beraber gidip yazilalim.
-
up
-
Nomm bunu yazdıSinusX bunu yazdıNomm bunu yazdıFahrenHeiT bunu yazdı
Sen yaşıyormusun ya :DDD
Sayılır , zaman yok bu aralar olsunda akalım bi ara :D
-
Çevre zamanla yapılır.
Akşam işten çıktıktan sonra doğru eve giden bir adamsan o işler sana göre değil. Hergün takılacak bir ortam bir arkadaş grubu bulmalısın. Internetten tanıştığın adam olur, iş arkadaşının doğumgünü partisi olur vs vs bulacaksın bişey=)