folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ceza Vermek Istıyorum Ama Nasıl Yardım

Ceza Vermek Istıyorum Ama Nasıl Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

arkadaslar daha 1 hafta oncesıne kadar bır ılıskım vardı cok guzel gıdıyordu 1-2 defa ayrıldık barıstık kız okuyor ve 4 kısı evde kalıyorlar 2 sı arkadası 1 ı de ablası ılıskım olan kızın ablası ve arkadasları ıle arası bozuldu ben kendı ılıskımı kenara ıttım ve aralarını yaptım neyse 1 hafta once kız benı cagırdı senı ozledım gel fln dıye gıttım neyse o aksam gorustuk kızı eve bıraktım sabah kalktım cagrı attım cvp vermedı msj attım bır mesaj geldı ayrılmak ıstıyorum nedenın ne oldugunuda soylemıyor sonra cektı memleketıne gıttı 1 hafta sonra dun geldı ıste bu aksam gıttım evlerıne konusmak ıcın dıger 2 arkadası evde yoktu memleketlerındeydı sadece ablası ve kardesı evdeydı evde olduklarını bılıyordum assagıdan baktıgımda ısıkları yanıyordu zılı caldım caldım kapıyı acmadılar sonra kapının arkasından polısı ararız cek gıt dıye bır yanıt geldı ve neye ugradıgımı sasırdım kendı kendıme sordum acaba degermıydı boyle bır kız ıcın ve ben ne yapmıstım bu kıza kı neden boyle olmustu

arkadaslar sımdı ben ne yapayım lutfen yorumlarınızı eksık etmeyın bu kardesıne ve ablasına hayatları boyunca unutamıyacak bır ders vermek ıstıyorum yorumlarınızı soylersenız sevınırım...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    hacı kbkma ama bu işler boş işler kız kaşarın tekiymiş,senle oyun oynAmış 22 yaşındasın sanırım,bu olayları çokdan aşman lazımdı,şimdi git kendine bi küçük rakı al yanına mezeni yap kur masanı bir güzel çek kafanı ama kız için değil kendi yaptığın tecrubesizlik için.

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

kız işi b.k iş. herzaman böyle derim. (bu b.kun bende içindeyim)

bi daha bulaşma

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hocam salla değmez. Boşver demeyi biliceksin. Vardır altında birşeyler öyle 1 günde bitirme olayı olmaz. Daha eskilere dayanıyordur bu kararı.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı kbkma ama bu işler boş işler kız kaşarın tekiymiş,senle oyun oynAmış 22 yaşındasın sanırım,bu olayları çokdan aşman lazımdı,şimdi git kendine bi küçük rakı al yanına mezeni yap kur masanı bir güzel çek kafanı ama kız için değil kendi yaptığın tecrubesizlik için.

hocam oyle dıyorum boswer dıorum ama kafama takılıyor hayır desekı baskasınısevıyorum tamam dıyıcem ama neden ayrılıyor bunu bılmek ıstıyorum ama hep kacıyor demesı bıle yeter benımle 1 defa degıl kac defa yattı kız ama sonucta benımde bır kız kardesım var ben sahıp cıkmak ıstedım ama olmadı ne bılım nerde hata yaptım anlamadım:S

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Sana tavsiyem ne hiçbir kız için birini kır nede hiçbir kız için birisinle kavga et.Ben 17 yaşımda bunu anlamışsam sen o yaşta bunu çoktan anlamaya bak.Artık bu dönemdeki kızların çoğu aşk için değil gönül eğlendirmek ve para yemek için yanındadırlar.Bu mevzularda hiçbişeyi kafana takma kız bol sana sen adam olduktan sonra.Bide bir kız için birbirlerini öldürüyolarya ben asıl bunlara gülüyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    Sana tavsiyem ne hiçbir kız için birini kır nede hiçbir kız için birisinle kavga et.Ben 17 yaşımda bunu anlamışsam sen o yaşta bunu çoktan anlamaya bak.Artık bu dönemdeki kızların çoğu aşk için değil gönül eğlendirmek ve para yemek için yanındadırlar.Bu mevzularda hiçbişeyi kafana takma kız bol sana sen adam olduktan sonra.Bide bir kız için birbirlerini öldürüyolarya ben asıl bunlara gülüyorum.

Onlar tam mongol. Kız için kavga , cinayet gereksiz. Değmicek şeyler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Töbe Estafrullah :) abi git 2 rekat namaz kılda foruma örnek ol :)  işin gücün mü yok ya :) bittiyse bitti gitti öldür beyninde oldu bitti işte :)

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Boş işler bunlar salla gitsin falan filan diyenleri sen salla. Gerekirse kavgada edersin can da alırsın. 

Sebepsiz bitmesi koyar adama. İllaki bi sebebi vardirda bunu bilmemek koyar.  

Ceza falan saçma olur. Ne yapacaksın gidip kızı dövecekmisin. Niye döveceksın çok seviyodun da seni terk etti diyemi. İnsan çok sevdiği birin dövermi.

şimdi sana başka seylerle ilgilen unutmaya çalış desemde boş biliyorum.

Ama unutmaya çalış işte 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    hoca kusura bakma ama sen o kizi istediğini vermedin galiba yazik etmişsin bi nedenide şu olabilir ablasi arkadaşlari seni istemiyorsa hemen aklını çelmişlerdir kızın öyle ortamlarda kendi düşüncesinden cok çevrenin olgulari ağır basiyo aç bi slow malum açı cekiceksin ama onunda keyfini ala ala yap sosyal ortamlara girmeye bak hemen unutursun

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bir arkadaş bulursan aç bir Istanblue 70'lik. Dertleş en iyisi. Kafanı dagıt.

AmoR'un dediği gibi çevresi oldukça etkiliyor insanı. Benim kız arkadaşımda çevresinden dolayı beni terk etmişti. Sonra baktım gelen vuruyor giden vuruyor.

İyiki ayrılmışız dediğim oluyor.

Toplam Hit: 5889 Toplam Mesaj: 52