folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ceza Vermek Istıyorum Ama Nasıl Yardım

Ceza Vermek Istıyorum Ama Nasıl Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    şimdilik bişey yapma kardeş.sakin ol.banada bi kız terbiyesizlik yaptı.gün olur devran döner.intikam yemeği soğuk yenir.sabırlı ol.

neyse ne laannn....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    arkadaslar hepınıze cok cok tesekkut ederım cok guzel moral verdınız bana allah hepinizi sevdiğinize kavustursun...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Amin hocam. Böyle işlerle uğraşmak boşa zaman kaybıdır. Vardır bir bilidiği ayrılmıştır dersin atarsın kenara. Çok mu içine oturdu. Alırsın bir samimi arkadaşını , muhabbet ede ede dağıtırsın kendini.

Şu dua konusuna gelince bende bir hatunla ciddi düşünüyorum. Bakalım daha hatunun haberi yok. Yavaştan yavaştan samimiyeti arttırıyorum. Bayada ciddi düşünüyorum. Eskileri gibi öylesine şeyler değil. İnşallah olurda duan tutar :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sana tavsiyem ne hiçbir kız için birini kır nede hiçbir kız için birisinle kavga et.Ben 17 yaşımda bunu anlamışsam sen o yaşta bunu çoktan anlamaya bak.Artık bu dönemdeki kızların çoğu aşk için değil gönül eğlendirmek ve para yemek için yanındadırlar.Bu mevzularda hiçbişeyi kafana takma kız bol sana sen adam olduktan sonra.Bide bir kız için birbirlerini öldürüyolarya ben asıl bunlara gülüyorum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    tekrar tekrar tesekkur edıyorum hepınıze ama ayrılması bır kenara varya yaptıgı sebeppsız yere ayrılması cok koydu bana helekı bu son yaptıgı zamanını beklıcem ama ıntıkam alırım ben bu kızdan nasıl olsa elıme duser tekrar tekrar tesekkurlerımı sunuyorum ıyıkı varsınız

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

serioususer bunu yazdı:
    tekrar tekrar tesekkur edıyorum hepınıze ama ayrılması bır kenara varya yaptıgı sebeppsız yere ayrılması cok koydu bana helekı bu son yaptıgı zamanını beklıcem ama ıntıkam alırım ben bu kızdan nasıl olsa elıme duser tekrar tekrar tesekkurlerımı sunuyorum ıyıkı varsınız

demekki bir yerlerde hata yapmışsınız :) 

siz bu ilişkinin adını aşk die anmışsınız ama bu ilişki hoşlantı ile başlamış :) 

seven insan sevdiğine zarar verebilirmi ki :) 

seven insan kolay kolay gidebilirmi :) 

seven insan sevdiğinden ayrıda olsa onun bir teline bile zrar geleceğini düşündğü an korkan birdir..

sırf onun bir teline bir zarar gelsin istemez :) 

kusura bakma arkadaşım ama sevmemişsinzi siz :) git unut boşver :) 

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

serioususer bunu yazdı:
    arkadaslar hepınıze cok cok tesekkut ederım cok guzel moral verdınız bana allah hepinizi sevdiğinize kavustursun...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :D.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Sen yenisin galiba!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:
    Sen yenisin galiba!..

yok hocam ne alaka

bana koyan ayrılması olmadı sebepsız yere ayrılması sebebını soyle s.git nereye gıdıceksen ama soylemıyorda neyse salla gıtsın duser elbet elıme

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

ya sana kızmı yok ya. siktiret nereye gidiyosa gitsin.. eskişehirin kızlaRı hiç çekilmiyo.. hepsi bi ayRı manyaklar...

köylü aranının çok olduğu bi kente böyle 2 tane üniversite dikersen. hepsi sonradan görme (yada sonradan açılma :)) olur işte.buda benim sosya kültürel olarak ve eskişehiri çok iyi bilen biri olarak.saptadığım bi gerçektir. arkadaşlar..

bakınız :(tülin ile caner) 

Ayrıca çok şekersin :)
Toplam Hit: 5890 Toplam Mesaj: 52