Ceza Vermek Istıyorum Ama Nasıl Yardım
-
şimdilik bişey yapma kardeş.sakin ol.banada bi kız terbiyesizlik yaptı.gün olur devran döner.intikam yemeği soğuk yenir.sabırlı ol.
-
arkadaslar hepınıze cok cok tesekkut ederım cok guzel moral verdınız bana allah hepinizi sevdiğinize kavustursun...
-
Amin hocam. Böyle işlerle uğraşmak boşa zaman kaybıdır. Vardır bir bilidiği ayrılmıştır dersin atarsın kenara. Çok mu içine oturdu. Alırsın bir samimi arkadaşını , muhabbet ede ede dağıtırsın kendini.
Şu dua konusuna gelince bende bir hatunla ciddi düşünüyorum. Bakalım daha hatunun haberi yok. Yavaştan yavaştan samimiyeti arttırıyorum. Bayada ciddi düşünüyorum. Eskileri gibi öylesine şeyler değil. İnşallah olurda duan tutar :)
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Sana tavsiyem ne hiçbir kız için birini kır nede hiçbir kız için birisinle kavga et.Ben 17 yaşımda bunu anlamışsam sen o yaşta bunu çoktan anlamaya bak.Artık bu dönemdeki kızların çoğu aşk için değil gönül eğlendirmek ve para yemek için yanındadırlar.Bu mevzularda hiçbişeyi kafana takma kız bol sana sen adam olduktan sonra.Bide bir kız için birbirlerini öldürüyolarya ben asıl bunlara gülüyorum.
----------------------------- -
tekrar tekrar tesekkur edıyorum hepınıze ama ayrılması bır kenara varya yaptıgı sebeppsız yere ayrılması cok koydu bana helekı bu son yaptıgı zamanını beklıcem ama ıntıkam alırım ben bu kızdan nasıl olsa elıme duser tekrar tekrar tesekkurlerımı sunuyorum ıyıkı varsınız
-
serioususer bunu yazdı:
tekrar tekrar tesekkur edıyorum hepınıze ama ayrılması bır kenara varya yaptıgı sebeppsız yere ayrılması cok koydu bana helekı bu son yaptıgı zamanını beklıcem ama ıntıkam alırım ben bu kızdan nasıl olsa elıme duser tekrar tekrar tesekkurlerımı sunuyorum ıyıkı varsınız
-----------------------------demekki bir yerlerde hata yapmışsınız :)
siz bu ilişkinin adını aşk die anmışsınız ama bu ilişki hoşlantı ile başlamış :)
seven insan sevdiğine zarar verebilirmi ki :)
seven insan kolay kolay gidebilirmi :)
seven insan sevdiğinden ayrıda olsa onun bir teline bile zrar geleceğini düşündğü an korkan birdir..
sırf onun bir teline bir zarar gelsin istemez :)
kusura bakma arkadaşım ama sevmemişsinzi siz :) git unut boşver :)
-
serioususer bunu yazdı:
arkadaslar hepınıze cok cok tesekkut ederım cok guzel moral verdınız bana allah hepinizi sevdiğinize kavustursun...
-----------------------------Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :D.
-
Sen yenisin galiba!..
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
Sen yenisin galiba!..
-----------------------------yok hocam ne alaka
bana koyan ayrılması olmadı sebepsız yere ayrılması sebebını soyle s.git nereye gıdıceksen ama soylemıyorda neyse salla gıtsın duser elbet elıme
-
ya sana kızmı yok ya. siktiret nereye gidiyosa gitsin.. eskişehirin kızlaRı hiç çekilmiyo.. hepsi bi ayRı manyaklar...
köylü aranının çok olduğu bi kente böyle 2 tane üniversite dikersen. hepsi sonradan görme (yada sonradan açılma :)) olur işte.buda benim sosya kültürel olarak ve eskişehiri çok iyi bilen biri olarak.saptadığım bi gerçektir. arkadaşlar..
bakınız :(tülin ile caner)