folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ceza Vermek Istıyorum Ama Nasıl Yardım

Ceza Vermek Istıyorum Ama Nasıl Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hahah örnekleme süper :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

serioususer bunu yazdı:
    -----------------------------

PathfindeR00 bunu yazdı:
    Sen yenisin galiba!..

yok hocam ne alaka

bana koyan ayrılması olmadı sebepsız yere ayrılması sebebını soyle s.git nereye gıdıceksen ama soylemıyorda neyse salla gıtsın duser elbet elıme

ben bu gıcık tayfadan bahsediyom.ilk defa böle bi kızla çıkmışın.alışıyo beli bir süre sonra,fiziki boyutlara döküyosun işi :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    hocam bu kıza yapabilcek cok seyin yok..acıkcası kız seni takmıyo oyuzdan gerci seviyosun galiba ama yattık falan demişsin..belki cok yavşak bi hareket gibi gelcek ama kız hak etmiş seven birine bunlar yapılmaz..nese sadete geliiym sende illa ki +16 +18 footğrafları vardır onlarla guzel bi video yapıp arka fonoada ender'den eksik etek şakısını koyup ara da birde gozune takılan kaşarlık harekerlerini yazılarla anlatıp sonada kızın tel. nosunu ekliceksin...son olarakta abazların arama olarak yapabilceği her türlü etiketleri girceksin...sanada müridlerin dediği gibi 70lik bi rakı alıp kıza küfür ederek sabaha kadar içip sızmak kalıyo  ;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

serioususer bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:
    hacı kbkma ama bu işler boş işler kız kaşarın tekiymiş,senle oyun oynAmış 22 yaşındasın sanırım,bu olayları çokdan aşman lazımdı,şimdi git kendine bi küçük rakı al yanına mezeni yap kur masanı bir güzel çek kafanı ama kız için değil kendi yaptığın tecrubesizlik için.

hocam oyle dıyorum boswer dıorum ama kafama takılıyor hayır desekı baskasınısevıyorum tamam dıyıcem ama neden ayrılıyor bunu bılmek ıstıyorum ama hep kacıyor demesı bıle yeter benımle 1 defa degıl kac defa yattı kız ama sonucta benımde bır kız kardesım var ben sahıp cıkmak ıstedım ama olmadı ne bılım nerde hata yaptım anlamadım:S

hele bi başkasını seviyorum desin de ben seni görürüm tamam diyebiliyomusun ! 

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:
    hocam bu kıza yapabilcek cok seyin yok..acıkcası kız seni takmıyo oyuzdan gerci seviyosun galiba ama yattık falan demişsin..belki cok yavşak bi hareket gibi gelcek ama kız hak etmiş seven birine bunlar yapılmaz..nese sadete geliiym sende illa ki +16 +18 footğrafları vardır onlarla guzel bi video yapıp arka fonoada ender'den eksik etek şakısını koyup ara da birde gozune takılan kaşarlık harekerlerini yazılarla anlatıp sonada kızın tel. nosunu ekliceksin...son olarakta abazların arama olarak yapabilceği her türlü etiketleri girceksin...sanada müridlerin dediği gibi 70lik bi rakı alıp kıza küfür ederek sabaha kadar içip sızmak kalıyo  ;)

Hocam Nuri Alço'nun müziği daha iyi gider :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Peki seven biri bunları yaparmı 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam kafa dağıtmak istiyorsan al bu videoyu izle ::):):)

http://www.youtube.com/watch?v=28Vzqsdpec0

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

o kadarda kotu olamam herhalde 

ama neden olmasın:D

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

xD Eğer kızı abazalara emanet etmek istiyorsan videolar resimlerle uğraşma
    daha basit bi yöntem söylim mirc varsa irc.mynet.com 'a gir
    sonra bi /list çek bütün cinsellik kanallarına gir tabi kız nicki ile giriceksin
    sonra neolucak? sonrası geliyor zaten xD saniyede 10 kişi özeline yazıyor telefon numarasını
    yaz ara beni sıkıldım burdan çıkmam lazım de copy paste yaparak her özele yazana gönder

Bu şekilde yarım saatte bir sürü mesaj ve haftalarca ondan ona telefon nosunun ulaşması ile
    abazalar tarafından rahatsızlık seansları süre gider xD

Bundan sonra Sagopa kajmerin Bir pesimistin gözyaşları, Ateşten gömlek, 24, Karikatür Komedya,
    Ben Hüsrana komşuyum gibi Lirikleri ile 1 paket sigarayı sabaha kadar tüket xD

Neden acaba ? Ben ne yaptım diye boşuna uğraşma bi sebep bulmuştur kendince salla gitsin paşa

Allah beni affetsin ::D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

AsortiC bunu yazdı:

xD Eğer kızı abazalara emanet etmek istiyorsan videolar resimlerle uğraşma
    daha basit bi yöntem söylim mirc varsa irc.mynet.com 'a gir
    sonra bi /list çek bütün cinsellik kanallarına gir tabi kız nicki ile giriceksin
    sonra neolucak? sonrası geliyor zaten xD saniyede 10 kişi özeline yazıyor telefon numarasını
    yaz ara beni sıkıldım burdan çıkmam lazım de copy paste yaparak her özele yazana gönder

Bu şekilde yarım saatte bir sürü mesaj ve haftalarca ondan ona telefon nosunun ulaşması ile
    abazalar tarafından rahatsızlık seansları süre gider xD

Bundan sonra Sagopa kajmerin Bir pesimistin gözyaşları, Ateşten gömlek, 24, Karikatür Komedya,
    Ben Hüsrana komşuyum gibi Lirikleri ile 1 paket sigarayı sabaha kadar tüket xD

Neden acaba ? Ben ne yaptım diye boşuna uğraşma bi sebep bulmuştur kendince salla gitsin paşa

Allah beni affetsin ::D

hocam supersınız:D:D

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 5887 Toplam Mesaj: 52