Ceza Vermek Istıyorum Ama Nasıl Yardım
-
Hahah örnekleme süper :)
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
Sen yenisin galiba!..
-----------------------------yok hocam ne alaka
bana koyan ayrılması olmadı sebepsız yere ayrılması sebebını soyle s.git nereye gıdıceksen ama soylemıyorda neyse salla gıtsın duser elbet elıme
-----------------------------ben bu gıcık tayfadan bahsediyom.ilk defa böle bi kızla çıkmışın.alışıyo beli bir süre sonra,fiziki boyutlara döküyosun işi :D
-
hocam bu kıza yapabilcek cok seyin yok..acıkcası kız seni takmıyo oyuzdan gerci seviyosun galiba ama yattık falan demişsin..belki cok yavşak bi hareket gibi gelcek ama kız hak etmiş seven birine bunlar yapılmaz..nese sadete geliiym sende illa ki +16 +18 footğrafları vardır onlarla guzel bi video yapıp arka fonoada ender'den eksik etek şakısını koyup ara da birde gozune takılan kaşarlık harekerlerini yazılarla anlatıp sonada kızın tel. nosunu ekliceksin...son olarakta abazların arama olarak yapabilceği her türlü etiketleri girceksin...sanada müridlerin dediği gibi 70lik bi rakı alıp kıza küfür ederek sabaha kadar içip sızmak kalıyo ;)
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
hacı kbkma ama bu işler boş işler kız kaşarın tekiymiş,senle oyun oynAmış 22 yaşındasın sanırım,bu olayları çokdan aşman lazımdı,şimdi git kendine bi küçük rakı al yanına mezeni yap kur masanı bir güzel çek kafanı ama kız için değil kendi yaptığın tecrubesizlik için.
-----------------------------hocam oyle dıyorum boswer dıorum ama kafama takılıyor hayır desekı baskasınısevıyorum tamam dıyıcem ama neden ayrılıyor bunu bılmek ıstıyorum ama hep kacıyor demesı bıle yeter benımle 1 defa degıl kac defa yattı kız ama sonucta benımde bır kız kardesım var ben sahıp cıkmak ıstedım ama olmadı ne bılım nerde hata yaptım anlamadım:S
hele bi başkasını seviyorum desin de ben seni görürüm tamam diyebiliyomusun !
-
darkness_izmir bunu yazdı:
hocam bu kıza yapabilcek cok seyin yok..acıkcası kız seni takmıyo oyuzdan gerci seviyosun galiba ama yattık falan demişsin..belki cok yavşak bi hareket gibi gelcek ama kız hak etmiş seven birine bunlar yapılmaz..nese sadete geliiym sende illa ki +16 +18 footğrafları vardır onlarla guzel bi video yapıp arka fonoada ender'den eksik etek şakısını koyup ara da birde gozune takılan kaşarlık harekerlerini yazılarla anlatıp sonada kızın tel. nosunu ekliceksin...son olarakta abazların arama olarak yapabilceği her türlü etiketleri girceksin...sanada müridlerin dediği gibi 70lik bi rakı alıp kıza küfür ederek sabaha kadar içip sızmak kalıyo ;)
-----------------------------Hocam Nuri Alço'nun müziği daha iyi gider :D
-
-----------------------------Peki seven biri bunları yaparmı
-
Hocam kafa dağıtmak istiyorsan al bu videoyu izle ::):):)
http://www.youtube.com/watch?v=28Vzqsdpec0
-
-----------------------------o kadarda kotu olamam herhalde
ama neden olmasın:D
-
xD Eğer kızı abazalara emanet etmek istiyorsan videolar resimlerle uğraşma
daha basit bi yöntem söylim mirc varsa irc.mynet.com 'a gir
sonra bi /list çek bütün cinsellik kanallarına gir tabi kız nicki ile giriceksin
sonra neolucak? sonrası geliyor zaten xD saniyede 10 kişi özeline yazıyor telefon numarasını
yaz ara beni sıkıldım burdan çıkmam lazım de copy paste yaparak her özele yazana gönder
Bu şekilde yarım saatte bir sürü mesaj ve haftalarca ondan ona telefon nosunun ulaşması ile
abazalar tarafından rahatsızlık seansları süre gider xDBundan sonra Sagopa kajmerin Bir pesimistin gözyaşları, Ateşten gömlek, 24, Karikatür Komedya,
Ben Hüsrana komşuyum gibi Lirikleri ile 1 paket sigarayı sabaha kadar tüket xDNeden acaba ? Ben ne yaptım diye boşuna uğraşma bi sebep bulmuştur kendince salla gitsin paşa
Allah beni affetsin ::D -
AsortiC bunu yazdı:
-----------------------------xD Eğer kızı abazalara emanet etmek istiyorsan videolar resimlerle uğraşma
daha basit bi yöntem söylim mirc varsa irc.mynet.com 'a gir
sonra bi /list çek bütün cinsellik kanallarına gir tabi kız nicki ile giriceksin
sonra neolucak? sonrası geliyor zaten xD saniyede 10 kişi özeline yazıyor telefon numarasını
yaz ara beni sıkıldım burdan çıkmam lazım de copy paste yaparak her özele yazana gönder
Bu şekilde yarım saatte bir sürü mesaj ve haftalarca ondan ona telefon nosunun ulaşması ile
abazalar tarafından rahatsızlık seansları süre gider xDBundan sonra Sagopa kajmerin Bir pesimistin gözyaşları, Ateşten gömlek, 24, Karikatür Komedya,
Ben Hüsrana komşuyum gibi Lirikleri ile 1 paket sigarayı sabaha kadar tüket xDNeden acaba ? Ben ne yaptım diye boşuna uğraşma bi sebep bulmuştur kendince salla gitsin paşa
Allah beni affetsin ::D
-----------------------------hocam supersınız:D:D