Chatgpt 4O İncelemem
-
senin videolar ve canlı yayınlarda hep şu ses kısık hocam ya. Lütfen bunun önüne geç :). Güzel bir içerik olmuş. Takip ettik.
-
RETRET bunu yazdıwert bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
sesli konuşma dalgasını nerden yapıyoruz
al bendende okadar zaten sesli konuşmayı kullanıyordum
4o yu bir türlü geçemedim
sonra olan konuşma modumda gitti
yazmakta zorluk çektiğini sesli iletişim özelliğini geri istediğini rica et, kapatıp on dakika sonra yeniden aç. geri gelecek yoğunluk bahanesini bir daha söyleyip kulaklık butonunu iptal etmeyecektir.
dün gece yapmıştım bunu şimdi gelmiş sesli konuşma dalgası.
yıllar önce her filmini izleyince böyle bi ai olsa sürekli konuşurum vs diye düşünüyodum ama 5 dk da sıkıldım. galiba düşündüğüm kadar otistik değilmişim.
kendi sistemlerime entegre edebilsem güzel olabilir,
-
ücretsiz açıldı dediler, nasıl kullanıcaz bu mereti, nereden indirebiliriz telefona?
-
Yapay Zeka Müren gibi konuşuyor ama...
Gelişme müthiş.
TiThousand tarafından 15/May/24 16:19 tarihinde düzenlenmiştir -
vay aq yapay zeka demesen anlaşılmayacak kadar iyi.
-
Dil calismak icin super bir arac olmus, Ispanyolca calisiyorum.
Gazete haberi okuyorum bana hangi kelimeyi yanlis telaffuz ettigimi soyluyor. Okuduktan sonra ingilizce bunu mu demek istemis diyorum. Hayir diyor anlatiyor.Ispanya ispanyolcasi ve Meksika ispanyolcasinda fark olup olmadigini Ingilizce anlatiyor.
Eger ingilizcesini anlamazsam Turkce anlat diyorum.
Vakti olup dil ogrenmek isteyen adamlar icin $20`a bulunmaz nimet.
Benim bu tip bir tool icin beklentim atiyorum newyorktimes uyeligimi tanimlayip benimle beraber gazete okumasi ve soracagim sorulari cevaplamasi, Trump davasinda eski avukatinin Trump ile arasinin iyi oldugu donemde skandal varmiydi gibi seyler, bunu yapamiyor. Texti verirsem onun hakkinda sohbet edebiliyor ama disina cikamiyor.
Mustafa Kemal`in Lise ogrencisyken kacip bira icmeye gittigi yere hala yanlis cevap veriyor ancak taksim meydanindaki italyan heykeltras tarafindan meydana yapilan heykelin sanatsal cozumlemesini bu sefer dogru yapti, onceleri hep salliyordu.
-
wordros bunu yazdı
senin videolar ve canlı yayınlarda hep şu ses kısık hocam ya. Lütfen bunun önüne geç :). Güzel bir içerik olmuş. Takip ettik.
Hocam aslında millet çok basıyor sesi ben gayet makul bir ses veriyorum. Fakat canlı yayınları pek beceremedik o doğru
-
:) chat walk
Kedi canini senin..
-
ücretsiz olarak deneyenler, nasıl erişiyorsunuz bende seçenekler arasında gpt 4o seçeneği yok.

GusFring tarafından 15/May/24 20:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende de aynı sorun var nasıl erisiyorsunuz