Chatgpt 4O İncelemem
-
Davos bunu yazdı
Chat gpt 4o da tarayıcıdan Plus aldım, chrome da kullanırken sorun yok ama aynı hesapla telefondan girince klasik model gürünüyor, plus satın almamı istiyor kurcaladım ama beceremedim çözümü bilen var mı ? Bir daha ki ay telefondaki uygulamadan almayı düşünüyorum ama belki çözüm bilen vardır :)
Bunu chargpt ye sorsana hocam, ne cevap verecek merak ettim (:
-
follow yaptım. eline sağlık. yapay zeka nın oluşumu. süper olmuş Hocam. siz soru soruyorsunuz yapay zeka devreye giriyor ve soruyu yanıtlıyo. çok güzel bir çalışma olmuş.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıDavos bunu yazdı
Chat gpt 4o da tarayıcıdan Plus aldım, chrome da kullanırken sorun yok ama aynı hesapla telefondan girince klasik model gürünüyor, plus satın almamı istiyor kurcaladım ama beceremedim çözümü bilen var mı ? Bir daha ki ay telefondaki uygulamadan almayı düşünüyorum ama belki çözüm bilen vardır :)
Bunu chargpt ye sorsana hocam, ne cevap verecek merak ettim (:
Bazen böyle sorunlarla karşılaşabiliyoruz falan demiş .Destek'e eposta gönder çart curt.. :D
-
Şerefsizim aklıma gelmişti böyle bişey yapmak.
OpenAI daha hızlı çıktı.
-
Davos bunu yazdı
Pazar gününüz güzel olsun dostlar. soruna denk gelen var mı ? çözüm bilen ?
-
Davos bunu yazdıDavos bunu yazdı
Pazar gününüz güzel olsun dostlar. soruna denk gelen var mı ? çözüm bilen ?
bir süre sonra düzeliyor. en azından bende öyle olmuştu