Chatgpt 4O İncelemem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Davos bunu yazdı

Chat gpt 4o da tarayıcıdan Plus aldım, chrome da kullanırken sorun yok ama aynı hesapla telefondan girince klasik model gürünüyor, plus satın almamı istiyor kurcaladım ama beceremedim çözümü bilen var mı ? Bir daha ki ay telefondaki uygulamadan almayı düşünüyorum ama belki çözüm bilen vardır :)

Bunu chargpt ye sorsana hocam, ne cevap verecek merak ettim (:

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toolbrowser
    Toolbrowser's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

follow yaptım. eline sağlık. yapay zeka nın oluşumu. süper olmuş Hocam. siz soru soruyorsunuz yapay zeka devreye giriyor ve soruyu yanıtlıyo. çok güzel bir çalışma olmuş. 

Shockman
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Davos bunu yazdı

Chat gpt 4o da tarayıcıdan Plus aldım, chrome da kullanırken sorun yok ama aynı hesapla telefondan girince klasik model gürünüyor, plus satın almamı istiyor kurcaladım ama beceremedim çözümü bilen var mı ? Bir daha ki ay telefondaki uygulamadan almayı düşünüyorum ama belki çözüm bilen vardır :)

Bunu chargpt ye sorsana hocam, ne cevap verecek merak ettim (:

Bazen böyle sorunlarla karşılaşabiliyoruz falan demiş .Destek'e eposta gönder çart curt.. :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzi
    uzi's avatar
    Erkek

Şerefsizim aklıma gelmişti böyle bişey yapmak. 

OpenAI daha hızlı çıktı.

Ortaklink Takımıma Katılın: https://t.me/ortaklink_bot?start=7033669971 (REF'li)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Davos bunu yazdı

Pazar gününüz güzel olsun dostlar. soruna denk gelen var mı ? çözüm bilen ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    Davos bunu yazdı
    Davos bunu yazdı

Pazar gününüz güzel olsun dostlar. soruna denk gelen var mı ? çözüm bilen ? 

bir süre sonra düzeliyor. en azından bende öyle olmuştu

Toplam Hit: 7215 Toplam Mesaj: 47
ai chatgpt ml chatgpt4o