folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Chevrolet Cruze 1.6 Alıcam Yorumlarınız?

Chevrolet Cruze 1.6 Alıcam Yorumlarınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar sebeplerini yazmış,

O fiyata Fiesta bak

Eğer Fiat'a alarjin yoksa Bravo bak. Kendi arabam 2009 1.6 bravo emotion dizel.

Donanım istiyorsan eğer cruze den kat be kat daha fazla donanımı var serilik desen öyle cam tavan olan modelleri biraz pahalı ama diğerlerini o fiyata bulabilirsin. Hem seri hem az yakıyor hemde konforlu araç.

Piyasası fieasta kadar değil ama ben fieastalarıda çok seviyorum sadece iç hacmini beğenmiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mistik
    Mistik's avatar
    Erkek

bende 2011 cruze ls plus  var 30.000 km'de sıfır almıştım ben memnnum şu an şehir içi 100/9,5 gösteriyor klima full açık ama eğer açmazsam 100/8,5 olur 1 puan fark ettiyor uzun yolda  100/5 ile 6,5 arası oluyor uzun yolda 200 basar denedim ama benzini resmen içti multimedia paketi taktırdım tavsiye ederim. Aldığım zaman baktığımda elimdeki parayla alnıcak en full araba ve dizaynı en iyi arabaydı diye tercih etmiştim. arabaya destek yok diyorlar Yalan Yarın Acıbadem Opel Global Otoya 30.000 Km Kontrollüne gidecek zaten araba motoru Opelin bende opel'de vardı aynı motor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kemikli arabadır vesselam. 

ama fakir işi değildir. çevik hiç değildir. evlat acısı gibi zarar edersin.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

1 ve 2. Maddeye istinaden yazıyorum sadece , hocam 40 50 önemli değil adamlar taksi olarak kullanım 500-600k rahat yapıyorlar standart bakım ile ama kaç tane cruze gördün o km'ye erisebilecek , keza birde ikinci el piyasası asla listedeki diğer araba lar ile aynı değil , Japonlara yönelmeni tavsiye ederim ben .

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

bende böyle bişey almayı düşünüyorum. -> http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-temiz-1977-model-otomatik-mercedes-215326530/detay

eğer bincem 6-7 sene satmayacam dersen al derim çünkü piyasası pek yok tutulan bir araç değil zarar edersin.

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osman38
    osman38's avatar
    Erkek

Hocam sakın alma sakın , 2 ay önce arkadaşım aldı bin pişman şu an 1,6 lpgli aldı lpg sorun çıkartıyor sürekli , benzinde 40 kurustan aşağı yakmıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum alma

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Baya baya yakıyor clıo al.

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gestapo26
    gestapo26's avatar
    Erkek

dostum volvo al yatar kalkar dua edersin

sen vaktinden sonra gelen sevdalı bir çiçeksin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gestapo26 bunu yazdı

dostum volvo al yatar kalkar dua edersin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-acil-satilik-tertemiz-volvo-212187854/detay

çok hoşuma gidiyor bunlar hocam, hiç kullanmadım ama volvo volvodur yani :)

Ek olarak: Cruze büyük araba, 1.6 motor kaldırmaz onu. Deli gibi benzin yakacağını düşünüyorum, pişman olup tüp taktırmak zorunda kalırsın.

ozgunlu tarafından 04/Haz/15 21:25 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gestapo26
    gestapo26's avatar
    Erkek

niye volvo deyip duruyorum açıklık getireyim bende 98 model s70 t5 var arabada olmayan birşey yok deri koltuklar ısıtmalı ve hafızalı koltuklar otomatik 4 cam sunroof hız sabitleyici gibi araba gayet hoş ve çok rahat artısı saymakla bitmez tek eksisi yakıtı oda şehir içinde 15 litre şehir dışında 7 litre yakıyor hız desen hız konfor desen alası güvenlik desen söz etmeye bile gerek yok o yüzden okadar büyük paralar verip sanayicilerle akraba olacağınıza alın volvo sadece yağına bakın yeter 

sen vaktinden sonra gelen sevdalı bir çiçeksin
Toplam Hit: 6136 Toplam Mesaj: 34