Chevrolet Cruze 1.6 Alıcam Yorumlarınız?
-
Bir süre kullandım,
Araba sağlam, fakat ağır, motor çekmiyor.
Alır mıyım?
Almam
Bir sürede aveo kullandım,
Cruze alacağına Aveo al :) Çok daha çevik araba
-
gestapo26 bunu yazdı
niye volvo deyip duruyorum açıklık getireyim bende 98 model s70 t5 var arabada olmayan birşey yok deri koltuklar ısıtmalı ve hafızalı koltuklar otomatik 4 cam sunroof hız sabitleyici gibi araba gayet hoş ve çok rahat artısı saymakla bitmez tek eksisi yakıtı oda şehir içinde 15 litre şehir dışında 7 litre yakıyor hız desen hız konfor desen alası güvenlik desen söz etmeye bile gerek yok o yüzden okadar büyük paralar verip sanayicilerle akraba olacağınıza alın volvo sadece yağına bakın yeter
sağlam sağlam sağlam ötesi yok güvenlik çok iyi internette videolar var ızleyın zaten baska araba istemezsiniz
-
emnimax bunu yazdı
s.a sayın müridler,
bu arabayı almayı dusunuyorum kullananız vardır sahıbı olan vardır arkadasının olan vardır,
yorumlarınızı alma sansım varmıdır acaba,
almamdaki en buyuk nedenlerı sıralamam gerekirse, malesef benı kısıtlayan 30000-32000TL para lımıtı
aslında Renault,Honda,WV,Opel,Ford markaları tercih ediyordum ama vazgeçmemin ve fıkrımın Chevrolet e kayması,
1) ilk önce yaş arkadaşlar bu paraya yukardakı saydıgım arcların en az 3-4 yas buyugunu alabılıyorum,
2) KM arkadaslar Chevrolet enfazla 40binlerde iken diğer markalarda bu 100bin civarlarında geziyor,
3) Kaza arakadaşlar diğer araçlarda genellikle çogu kazalı kazasız cok cok nadır,
4) Sunroof diğer markalarda yok kadar az ama Chevrolet e baya bi fazla bulabılıyorum,
5) Paket içeriği arkadaşlar diğer markalarda full nadir bulunuyor ama Chevrolet e genellikle FULL paketleri bulabılıyorum, biliyosunuzki paket arabayı gercekten kullanırken rahat hale getiriyor,
aklıma sanırım bu kadar geldı arkadaslar baskada bısı yok zaten,
sorabılecegınız bı kac soruya cevap vereyım sımdıden,
--- yakıt problemı var denıyor arkadaslar kucuk araclar harıc 1.4 gıbı hatta onlarda beraber 20-24 kurus cıvarı yakıyor dıger modeller cogu yerde okudum ve kullananlarında yazdıgına gore arabada ECO motor oldugu ıcın zorlamassanız adam gıbı duzgun kullanırsanız o cıvarda yakıyor dıyorlar ha yakmasada saydıgım sebeplerden dolayı 26-28 kurusa razıyım ben,
--- servısı yok denıyor bı cok opel servısını aradım servıs verıyorlarmıs hatta vermek zorundalarmıs, takıyolar dıyolar ama ben kucuk bı sehırde yasadıgım ıcın tanıdık falan hallederız o konuyuda onuda ole cozerım dıye dusunuyorum,
--- bıde kasa agır denmız arkadaslar ben bı cok aracın bos agırlıgını arastırdım ve yazdıgım markaların alınabılecek aracları gerckten bırbırıne cok yakın tmm cogu marka ıle arasında 90-100 kg oynuyo hatta Honda Civic 10kg hafıf Chevrolet ten tabı ECO motor burda ısı bozuyor ama onuda duzgun devırlı kullanırım hallederım dıyorum,
benım yazacaklarım bu kadar arkadaslar, lutfen 4-5 daha kat sunu al demeyın cunku zaten 25 tı bladere zarzor usttekı lımıte cıkarttırdım son lımıt yukardakıdır, bana yardımcı olacak yorumlarınızı beklıyorum ıcıme tam sınmedı bıraz arastırayım dıyorum bende,
tesekkurler...
benzinli motor chevrolet ve 28 kuruş ha :) ha ha ha diyorum yeme sakın.
1.6 kullandım iflahımı züktü. 1.3 multijet aveo falan bak benzinli chevrolet alma sakın çok pişman olursun. 50-65 kuruş arasıdır yakıtı.
-
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum yorumlarınızdan dolayı bu kadar insan soluyosa doğrudur dedim ve bu aracı almaktan vazgeçtim :)
VW Polo ya geçirdim kararımı bakalım hayırlısıyla inşallah polo alacağım onun için kotu bir yorum görmedim varsa kotu bi anısı olan yazarsa memnun kalırım ;)
-
bana kalırsa alma . onlar amerikan değil . parçaları başka yerden gelme . amerikadaki aynı araçlarla iç-dış konfor arasında çok acayip fark var.
temiz 2.el bul al . land rover freelander vb. hem motor hacmi az . hemde 4x4 e biniyorsun :) . çok güzel araba kullandım.
my4 tarafından 06/Haz/15 02:16 tarihinde düzenlenmiştir -
emnimax bunu yazdı
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum yorumlarınızdan dolayı bu kadar insan soluyosa doğrudur dedim ve bu aracı almaktan vazgeçtim :)
VW Polo ya geçirdim kararımı bakalım hayırlısıyla inşallah polo alacağım onun için kotu bir yorum görmedim varsa kotu bi anısı olan yazarsa memnun kalırım ;)
polo alıcagınıza 2 3 daha koyun golf 1,6 dızel trendlane alın :)
-
alacaktım bir ara düşündüm araştırdım almadım :)
-
renegadealien bunu yazdı
Bir süre kullandım,
Araba sağlam, fakat ağır, motor çekmiyor.
Alır mıyım?
Almam
Bir sürede aveo kullandım,
Cruze alacağına Aveo al :) Çok daha çevik araba
Aga sen benden hiç teklif almıyon? hayırdır? :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
alacaktım bir ara düşündüm araştırdım almadım :)
neden almamıstın kı ? :D
-
Hani o kullananların araba söyle araba böyle çok yakıyor kasa ağır tasımıyor, satamazssın gibi sözleri varya hepsi doğru. Şuan aracı almaya odaklandıgın için sana görmezden gelebileceğin şeylermiş gibi geliyor. Al pişman ol.