folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Chivas Mi Jack Mi ?

Chivas Mi Jack Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

an itibari ile jack 79TL  piyasa bakıp 70 e bulabileceğimi düşünüyorum x) jack ın yerini garantiledik chivas de gelicek bahara artık

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

100lugu ne kadar oldu la jack in? en son aldimda 95ti

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    god bunu yazdı:
    -----------------------------

IT'S NOT SCOTCH

IT'S NOT BOURBON

IT'S JACK

This is it

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Chivas centilmen ickisidir(Icindeki malt viski orani biraz daha fazladir). bardagin icinde 1 kup buz atarsin sonra yudum yudum koklayarak icersin..

Jack clup,bar,house parti ickisidir.Genelde sek icimi tercih edilmez(gencler arasinda).Favori alkolsuz icecekle icilir..Alacagin adam birseylerle karistirip iciyorsa muhakkak jack  al..

Benim favorim  jack redbull & coke

malt viskidede Balvenie dir..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sofra adabini bile netten ogreneceksek vay halimize 

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

sofra adabini bile netten ogreneceksek vay halimize 

Benim paylastigim videolara yonelik yazdiysan bunu :) ben fikrini tartisirim. Sofra adabi icin birsey diyemem ama, videolarda viski kulturu ve ozellikleri, nasil tuketilmesi gerektigi, nasil uretildigi vb gibi seyler var. Bunu anlatan insan ise, ickiler konusunda uzman, daha dogrusu buna yonelik meslek, okul vb gibi seyler oluyor ya, bu konuda egitim almis bir insan kendisi, o yuzden bence senin yuksek viski kulturunle adaminkini tartismayalim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Jack mi Chivas mı Bence Chivas...

Lakin Jack tende Chivas tanda daha iyi bi whisky varsa kim nederse desin benim nacizane görüşüm Jim Beam dır...

Zaten Jack ile Jim iki kardeş. Babaları ölünce büyük olan kardeş Jack i devam ettiriyor, küçüğüde karşı tarafa Jim Beam ı kuruyor ve ağbisinden daha iyi whisky yapabileceğini söylüyor. Bence başarıyorda... Fabrikalar karşılıklı, ikiside Tennessey Nehrinde üretim yapıyorlar. O Nehrin getirdiği kömür alivüyonları ile whisky i damıtıyorlar.

Bide tabikide bu damak tadırır herkeze göre değişir yani...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:

Jack mi Chivas mı Bence Chivas...

Lakin Jack tende Chivas tanda daha iyi bi whisky varsa kim nederse desin benim nacizane görüşüm Jim Beam dır...

Zaten Jack ile Jim iki kardeş. Babaları ölünce büyük olan kardeş Jack i devam ettiriyor, küçüğüde karşı tarafa Jim Beam ı kuruyor ve ağbisinden daha iyi whisky yapabileceğini söylüyor. Bence başarıyorda... Fabrikalar karşılıklı, ikiside Tennessey Nehrinde üretim yapıyorlar. O Nehrin getirdiği kömür alivüyonları ile whisky i damıtıyorlar.

Bide tabikide bu damak tadırır herkeze göre değişir yani...

bi film vardı viski içiyor , çocuk diyor o jack mi ? Hayır kardeşi jim X) onu getirdin aklıma ama türkiye de pek tercih edilmiyor gibi 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

en iyisi efes xtra -kutusu an itibari ile 3,6 tl. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 9516 Toplam Mesaj: 35