Çift LNB Çıkışlı Çanak Varmıdır
-
Merhaba arkadaşlar 4 senedir tv kartım war 1 kez kullanmak nasip olmadı tv kartı dijital skystar 2 şimdi çanak alıcam çift lnb çıkışlı olması lazım piyasada direk bu şekilde olanı varmı tek çıkışlı oluyor genelde o aparatı degiştirip 2-4 çıkış gibi yükselte biliyoz tv kartı ile sorunsuz donma ıvır zıvır olmadan kullanabilceğimiz bişey önerirmsiniz yada

şöyle bir zamazingo olması lazım şeklinde çanakda varmı piyasda direk bu ve çanak
-
sadece lnb başlığını çift çıkış yapman yeterli ben yapmıştım normal bi şekilde çalışıyodu..
edit : ama 10-15 kanaldan fazlasını göremiyodun sebebini bilmiyorum.
-
sanmam...
çünkü freakanslar aynı yerde toplanmıyor onun üçün bulamazsın ama ucuza küçük veya çıkma br çanak alırsın ayrı bir yere konumlarsın olur biter.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
sanmam...
çünkü freakanslar aynı yerde toplanmıyor onun üçün bulamazsın ama ucuza küçük veya çıkma br çanak alırsın ayrı bir yere konumlarsın olur biter.
-----------------------------aynı şekilde arkadaşım kullanıyor sorunsuz bir şekilde :S
-
var hocam olmaz mı en yakın antenciye git derdini anlat çıkartırlar sana.
-
hocam çift çıkışlı o lnblerden alma bi boka yaramaz bi tv kartı kullanıcısı olarak uyarayım seni :)
çünkü bende önce öyle kullanmaya çalıştım tv ile pc ye böldüm tv açılınca pcdeki tıkanıyodu
swich lerde bi boka yaramıyo göstermez :)
ya 2 lnb kullanacaksın tek çanakta onun Aparatı var aşağıda resmini verdim yada ayrı çanak kullanacaksın

-
mesele çanak antenin matematiksel hesabı google arat bulursun atıyorum kolların uzunluğu yarçap kadar olacak
istersen kendin hesapla istersen uydu satan yerleri dolaş
tek çanakla birden fazla uydu izlemek mümkün yani
LNB ÇEŞİTLERİ » Multifeed (LNB aparatı)
http://www.hepsidijital.com/LNB-cEsiTLERi/Multifeed-LNB-aparati-/165
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=173184

-
tek çanakda çift çıkışlı lnb olmaz diyonuz yani :S tek çanakda 2 lnb yapcaz ozaman bir sorun olurmu %100 garantimi yani kesintisiz izlermiyiz kanalları arkadaşınkide takılıyordu içerdeki tv yi açınca böyle bir sorun olmasın istiyom 3-4 senedir war bi tv kartı kullanamadık bari sağlam kullanalım :S takıntısız
-
çift çıkış lnb kullanıyorum.hiç bir sorunu yok,taş gibi çalışıyor.
-
4lü lnb kullanıyorum. Tv kartı, 2 tv bağlı hiçbir sorun yok. Seçeceğiniz lnb ve diseq kaliteli olsun.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
çift çıkış lnb kullanıyorum.hiç bir sorunu yok,taş gibi çalışıyor.
-----------------------------iyicene kafam karıştı :S