Çift LNB Çıkışlı Çanak Varmıdır
-
sana şöyle söyleyeyim donma sadece çanak büyük küçüklüğü değil
uyduya göre maximize konumlandırmamaktanda kaynaklanır.lnb bile en iyi şekilde ayarlanmalı
bu tür hatalar bile donmalara görüntüde karelenme dediğimiz buglanmaya sebep olur
bazen donma gibi durumlardan satıcılar bile bıkar eski zamanda dahada bıkmışlardı
millet ucuz ister ucuz diye küçük çanak alanlar olur yağmurlu veya kapalı havalarda
sinyal düşeceği için satıcılarda en aşağı 90 lık satmayı hedefler sorun çıkmaz
birde mahalle arası kuranlar var televizyon ve receiverla kurar kurmaz kaçarlar
sabit çanak tek lnb iyidir.başın ağrımaz.multi bilmem ne biraz uzman işi
ha dersin kurulumu ben yaparım...tabiki yaparsın.elinde skystar kart var.al pc yi çık çatıya
birde sat finder programlar var cracked hemde kur pc ne ayarla çanağı
fastsatfinder 2.7.0
http://skystar-2.com/others.htm
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------
sana şöyle söyleyeyim donma sadece çanak büyük küçüklüğü değil
uyduya göre maximize konumlandırmamaktanda kaynaklanır.lnb bile en iyi şekilde ayarlanmalı
bu tür hatalar bile donmalara görüntüde karelenme dediğimiz buglanmaya sebep olur
bazen donma gibi durumlardan satıcılar bile bıkar eski zamanda dahada bıkmışlardı
millet ucuz ister ucuz diye küçük çanak alanlar olur yağmurlu veya kapalı havalarda
sinyal düşeceği için satıcılarda en aşağı 90 lık satmayı hedefler sorun çıkmaz
birde mahalle arası kuranlar var televizyon ve receiverla kurar kurmaz kaçarlar
sabit çanak tek lnb iyidir.başın ağrımaz.multi bilmem ne biraz uzman işi
ha dersin kurulumu ben yaparım...tabiki yaparsın.elinde skystar kart var.al pc yi çık çatıya
birde sat finder programlar var cracked hemde kur pc ne ayarla çanağı
fastsatfinder 2.7.0
hçanttp://skystar-2.com/others.htm
-----------------------------kardeş senin dediğin gibi yapcam şuan çanak yok şimdi bana hangi canagı önerirsin direk çift çıkışlı lnb li olsun sonradan almıyalım onuda ve kaçlık çanak alayım
-
Bit pazarında bile var Çift çıkışlı LNB... Çift çıkış olduğu zaman iki receivere bağımsız sinyal gönderir ysni isteyen reciever istediği kanalı seyreder... DISEcq ayarlarının falan yapılaması lazım
-
bende 4 çıkışlı lnb var 4 üde dolu skystar 3 tv kartıyla çanağın dandik lnb nin ayarsız olmasına rağmen 30 un üzerinde kanal çekiyor
-
birazda tırmala hacım kur yap boz tabiki 90 lık offset olacak en aşağı işin garanti olsun diye
90 lıktan yukarısı ofset olmaz zaten parabol olur parabollerde offset kadar kalite olmaz
yapılarından dolayı yüzde 10-20-25 sinyal yitimi olur.çanağı sağlam oturt ayar birkaçdklık olay zaten
-
-bahsettiğin şey bi çanağa iki lnb bağlamaksa, dj alperin gösterdiği kelepçelerle 1 çanağa 3 taneye kadar lnb bağlanıyor
bi lnb den birden fazla çıkış istiyosan (genelde tek çıkış olur demişsin ama genelde çift çıkışlı olurlar) 4lü lnbler falan var, daha fazlasını istiyosan santral cihazları var (google da astracom santral diye aratabilirsin)
böyleyken böyle hocam.
-
google amcaya tekrar sor
1.adamda tv kartı var
2.sanral için yine çoklu lnb gerekir diye biliyorum
3.santral merkezi sistem,çok daireli atıyorum 20 daire gibi yerlere kurulur
4.tv kartları bu satellite sanrallerle pek bir uyumlu deildir
-
off bu konu sıktı kimseyle tartışmak istemem,herkese kolay gelsin
banada iyi uykular
-
teşekkürler bilgilendirdiniz