Çıkma Teklifi ....
-
Etkileyici bi çıkma teklifini nasıl yapa bilirim !!! :D Fikir leniriniz bekliorum !!!
-
benim tek aşkım oldu onada çıkma eklifi ederken bi kaç gün meilli laflar ettim ağzzını yokladım bi çıkma teklifi etmediğim kaldı sonra bi ders çıkışı çektim kapının önüne dedim direk seni çok seviom lan benimle çıkarmısın dedim oda zmn istedi :D:D kbl etti ... açık ol ve samimi ol kanka
-
çıkma teklifi gereksiz bişey
etme bence bi şekilde başlar
-
Önemli olan çıkma teklifinin şekli değil, tekliften önce verdiğin izlenim, yaşananlar vs.
-
yaaaaa kabul edicem dio ama deişik bi şekilde yap bişiler dio etkileyici olsun dio :D( Ahh bee mügee Ahh bee MÜge )
-
Önemli olan çıkma teklifinin şekli değil, tekliften önce verdiğin izlenim, yaşananlar vs.
rıper hocamdan sosyal bi mesaj D::
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------Önemli olan çıkma teklifinin şekli değil, tekliften önce verdiğin izlenim, yaşananlar vs.
-----------------------------
Süper yazmıssın hoja ;) Brawo Emeğine Sağlık :) -
Valira bunu yazdı:
-----------------------------çıkma teklifi gereksiz bişey
etme bence bi şekilde başlar
-----------------------------en güzeli hem bu şekilde bu gün bizim ilişkimizin başladığı gün nasıl unutursun küstüm
sözleriylede karşılaşmazsın
-
''Çıkma'' kelimesinden nefret ediyorum. Hayatımda kimseye ''benimle çıkarmısın'' demedim.
-
fisek bunu yazdı:
-----------------------------yaaaaa kabul edicem dio ama deişik bi şekilde yap bişiler dio etkileyici olsun dio :D
-----------------------------
bunu kızmı diyor? ben buna gülerim.. alayına gülerim.. sende gelmişsin burda dert yakınıyon...değişik bişey olsun istiyorsa git karşısına deki.. deliler gibi seviyoruum senii uleyynn de (kadir abi misali) eminim böylesini kimse denememiştir kadir abiden hariç..
-
bencede valira doğru söylüyor...
zaten siz böyle çift takılmaya başladıkca, sadece 2niz buluşmaya başladıkça bilki bişiler yolundadır yani;)
kaldıki sen çetrefilli yolu aşmışın kızı ayarlamışın, e işin daha kolay o halde istediğini yap kabul edicek nede olsa demi ama
kolay gelsin...