Çıkma Teklifi ....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Etkileyici bi çıkma teklifini nasıl yapa bilirim !!! :D Fikir leniriniz bekliorum !!!

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek

benim tek aşkım oldu onada çıkma eklifi ederken bi kaç gün meilli laflar ettim ağzzını yokladım bi çıkma teklifi etmediğim kaldı sonra bi ders çıkışı çektim kapının önüne dedim direk seni çok seviom lan benimle çıkarmısın dedim oda zmn istedi :D:D kbl etti  ... açık ol ve samimi ol kanka

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

çıkma teklifi gereksiz bişey

etme bence bi şekilde başlar

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

Önemli olan çıkma teklifinin şekli değil, tekliften önce verdiğin izlenim, yaşananlar vs.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

yaaaaa kabul edicem dio ama deişik bi şekilde yap bişiler dio etkileyici olsun dio :D( Ahh bee mügee Ahh bee MÜge )

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

Önemli olan çıkma teklifinin şekli değil, tekliften önce verdiğin izlenim, yaşananlar vs.

rıper hocamdan sosyal bi mesaj D::

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RIPER bunu yazdı:
    -----------------------------

Süper yazmıssın hoja ;) Brawo Emeğine Sağlık :)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Valira bunu yazdı:

çıkma teklifi gereksiz bişey

etme bence bi şekilde başlar

en güzeli hem bu şekilde bu gün bizim ilişkimizin başladığı gün nasıl unutursun küstüm

sözleriylede karşılaşmazsın

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

''Çıkma'' kelimesinden nefret ediyorum. Hayatımda kimseye ''benimle çıkarmısın'' demedim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

fisek bunu yazdı:

yaaaaa kabul edicem dio ama deişik bi şekilde yap bişiler dio etkileyici olsun dio :D

bunu kızmı diyor? ben buna gülerim.. alayına gülerim.. sende gelmişsin burda dert yakınıyon...

değişik bişey olsun istiyorsa git karşısına deki.. deliler gibi seviyoruum senii uleyynn de (kadir abi misali) eminim böylesini kimse denememiştir kadir abiden hariç..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

bencede valira doğru söylüyor...

zaten siz böyle çift takılmaya başladıkca, sadece 2niz buluşmaya başladıkça bilki bişiler yolundadır yani;)

kaldıki sen çetrefilli yolu aşmışın kızı ayarlamışın, e işin daha kolay o halde istediğini yap kabul edicek nede olsa demi ama

kolay gelsin...

Toplam Hit: 5821 Toplam Mesaj: 25