Çıkma Teklifi ....
-
çıkma ne demek ya :D
cok sacma bişi...
git yanına zaten...
sölemeden başlamış olur o bi süre sonra :D
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------''Çıkma'' kelimesinden nefret ediyorum. Hayatımda kimseye ''benimle çıkarmısın'' demedim.
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------çıkma ne demek ya :D
cok sacma bişi...
git yanına zaten...
sölemeden başlamış olur o bi süre sonra :D
-----------------------------aynen abi bu kelamı üreteni bulup ona sanayideki çıkmacıdan sağlam bi egzoz monte etme isteğim var.. gezme de tozma de flört de(bunada razıyım) "eski çıktığım" var bide ne la bu..? /* Türkçe dersi ismin halleri -dan -den eki ayrılmak çıkmak.. */ abi var git ya konuş yada türlü oyunlarla ısın ısındır yak yık kas kavur ortamı ama teklif meklif sakat işler nejat işler..
-
bu konuya rastgele denk geldim ama hayatım boyunca bi kıza cıkma teklıf etmedim sadece bi kıza gidip dedimki falan seni seviyorum bunu unutma dedim kızda dediki lütfen gidermisin ve bende gittim nedense o kız sonra aklıma bıle gelmedı :d
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------''Çıkma'' kelimesinden nefret ediyorum. Hayatımda kimseye ''benimle çıkarmısın'' demedim.
-----------------------------
kesinlikle katılıyorum .... çok itici salakça bir sözcük ..
ne demek çıkar mısın ? biz gazozdaki baloncuk muyuz da şişeden çıkacaz ... :S:S
-
adamgibi bunu yazdı:
bu konuya rastgele denk geldim ama hayatım boyunca bi kıza cıkma teklıf etmedim sadece bi kıza gidip dedimki falan seni seviyorum bunu unutma dedim kızda dediki lütfen gidermisin ve bende gittim nedense o kız sonra aklıma bıle gelmedı :d
:Dhacı , nesir anlatimla da fevkalade olmus. :D
-
-Yarın(ve ya başka bi zaman)ne yapıyosun?(tabi hatunu tanıyosan geçerli)
Cevap höst ulan sanane , işim var ya da bi planım yok gibi olur.
- Birlikte sinemaya, yemğe v.s... gelir misin?(gelir misin çıkalım mı yerine kullanılan sözcük)
Kabul ederse çıkıyosunuzdur.
-
nereye çıkcanız.? ağaca mı?
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------hocam nesir derken ?
-
adamgibi bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------hocam nesir derken ?
-----------------------------bende bilmiyom burnumu sokmak gibi olmasın ama bi tahminde bulunuyum dedim bence sade bi anlatım anlamında
-
yavvv arkadaşlar kız gözleriyle belli eder bunu anlamıyıcak değilsiniz heralde..der ki e di hadi gelde et bana:p