Çin Malları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    kokainman bunu yazdı:
    -----------------------------

uzaktan kumandalı tırım var.ilkokula başladığımda babam almıştı çin malı.halada çalışıo bi sorunu yok.bok atmayın çin mallarına :)

benim de bi ferrari enzo var(doğal olarak çin malı) 2-3 sene oldu alalı 7-8 kere yatak sardı(motoru yandı) hemen bi hesap 8x2ylt=16ytl(zaten migrostan 10 ytl ye almıştım) arabanın kendi parasını geçti.Baktım olmayacak gittim bi elektronikçiye aldım taş gibi bi motor,söktüm eski motoru,şanzımanı,eski düzeneği tam 1 gün uğraştım kurdum yeni düzeneği,şimdi canavar gibi çalışıyo allaha şükür.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Cin deyince aklima bir yemek maceramiz geldi :)

Ilk sabahimiz ,inmisiz kahvaltiya bakiyoz ne var ne yok ,kizarmis hamam bocegi,kizarmis bocekler falan dolu ,ne cay var meyve suyu :) ,dedim sictik ,baktim peynir var gittim tabaga doldurdum peyniri ,ekmekleri gorseniz gulersiniz zaten ekmek tadi yok 1tane aldim ufacik birset neyse bok gibi kokan peyniri yemek zorunda kaldik,biz yiyoruz yan masada adamin birisi citir citir hamambocegi yiyor dudaklarinin arasinda hamamboceginin ayaklari ogggggg:S:SS....neyse oglen oldu aciz ,etli birseyler ariyoruz "Pekin Ordegi" cok ovduler pekin ordegini,neyse sirket masrafi cekiyor ya :) 1000dolar a bitane pekin ordegi soyledik,en kral otelde gunluk 25dolara kaliyoruz 1tane pekin ordegi 1000dolar amk :)) bizi uzunca bir masaya oturtular bir servis yaptilar kral sofrasi gibi 50cesit tabak geldi salata sos falan...ama hepsi ot biz et istiyoruz :D neyse pekin ordegimiz geldi sonunda ...tek catal aldim onuda peceteye tukurdum...amk cinliler soya yagi kullaniyormus o da cok kalitesiz bir yag igrenc kokuyor mahvolmus guzelim ordek :) neyse birkac arkadas zorlada olsa yedi ,ben hayatimda en nefret ettigim seyi yemek zorunda kaldim salata :) ... 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    Aynen kardeş bende ayakkabı alırken made in china yazmamasına dikkat ediom. genellikle endonezya ya da vietnam yazanlardan alıom öle bi takıntım var.:)

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoLORDU
    KoLORDU's avatar
    Erkek
    ÇİNDE BİR İŞÇİ AYDA 60 DOLAR KAZANIYOR

orduda bizim fatsada bizim FARKETMEZZ...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:
    O değilde 2 gündür garip garip çin yemekleri yiyorum :P
    tadı güzelmi bari acayip acayip yemek çeşitleri var şahsen ben yemem

Profile Tıkla Anlarsın?
Toplam Hit: 4527 Toplam Mesaj: 26