folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çin Restoranı Tecrübem ( Merak Edenler İçin )

Çin Restoranı Tecrübem ( Merak Edenler İçin )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Sultanahmet Köftecisinden yediğim personel menüler aklıma geldi personel menü diyince :)

Robinson_Crusoe: Hocam bence eğer ihtiyacın varsa sıkıntı yok. Yani köyde yaşarsan anlarsın durumu , bir koç kesersin onun beynini , dilini , hayalarını bile yersin. Tamamiyle faydalanırsın. Şehir hayatında ise besin olarak et zaten alamaz normal vatandaş kolay kolay. Bir koyunu 40 aile yiyior 1 kilo et çıksa.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    tustanbakanadam bunu yazdı

Sultanahmet Köftecisinden yediğim personel menüler aklıma geldi personel menü diyince :)

Robinson_Crusoe: Hocam bence eğer ihtiyacın varsa sıkıntı yok. Yani köyde yaşarsan anlarsın durumu , bir koç kesersin onun beynini , dilini , hayalarını bile yersin. Tamamiyle faydalanırsın. Şehir hayatında ise besin olarak et zaten alamaz normal vatandaş kolay kolay. Bir koyunu 40 aile yiyior 1 kilo et çıksa.

Olm daşşak yenir mi lan :S

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bizim mutfağımız fest food değil yada sadece ama sadece lahmacun döner vs yiyecekler değil.Türk ev yemekleri  yapan yerler etrafınızda illaki vardır.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    DevilRullz bunu yazdı

Cool mu oluyorsunuz vejeteryan olunca?

sen böyle yorum atınca herkesten zeki mi oluyorsun?

iğreniyorum demek ne demek

gene devil, gene tartışma ortamı yaratma çabaları, gene piç olacak başka bir konu, susuyorum (konuyu açana saygımdan)

YekteranBaymedir tarafından 13/Ağu/14 20:27 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Cool mu oluyorsunuz vejeteryan olunca?

sen böyle yorum atınca herkesten zeki mi oluyorsun?

iğreniyorum demek ne demek

gene devil, gene tartışma ortamı yaratma çabaları, gene piç olacak başka bir konu, susuyorum (konuyu açana saygımdan)

Oha ne alaka lan. Forum iyice şizofrene bağladı.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

lisedeyken arada gıderdik izmirde hiltonun arkasında çin lokantasına. 

turkıyede yenı yenı bu cın mutfagı olusumu basladı da . Alakasız urunlerı cın mutfagı ,çin lokantası dıye kaktııyorlar. soya sosunu koydun mu cın yemegı olur mu lan yemekler. 

ben evde cok sık asya mutfagı uzerıne yemek yaparım. o noodlelar ne lan oyle kocaman kocaman. ben hıc sevmem kalın noodle . 

Birde suşi japon yemegıdır çin değil :) ama heryerde koymuslar. 

onu bunu geçin  benım devamlı gıttıgım bır özbek lokantası var lalelide tek geçerim arkadaş

mihman özbek lokantası gidin herşeyden yiyin orada. Adamlar et pişirmeyi biliyorlar 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Lütfen gözü olan hiç bir canlıyı yemeyin, yaklaşık 2 yıldır ben öyle yapıyorum bunun verdiği farkları daha önce anlasaydım çok daha önceden başlardım buna sizlerinde buna dikkat etmenizi öneririm, takriben 1 ay sonra fiziki ve ruhani değişiminizi fark etmemiş olmanız imkansız olur,

neymiş o farklar hocam...

gözü olan hiçbi canlıyı yemezsen, et yememen lazım

Not bunu yazdı

Afiyet olsun hocam. Başka tatlar denemek ve yeni yerler keşfetmek güzel ama hareket ederse falan diye düşünüyor insan :D

bana vejeteryanlık nasıl bişey diye soranlar

işte cevap burada gizli

sizin "ya hareket ederse" şeklinde iğrendiğiniz yiyecekten

ben kompile iğreniyorum, tek fark bu

Et giren yere dert girmezmiş hocam :)

eğer dünyada et diye birşey olmasaydı hayattan aldığım zevk yarı yarıya düşerdi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Et giren yere dert girmezmiş hocam :)

eğer dünyada et diye birşey olmasaydı hayattan aldığım zevk yarı yarıya düşerdi

töbe töbe =(

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

çorbanın içinde: kırmızı et- tavuk eti- deniz mahsulleri(ahtapot,karides,balık vs.), her türlü sebze  haşlandıktan sonra üstüne yumurta kırıyorlar ve olay bitiyor:D
    ördekler ise söylemeye gerek yok çok lezzetli tavsiye ederim

anil tarafından 13/Ağu/14 21:43 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

zamanında bende denemiştim çin lokantasını. değişik tatları var. mesela benim yediğim yemek, tatlı mısırlı tavuk sote gibi bişiydi. bildiğimiz koçanıyla mısırın serçe parmak boyunda olanları vardı yemekte :) insan önce ön yargılı davranıyo ama 1-2 den sonra alışıyo. ben okadar bokunu çıkarıyorum ki bazen, yanına balık bulamadığım için rakı-sushi yapmışlığım vardır :D

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 11225 Toplam Mesaj: 76