Çin Restoranı Tecrübem ( Merak Edenler İçin )
-
crimeangel bunu yazdı
zamanında bende denemiştim çin lokantasını. değişik tatları var. mesela benim yediğim yemek, tatlı mısırlı tavuk sote gibi bişiydi. bildiğimiz koçanıyla mısırın serçe parmak boyunda olanları vardı yemekte :) insan önce ön yargılı davranıyo ama 1-2 den sonra alışıyo. ben okadar bokunu çıkarıyorum ki bazen, yanına balık bulamadığım için rakı-sushi yapmışlığım vardır :D
yedigöller cafe restaurantta cok guzel sushi yapıyorlar :D
-
hipokondriyak bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
zamanında bende denemiştim çin lokantasını. değişik tatları var. mesela benim yediğim yemek, tatlı mısırlı tavuk sote gibi bişiydi. bildiğimiz koçanıyla mısırın serçe parmak boyunda olanları vardı yemekte :) insan önce ön yargılı davranıyo ama 1-2 den sonra alışıyo. ben okadar bokunu çıkarıyorum ki bazen, yanına balık bulamadığım için rakı-sushi yapmışlığım vardır :D
yedigöller cafe restaurantta cok guzel sushi yapıyorlar :D
yok ben onu Trabzon Nov Otelde yapmıştım hacı :)
-
at, ördek, tavşan, domuz eti yemiş biri olarak liste yapmam gerekirse.
1. kuzu
2. at
3. domuz diyorum. tavşan ve ördek hoşuma gitmiyor:)
-
Triumph bunu yazdı
1. kuzu
2. at
Domuz eti candır ;)
-
Hocam noodle seviyorsan Bodrumda varsa Nu Noodle dan herhangi bir çeşidini yemelisin hele eve servislerde müthiş bir keyif
-
panxer hocam son 1 aydır neredeyse 10 kere midtown daydım bilseydim seninde orda çalıştığını uğrardım yanına.hangi mağazada çalışıyosun yanına gelebilirim beraber yeriz inşallah bunları :)
-
Nako19 bunu yazdı
panxer hocam son 1 aydır neredeyse 10 kere midtown daydım bilseydim seninde orda çalıştığını uğrardım yanına.hangi mağazada çalışıyosun yanına gelebilirim beraber yeriz inşallah bunları :)
Turkcell TIM hocam ust katta :)
Bu arada turk yemeklerinin fastfooddan ibaret olmadigini
Gayet iyi bende biliyorum bugun kuru arti pilav cacik yedim mesela bazende sultan ahmette yiyorum bazen subway
Avm nin iyi yani her bisey var hurgerden felan gina geldi artik :)
Ayrica vejateryanlik her zaman bir amac olmayabiliyor. Mesela yine avm de calisan bir kiz arkadas et yiyemiyor bunyesi kaldirmiyor ne yapsin.
Veya benim kuzen de sebze yiyemiyor hep et ekmek bunlar cogunlukla bunye meselesi. Cok az kisi hayvanlar olmesin veya daha saglikli vs diye sadece sebze yer.
Universitede bitki biliminden ciktik hoca en saglikli besin sebzedir dedi. Ordan ciktik hayvancilik dersinde diger hoca en degerli besin ettir dedi. Vs vs
PanxeR tarafından 14/Ağu/14 00:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Triumph bunu yazdı
1. kuzu
2. at
Ben de denedim hocam. Deve, geyik falan da denedim. Bence ördek etine haksızlık ediyorsun. Japon restoranında yediğim soya soslu ördek kavurma (artık her neyse adı) 10 üzerinden 15'ti.
-
domuz eti kadar kötüsü olmasa gerek nasıl yiyorlar..
@edit
billur yemeyen de varmıymış forumda :)

PanxeR tarafından 14/Ağu/14 01:06 tarihinde düzenlenmiştir
-
PanxeR bunu yazdı
domuz eti kadar kötüsü olmasa gerek nasıl yiyorlar..
@edit
billur yemeyen de varmıymış forumda :)

Abi hayvanın genel olarak yenebilen herşeyini yerim de bi taşak yemem.
Billur diyip ortamı yumuşatmayın, taşak o :D
Bu arada domuz etinin kendisini bende sevmedim ama bacon denen şey çok lezzetli.
torpedo_XL tarafından 14/Ağu/14 01:33 tarihinde düzenlenmiştir