folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çin Restoranı Tecrübem ( Merak Edenler İçin )

Çin Restoranı Tecrübem ( Merak Edenler İçin )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Lütfen gözü olan hiç bir canlıyı yemeyin, yaklaşık 2 yıldır ben öyle yapıyorum bunun verdiği farkları daha önce anlasaydım çok daha önceden başlardım buna sizlerinde buna dikkat etmenizi öneririm, takriben 1 ay sonra fiziki ve ruhani değişiminizi fark etmemiş olmanız imkansız olur,

neymiş o farklar hocam...

gözü olan hiçbi canlıyı yemezsen, et yememen lazım

Not bunu yazdı

Afiyet olsun hocam. Başka tatlar denemek ve yeni yerler keşfetmek güzel ama hareket ederse falan diye düşünüyor insan :D

bana vejeteryanlık nasıl bişey diye soranlar

işte cevap burada gizli

sizin "ya hareket ederse" şeklinde iğrendiğiniz yiyecekten

ben kompile iğreniyorum, tek fark bu

Hareket ederse ayvağı yedik bir kere :D ...Kişisel zevkler ve renkler olayı ki farklı tatlarda olmalı hayatta. Lahmacun,beyti,adana,urfa mı yoksa Çin yemekleri mi dersen tabiki bizim yörenin lezzetleri daha güzel geleceği için bizim lezzetler deriz. :) (Lahmacun olacaktı şimdi limonu sıkacaksın,yeşilliği,soğanı,acısı olacak offff.) :D

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Nako19 bunu yazdı

panxer hocam son 1 aydır neredeyse 10 kere midtown daydım bilseydim seninde orda çalıştığını uğrardım yanına.hangi mağazada çalışıyosun yanına gelebilirim beraber yeriz inşallah bunları :)

Turkcell TIM hocam ust katta :) 

tamam hocam uğrıcam ilk fırsatta :)

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Lütfen gözü olan hiç bir canlıyı yemeyin, yaklaşık 2 yıldır ben öyle yapıyorum bunun verdiği farkları daha önce anlasaydım çok daha önceden başlardım buna sizlerinde buna dikkat etmenizi öneririm, takriben 1 ay sonra fiziki ve ruhani değişiminizi fark etmemiş olmanız imkansız olur,

Napalım hocam kesmeden bir ay evvel gözünü mü çıkartalım :)

Harbi harbi merak ettim gözsüz midye ve kestaneden başka hangi canlı var ve bu kadar doyuruyor seni ?

Ne Mutlu Türk Doğana..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    HAZAR_HAN bunu yazdı

Harbi harbi merak ettim gözsüz midye ve kestaneden başka hangi canlı var ve bu kadar doyuruyor seni ?

Bitki var abi, canlı diyince elleri ayakları olan şeyler geliyor heralde hep aklına.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    HAZAR_HAN bunu yazdı

Bitki var abi, canlı diyince elleri ayakları olan şeyler geliyor heralde hep aklına.

Hocam gözsüz canlı sadece bitki mi ? Adam belki solucan yiyor :)) gözsüz diye özellikle belirtmiş.  Öteki türlü olsa direkt Vejeteryan olun derdi ;)

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 11214 Toplam Mesaj: 76