Çin Restoranı Tecrübem ( Merak Edenler İçin )
-
Daft bunu yazdıswordfish bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Lütfen gözü olan hiç bir canlıyı yemeyin, yaklaşık 2 yıldır ben öyle yapıyorum bunun verdiği farkları daha önce anlasaydım çok daha önceden başlardım buna sizlerinde buna dikkat etmenizi öneririm, takriben 1 ay sonra fiziki ve ruhani değişiminizi fark etmemiş olmanız imkansız olur,
neymiş o farklar hocam...
gözü olan hiçbi canlıyı yemezsen, et yememen lazım
Not bunu yazdıAfiyet olsun hocam. Başka tatlar denemek ve yeni yerler keşfetmek güzel ama hareket ederse falan diye düşünüyor insan :D
bana vejeteryanlık nasıl bişey diye soranlar
işte cevap burada gizli
sizin "ya hareket ederse" şeklinde iğrendiğiniz yiyecekten
ben kompile iğreniyorum, tek fark bu
Hareket ederse ayvağı yedik bir kere :D ...Kişisel zevkler ve renkler olayı ki farklı tatlarda olmalı hayatta. Lahmacun,beyti,adana,urfa mı yoksa Çin yemekleri mi dersen tabiki bizim yörenin lezzetleri daha güzel geleceği için bizim lezzetler deriz. :) (Lahmacun olacaktı şimdi limonu sıkacaksın,yeşilliği,soğanı,acısı olacak offff.) :D
-
PanxeR bunu yazdıNako19 bunu yazdı
panxer hocam son 1 aydır neredeyse 10 kere midtown daydım bilseydim seninde orda çalıştığını uğrardım yanına.hangi mağazada çalışıyosun yanına gelebilirim beraber yeriz inşallah bunları :)
Turkcell TIM hocam ust katta :)
tamam hocam uğrıcam ilk fırsatta :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Lütfen gözü olan hiç bir canlıyı yemeyin, yaklaşık 2 yıldır ben öyle yapıyorum bunun verdiği farkları daha önce anlasaydım çok daha önceden başlardım buna sizlerinde buna dikkat etmenizi öneririm, takriben 1 ay sonra fiziki ve ruhani değişiminizi fark etmemiş olmanız imkansız olur,
Napalım hocam kesmeden bir ay evvel gözünü mü çıkartalım :)
Harbi harbi merak ettim gözsüz midye ve kestaneden başka hangi canlı var ve bu kadar doyuruyor seni ?
-
HAZAR_HAN bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Harbi harbi merak ettim gözsüz midye ve kestaneden başka hangi canlı var ve bu kadar doyuruyor seni ?
Bitki var abi, canlı diyince elleri ayakları olan şeyler geliyor heralde hep aklına.
-
torpedo_XL bunu yazdıHAZAR_HAN bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Bitki var abi, canlı diyince elleri ayakları olan şeyler geliyor heralde hep aklına.
Hocam gözsüz canlı sadece bitki mi ? Adam belki solucan yiyor :)) gözsüz diye özellikle belirtmiş. Öteki türlü olsa direkt Vejeteryan olun derdi ;)