Çin"Den Toptan Mal Satın Almak İsteyen ?
-
Arkadaşlar merhaba;ay sonunda bir arkadaşım ile çin'den gümrükleme dahil,her türlü elektronik tüketim malları,giysi,ham madde,oyuncak vs. ithalat işine giricez,eğer toptan alım yapmak isteyen var ise cüzi fiyatlara anlaşabilirz
-
Orjinal Sony Vaio bulabilme imkanınız var mı? Kaçak olmak suretiyle. Yüklü miktarda talep var çünkü. Bana ise kısıtlı geldiğinden yüksek talebi karşılayamıyorum bir türlü.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
Orjinal Sony Vaio bulabilme imkanınız var mı? Kaçak olmak suretiyle. Yüklü miktarda talep var çünkü. Bana ise kısıtlı geldiğinden yüksek talebi karşılayamıyorum bir türlü.
Hocam ciddi teklifler geldiği taktirde uzakdoğudaki büroları bilgilendirip net cvp verebilirim ?
-
Ciddi teklifler var. Yanlız öncelikle bir fiyat listesine ihtiyacım var. Ayrıca ödeme/nakliyat işlemleri ile ilgili ayrıntılı bir bilgi de sunarsan bende ona göre konuşabilirim.
-
hocam açıkcası biz adet işi değilde konteynır baz lı filan düşünüyorduk..yüzlerce filan alacaksan ve ciddi isen bürolardan bi aksiyon alabiliriz .. şu an sana ne desem yalan olur
-
Hımm. Bahsettiğin çok büyük bir iş o zaman. Bende perakende satma niyetinde değilim gelen malları. Her seferinde 50'şer, 100'er adet alabileceğini söyleyen ve talep eden müşterilerim var, o kadar. O zaman kolay gelsin sana kekê, bol kazançlar.
-
devre tablosu gonderilip yaptırmak ve test amaçlı prototip (duzgun calısıp calısmadıgını anlamak için) almak mumkun mu ?
Benimde 1-2 fikrim var da gümrük gözümde büyüyordu...
NOT:calıstıgı takdirde 500-1000 arası almak kaydıyla .
-
BCKP bunu yazdı:
-----------------------------devre tablosu gonderilip yaptırmak ve test amaçlı prototip (duzgun calısıp calısmadıgını anlamak için) almak mumkun mu ?
Benimde 1-2 fikrim var da gümrük gözümde büyüyordu...
NOT:calıstıgı takdirde 500-1000 arası almak kaydıyla .
Yok Hocam..sadece sipariş üzerine çalışıcaz..istediğiniz bi ürün varsa onun araştırmasını yapıcaz.ayrıca kendimiz imal ettirmiyoruz..simsarlık olarak düşün
-
Mesela 1 konteynir mal alsak fiyatları ne olur..? Mesela Nikon D300..?
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
Mesela 1 konteynir mal alsak fiyatları ne olur..? Mesela Nikon D300..?
Nikon D300 yok hocam ; fotoğraf makinesi var ? : )
-
mesela sony harddiskli kameralar...yada baska marka,
fiyat tablosu fln yok mu ? :)
ucuza gelirse alirdik :i
Toplam Hit: 14619 Toplam Mesaj: 35