folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çin"Den Toptan Mal Satın Almak İsteyen ?

Çin"Den Toptan Mal Satın Almak İsteyen ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaslar ben japonya'dayim. ikinci el sony vaio isterseniz size gondereyim.

çakma değilse fiyatı nedir?

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1905 bunu yazdı:

sniperscope bunu yazdı:
    Arkadaslar ben japonya'dayim. ikinci el sony vaio isterseniz size gondereyim.

çakma değilse fiyatı nedir?

Ustad, bana istedigin ozellikleri soyle pazar gunu senin icin gidip bakayim. Ama sana bulacagim sey ikinci el olur pesinen soyleyeyim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Musket bunu yazdı:

Şunu bilki:

220Volt kullanan herhangibir cihazı gümrükten geçiremezsiniz.

Aklınızda bulunsun. 

O zaman ben 110V kullanan(ki japonya 110V kullaniyor)  400 tane LCD televizyon getirebilirmiyim ?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sibyl
    sibyl's avatar
    Dişi

Atölye açmaya karar vermişken bu Çin yüzünden dünyada kriz çıktı ve ben vazgeçtim. Biliyorsunuz Türkiye'de tekstil sektörü de neredeyse yere vurdu. Ben de gittim internet kafecilik yaptım. Vatanseverlik yapıp raflardan Çin malı almamak için özen gösterdim.

İçimde Çin'e karşı bir sancı olduğundan değil iyi olan kazansın fikrindeyim. Keşke benim ülkem de cesur davranıp Çin gibi dünyada söz sahibi bir ülke olabilseydi diyorum. Bir ara Çin'e gitmeyi de düşündüm. Neyse, sizlerle burada bir bilgimi paylaşmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla Çin hükümeti yeni ve ağır vergiler getirmiş kendi ülkesinde. Bu da maliyeti artırmış. Maliyet artınca bu da doğrudan fiyatlara yansıyor tabi ki. Yani Çin'in fiyatlarının eski cazibesini kaybettiğini düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda dünya piyasasındaki rekabet gücü de azalmış durumda. En azından tekstilcilerimiz şu anda seviniyor ve işlerinin açılması için beklentide.

Elektronik sektöründeki fiyatları araştırmadım. Sevgili arkadaşım, ticaret yapmak istiyor inşallah başarılı da olur. Ben de katılmak ve yararlanmak isterim. Ama önce ithalatı yapılabilecek ürünlerin teşhis edilip, vergiler vs dahil alıcının eline toptan kaça geçecek, o konuda bir liste hazırlanırsa da güzel olur. Bu listenin de sadece elektronik değil, ülkemizde satışı olan bir çok üründe olması portföyünü genişletecektir. Karlı görürsem bu konuda ciddi alışverişte bulunurum ben de. Pm den msn atar mısın arkadaşım.

Toplam Hit: 14626 Toplam Mesaj: 35