Çin"Den Toptan Mal Satın Almak İsteyen ?
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
DawnOfDarkness bunu yazdı:
Mesela 1 konteynir mal alsak fiyatları ne olur..? Mesela Nikon D300..?
Nikon D300 yok hocam ; fotoğraf makinesi var ? : )
Nikon D300 bulasik makinesi degil zaten..:) -
sen anlayamadın demek istediğimi:)..çinden bedava sayılabilecek bir fiyata getireceğin üründe marka model mi arıyorsun ? bu gibi durumlarda kavram sadece mal'ın cinsine bağlıdır ( fotopraf makinesi,usb bellek,kamera ) vs. gibi..eğer orjinal Nikon D300 istiyorsan fiyatı ortalama 3.500 lira elektronik marketlerde : )
-
Malın cinsini söylim hocam ; Kamera
kaça olur ? :D
-
hocam bakkaldan şeker alırcasına soruyorsunuz.
-
Iyi de bunu almak yetmiyor..? Pazarlamasi da var..
Nasil sormaliyiz sence..? Ve kilo bazinda urunler mi alacagiz..?
Yani senin daha net yazman lazim..
Mesela kurşun kalem.. 0,010 dan getiririm 1 konteynir ama nasil kursun kalem..? Bu sekilde kim mal alir ki..?
-
Arkadaslar ben japonya'dayim. ikinci el sony vaio isterseniz size gondereyim.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
Orjinal Sony Vaio bulabilme imkanınız var mı? Kaçak olmak suretiyle. Yüklü miktarda talep var çünkü. Bana ise kısıtlı geldiğinden yüksek talebi karşılayamıyorum bir türlü.
-----------------------------hafız model ve fiyat nedir? Bende senden alabilrim 1 tane
-
hocam sen kesin bişi demiyorsun ki ne deseler bi kulp takıyon net anlat en az kaç tane almalıyız
fiyatlar neler çeşit sınırsız mı tişort istedik diyelim beden belirleyebilioz mu :W
varsa liste koy iyi olur yada bi liste düzenle
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen kesin bişi demiyorsun ki ne deseler bi kulp takıyon net anlat en az kaç tane almalıyız
fiyatlar neler çeşit sınırsız mı tişort istedik diyelim beden belirleyebilioz mu :W
varsa liste koy iyi olur yada bi liste düzenle
-----------------------------görüntü itibari ile daha arkadasimiz kendiside bilmiyor,neyin ne kadar ve nasil oldugunu..
önce bi Cin'e gitsin,ozaman sanirim hersey dahada netlesecektir.. :)
-
konuyu açan arkadaşın kafası yerindemi acaba?
bir kasa kamera satıyorum ama mp5 de olabilir 1 de 10da vga da böle iş mi olur adam gibi liste koyarsın
örn
ps3 100 adet şu kadar
8gb usb bellek 300adet fiyat şu kadar
gibi