Çingene Dövmek : D
-
abi valla sertlik yapacan çingenelere isterlerse 100 kişi gelsinler ama birini tuttunmu sağlam döv yeterki :D
geçen yolda gidiyorum kaldırımdan giderken karşımda bi çingene var fizik ve boy olarak benden baya büyük geçerken omuz atacağını bildim desteklice bi kodum omzuna (: arkamı döndüm gözünün önüne baksana lan çakal dedim görmedim ağbiy dedi gitti a.q ne görmeyecek ipne bile bile vurdu tabi ben öle diyince kıvırdı puşt :D öle demesem arkamdan nie vurdun lan bana diyecek seyret kawgayı sert davraancan abü haa adamın çöplüğündeysen fazlada sert olma derim :D
-
GeForce bunu yazdı:
-----------------------------
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------:D ağ nıhahahaaa yoksa cüneyt arkını mı yapıyo :P
aklına ne geliosa yapar(matrix,starwars jedi,cüneyt arkın daha neler neler..) ama bak ciddi ciddi ya ben bi kere kavga ettim ışş uşş yapmaya başladı yumruk savuruken gülmekten kavga edemiosun sarıldım çocuğa kahkaha atıom arklarda izlio herkes koptu yabide polat montu giyiyo iri yarı gelio adam sanıon kavga etmeye başlıon ışş uşş dışş vaşş vuşş cüşş:D
-----------------------------:D la git burdan nıhahaha bunu herzaman hatırlayacam :D harika yaa :D
-
çingeneler nereden türeme insanlar bilgisi olan varmı
romanyadan mı geldiler olum ya
-
ne bilim amk :D memleketlerini sikim topunun amk :D döv döv döv öldür öldür bitmior dünya nufunsun yarısı çinli kalan %50 nin %40 ıda çingen amk
-
abartmayın olm.biyere gelemezler.taksimde dükkanın önünde o kadar çingene dövdümki şimdiye beni öldürmeleri lazımdı.hemde öle böle deil döner bıçağını bileten masat varya kapkalın bişe onla ağzına burnuna vurduğumu biliyorum ipnelerin.
-
Kanqa adamlar bela mela da bak bi olay anlatıyım.
Benim telekomda çalıştığım dönemler bi ewe adsl bağlamaya gidicem neyse üstümde kurukafalı bi t-shirt saçlar uzun topsakal ağızda sakız felan bi mahalleye girdim meğerse gittiğim yer ulucanlar ceza ewinin arkasındaki çingene mahallesiymiş elimde kağıt adres arıyorum tek başıma. Ordan bebe belik geldi dedi ne ayaksın ? dedim adres arıyorum sonra üç beş bebe çıktı kardeş sölesene bizde yabancı gördük dedik birini arıyo felan endişelendik dedi benim tam 45 dk aradığım ewi çocuklar önde 3 bisikletli bebe yanımda 4 tane kara kara çingene arkada tesbih sallayan çakal tipli bebeler götürdü aradığın adrese kadar bıraktılar teşekkürümüde ettim rica da ettiler gittiler :)
-
hocam bulunduğum il edirne ve burada o şahıslardan geçilmiyor neredeyse :D burada bir haber ajansında kameramanlık yapıyorum ve neredeyse tüm haberleri bu lavuklar oluşturuyor :D abi valla ne yalan söylim 5 yaşındaki bebe bile küfür edio bazen ama adamın elinden bişe gelmio mübarek çin cumhuriyeti nasıl ürüolar anlamıyor insan :D
-
bazıları varkı sadece havlamak la yetınırler
-
muhabir22 bunu yazdı:
hocam bulunduğum il edirne ve burada o şahıslardan geçilmiyor neredeyse :D burada bir haber ajansında kameramanlık yapıyorum ve neredeyse tüm haberleri bu lavuklar oluşturuyor :D abi valla ne yalan söylim 5 yaşındaki bebe bile küfür edio bazen ama adamın elinden bişe gelmio mübarek çin cumhuriyeti nasıl ürüolar anlamıyor insan :D
bende kırklarelideyim amk.capital of romans : D -
bende kırklarelideyim amk.capital of romans : D
sen gel bi çanakkaleye gör fevzipaşada 10sn de neler oluyo