folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Çingene Dövmek : D



Çingene Dövmek : D

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metar
    metar's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2007
    Erkek

    arkadaşlar aranızda konya lı olan varsa bilir

     ben konya da doğanlar mahallesinde oturuyorum, mahallenn %70 i çingenedir, onlarla çok da kavga ettim, baba önce dövüyosun sonra bi mahalle adam peşine düşüyo koşmaktan vazgeçtiğin an hepsi tepende.

    bi güzel dayağını yiyosun 3-5 gün mahallye uğramıyosun, kaşınıncaya kadar bu döngü böyle devam ediyor.


    ben mevlana değilim, adam ol öyle gel.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek
    silah taşıyın olm.ne göt yoruyonuz boşuna : )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2007
    Erkek

    bizim orda var biraz çingen amk benim yaş 21 11 senedir adamlarla beraberiz hiç bi kötülüklerini görmedim.hatta 2 tanesini çok severim iyi çocuklar. süper top oyunyolar amk. samsun derebahçe :D


    para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    renegedealin çingene bilmiomuydunuz yoksa amk ?

    adam msj yazmadı sırf o yüzden bu vukuat konusuna :D


    Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    aynen bizim burdada var amk. bursada kamberler dioz biz çingenelerin olduğu yerlere amk. ufak bebeler bile kocaman cocuğa dayılanıo. baktı dayak yicek bi ıslık öttürüo bidaha çıkamıyon mahalleden. ondan sonra sömürebildkleri kadar sömürüyolar. benim abim ufakken evde kaçmıştı amk. gitmiş çingen mah. orda kalmış hatta ordan 2-3 tane çok yakın arkadaşı var çok ta iyiiler çingine ama iyi çingenelerden. eğer iyi arkadaşınız olursa çingenelerden süper oluyolar.

     

    ayrıca maten kardeş ben aslen konyalıyım bilirim. nasıl olduğunu özellikle ılgında çok var nereye baksan kara kara çocuklar amk. ayrıca hiçte trafik kurallarına uymuyolar at arabalarıyla trafiğin amk. koyuyolar.


    "" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2007
    Erkek

    amk gördüm başlığı anladım senin açtığını :D

    abi çingen dövmek çok güzel ve zevkli bir iştir ama geçen bayram lunaparktayız ark.larla gondola bincez herkes en arkayı kapma hevesinde.. çingenin teki dedi arka bizim kimse gelmesin ben de dedim noluyo lan falan derken giriştim tam dövdüm diodum bi baktım diğer çingenler üstüme gelio o.çları gondol çalışırken altına atıolardı az kaldı ark.lar kurtarmasa.. ama onlara sinirlendim sora dönüşte otobüste başkasını dövdüm rahatladım :D

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2007
    Erkek

    beyler ben de ÇANAKKALE deyim.

    ama şu ana kadar 1e1 çatışmaya girmişliğim yok olsa da direkten dönmüşlüğüm çok.

     

     

    1-)Bi gün arkadaşla belediye iş merkesi denen aslında internet cafe ve cd market binasına gittik.

    GTA Vice City henüz çıkmış bizde koşarak almaya gitmişiz.neyse aldık oyunumuzu daha kapıdan yeni çıktık ki 5 ya da 6 tane çingen dibimizde bitti.

    çingen: eleman gel bakalım ne o bi bakiim?

    ben: oyun ya napacan?

    çingen: neymiş bi gel yaw bişi yapmıcam....

    saf arkadaşım: gidelim ya bişi olmaz.

    neyse gittik yanlarına.CD paketini aldı arkasına falan baktı.sonra arkadaşın kolundan tuttu.bana 1 milyon ver dedi.arkadaşta da bozuk yok 10m war:D neyse yok falan dedik.haliyle parayı CD ye verdik falan dedik.baktık bırakmıo.sonra arkadaşa işaret falan yaptım.biz tabana kuvvet koşmaya başlamamızla her taraftan çingen çıkmaya başladı.sonra allahtan yakında polisevi wardı.oraya kaçtık.arkadaşın babası işten çıkana kadar da oradan çıkamadık.


    NEDEN? (soru olarak)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2007
    Erkek

    Olay 2

     

    yine bi oyun alma hikayesi ama bu sefer dier olayın etkisinden dolayı dier yoldan gidiyorduk.biz otogarın yanına geldiimizde karşıdan gelen deri ceketli bi elemanın bana omuzu çarptı.yanımdaki aynı arkadaşta."amk pichi" dedi ve bunu bu çingen vatandaşımız:) duydu.geriye dönüp arkadaşa sen kime pich dion lan deyip tokatlamaya başladı. ben de kahkahalarla gülmeye başladım.neyse ki yine bi günü daha kurtarmış oldum:D


    NEDEN? (soru olarak)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2007
    Erkek
     çingenleri  her zaman beraber yatıp kaltıkları ıcın  kardes akraba  gibi  gorurler bırbırlerını , ufacık  cocuga  bı tane vur sulalesi peşinde olur.ama bazı kızları vardır cok süperdır abi manken gıbıler  harbiden .yanı bızım  orda bı tanede   asılsam mı kı dıye dusundum sonra kızın dayısını gorunce  vazgectım :D :D he bıde tabı gecım kaynakları yoktur ne bulsa  calar ve dılenırler .

    ....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek
    sene 97 3 aile alibeyköy'deki pirinççiköy'e yün yıkamaya,piknik yapmaya gitmiştik.bizler derede yüzüyorduk,kadınlar yün yıkıyordu yaşlılarda sağda solda sohbet ediyorlardı.adamın tekide kocaman kamyonuyla arazinin tozunu attırıyordu.meğerki köylüymüş.babam uyardı adamı birader insanlar temizlik yapıyor sen toz çıkarıyorsun diye.babama artislik yapmış.babamda yumruğu indirmiş.sonra adam arabayı babamın üstüne sürmüş.bunu gören amcalarım koşarak adamı araçtan indirip bir güzel dövmüşler.kadınlar vs..ayırdı.neyse adam gitti.gidiş o gidiş derken birden bir baktık arazinin arkasındaki köyden akın akın insan ve araç geliyor.abartısız söylüyorum 150 kişi vardı ve birçoğunun elinde balta,keser vs..vardı.bizimkiler yusuf yusuf tabii.adamlar sorgu sual demeden başladılar dalmaya.amcalarıma baltalarla giriştiler.neyseki ikiside kendini dereye atıp ölmüş numarası yapıp kurtuldu.hedeflerinde amcalarım vardı.kelimeler yetmez yaşadıklarıma.fena dayak yemiştik ailecek.çoluk,çocuk,kadın,yaşlı genç kurtuluş savaşındaymış gibi taş,sopa,bıcak ne bulsak dalıyorduk.neyse kavga şiddetlenmişti ki birden aralarından bir kadın başörtüsünü çıkarıp çığlık atarak yere attı.herkes buz kesilmişti sanki.hemen uzaklaştılar.böyle şeyleri anca filmlerde görürdüm.neyse abi dedemin sırtında kocaman bir balta,amcalarımın kafataslarında parçalanma diğer aile üyelerininde muhtelif yerlerinde birçok yarayla gtü zor kurtardık.hoşş ardından amcam ve ben çevremizden teşkilatı toplayıp konvoylar eşliğinde köyün mına koymaya gittiysek de yinede yediğimiz dayakların öcünü alamadık.jandarmayı çağırmışlardı
Toplam Hit: 14963 Toplam Mesaj: 53