Cinsellik Bilgisine Güvenen Gelsin..
-
Sizce Mastürbasyon Yapmanın Zararları Var mıdır? Varsa Nelerdir Açıklayınız.. (Yazılı Sorusu
) Vee
-
Masturbasyonun kesinlikle zararı yoktur..
Hatta normal bir erkek üreme organı, ortalama 3 günde bir sperm kesesini doldurmaktadır. Ve buda demektir ki ortalama her 3 günde bir masturbasyon cekilmesinde hiç bir sakınca yoktur...
Yalnız şu zarar vardır sürekli olarak masturbasyon yapmak erken boşalmaya neden olabilir.. Daha ayrıntılı acıklardım ama vakit yok..
Doktor Renegadealien Dümen Jr. :)
Eskiler Bilir Benim Cinsellik dökümanlarımı www.birisihacknasilyapilirdiesorsadaogretsek.com dan :) Uzmanımdır ya :P
-
yok abicim yok bi zararı, sen asılmaya devam et..
-
balki fazla çekersen kopabilir :P
-
(bkz. a4tech)
sözlük kapanıyo :(
-
mat bunu yazdı:
balki fazla çekersen kopabilir :P
Kopmasada çabuk eskir idareli kullanmaklazım... : )))
-
astigmat yapar.
-
Kesinlikle zararlı.Arada gerekiyo tabi ama o da rüyalarla gideriliyor.
Zaten bakacaksın.
-İslam uygun bulmamış mı ?
-Evet
-İslamın uygun bulmadığı herşey insana dolaylı ve direkt zara veriyor mu ?
-Evet
Tamam ?
-
En iyi biyolojiciler gelsin, doktorlar gelsin ben yine kabul etmem zararsız olduğunu.Zaten zararsız diyen biyolog falan da bulamazsın fazla...
-
Bence belırlı aralıklarla yapılmsının hıc bı zararı yktur ama dozajı kacırmamak lazım..banyo bunun ıcın en uygun yerdır ruya gormeye gerek yok bence bu ruya gorme olmadan bızım yapmamız daha mantıklı cunkı ustumuz batıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
fazla asılmak hem ürünü eskitir hemde sivilce yapar bildiğim kadarıyla bırak araç 20.000 postada kalsın iç çamasırından çıkmadı diye reklam yaparsın