Çıtır Size Ne Yaptı Özlem Hanım!
-
Pisibaliqi bunu yazdı
Kadının açıklamasını doğrulayan başka bir komşusu / apartman sakini olmaması çok ilginç değil mi? Kadın kendini savunmak için bişeyler anlatmış ancak doğruyu söylüyorsa diğer apartman sakinlerinin de konuyu doğrulaması gerek. Ki tahminime göre olayı sosyal medyaya düşüren de diğer apartman sakinleri.
Hocam yetkililere tutanak karşılığı teslim ettim diyor
Komşular ve sosyal medyadan yazanlar içinde dava edeceğini söylemiş
Sonuç olarak orada değildil her ikiside yalan söylüyor olabilir ve ortaya çıkacaktır
-
Pisibaliqi bunu yazdı
Kadının açıklamasını doğrulayan başka bir komşusu / apartman sakini olmaması çok ilginç değil mi? Kadın kendini savunmak için bişeyler anlatmış ancak doğruyu söylüyorsa diğer apartman sakinlerinin de konuyu doğrulaması gerek. Ki tahminime göre olayı sosyal medyaya düşüren de diğer apartman sakinleri.
Ya sen ne artist birşeysin böyle ? Köpek yaşıyor tutanak ile tespit edilmiş. Kusura bakma ben gelip senin kapının önüne pislesem ? Yaşlıyım diye se sıyrılsam işin içinden ? Evet bizim de var yaşlı hayvanımız. Lakin kadın açıklamış elimde bütün hukuki evraklar başvurular var diye. Kadını linç edin bir köpek için işinden edin. O da bir canlı. Savunduğunuz köpek kadar onunda canı var üstelik seninle aynı dili konuşuyor. Burdan kadının oradına burasına küfür edeceğine iletişime geç bakalım. He ayrıca apartmanda da bir kişi hariç diğer şikayetçiler de var.
-
İnsan dışı tüm canlıların yeri sokaktır. Bakın hayvan hakları savunucularının hepsi ciddi anlamda sorunlu insanlardır. Neden ? Ben kendi ilim için konuşayım. Evet her köşe başına ve çok apartman girişine su ve mama bırakırız lakin bu hayvanlara verilen mama 2 tanesini doyuracak kadardır. Ofisimin orada her gün 10 kilo mama bırakan bir aile var. Şimdi kokudan yanaşamıyoruz. İş yerimiz sonuç olarak.
Kadın 10 köpeğe her gün lokanta artığı veriyor. Defalarca uyardım bunu başka yerde yap diye. Geçen gün adamın birisininısırdı köpekler yemek yerken geçti diye. Herifte kaptı silahı vurdu bi tanesini.
Bir abla var. Uyardım. Köpeğin buraya tuvaletini yaptırma. Kadın şimdi poşetle geziyor. Alıyor dışkıyı poşetleyip çöpe atıyor. Şimdi herkes hayvan sevmek zorunda değil. Bende istemem şahsen apartman içerisinde bir köpek. Şahsen de köpekleri çok severim.
-
patata bunu yazdımarad10a bunu yazdımkyb bunu yazdı
Kadının açıklaması bu şekilde :
https://twitter.com/Donquijote1974/status/904999338958520322
Olayın iç yüzünü bilemeyiz ama kadının iddaaları doğruysa haklı gibi. Apartman içinde kedi beslersin anlarım kedi temiz hayvandır, pislik yapmaz. Ama köpek öyle değil. Madem hayvan hasta alır evinde beslersin. Bende hayvanları severimde bunu abartmanın manası yok.
Katılıyorum.
Kadın istifa etmiş.
İnsanları köpek yüzünden işlerinden ediyorlar. UTANIN BİRAZ!!!
KADIN BARINAĞA BIRAKMIŞ HAYVANI, eziyet etmemiş, öldürmemiş.
17 yaşındaki hayvanın ölmesi kadar normal birşey yok.
Tamam da sahipli köpeği çalıp bırakma hakkını nerden bulmuş?
-
NoktaliVirgul bunu yazdıpatata bunu yazdımarad10a bunu yazdımkyb bunu yazdı
Olayın iç yüzünü bilemeyiz ama kadının iddaaları doğruysa haklı gibi. Apartman içinde kedi beslersin anlarım kedi temiz hayvandır, pislik yapmaz. Ama köpek öyle değil. Madem hayvan hasta alır evinde beslersin. Bende hayvanları severimde bunu abartmanın manası yok.
Katılıyorum.
Kadın istifa etmiş.
Sanırım sahibinin ettiklerinden ötürü olabilirmi? Köpeği ile insanları rahatsız etmekten çekinmeyen sahibi yüzünden.! Bende seviyorum köpek, kedi, bakmayacaksam, imkanım yoksa neden ediniyim, neden ailemi, komşularımı rahatsız ediyim, edinmedim çünkü uğraşabilecek durumda değilim.! Ama edinirsemde adam gibide bakarım, insanlar köpeğimi kedimi nefretle anmaz, sevgi ile anar, onlarda severler.
-
Katılıyorum.
Kadın istifa etmiş.
Hacı köpek sokak köpeği birisi karnesini çıkarmış üzerine sadece. Yani kimsemkimsenin köpwğini almıyor hatta bütün mahalle beslemiş.
-
Katılıyorum.
Kadın istifa etmiş.
Sokaklar o köpeğin sahibinin değil sadece. sende bende o sokak da yaşıyoruz. eğer sahibiyse alır kendisine ait evinde bahçesinde bakar. benim de hakkım olan sokakda yada apartman da değil.
sizin baktığınız taraftan bakalım o sokak o apartman o kadınında. O köpek de kadına ait olan yere kadından habersiz girmiş oda yakalayıp polise vermiş. ;)
-
Hocam "o s o k a k benim" demişsin de "o s o k a k aynı zamanda o köpeğin"
O köpek de orada y a ş ı y o r
Köpeği göndermeyi düşünüosun da sen neden gitmiosun?
O köpekten daha fazla ne yaptın o s o k a k için de bu şekilde sahiplenebiliosun?
EDİT: Devletin s o k a ğ ı kardeşim. Kural mı var bu s o k a k t a insan olacak da köpek olmayacak diye? Sen kendini neden
köpekten daha üstün gördün onu anlamadım -
ulan siteye multi dolmuş...
-
Hocam ayrıca, köpek teslim edildiğinde k o m a halinde ımış. Muhtemelen otomobilde kilitli b ı r a k m ı ş t ı r bir zaman. Köpekte havasızlıktan o hale gelmı ş