Çıtır Size Ne Yaptı Özlem Hanım!
-
Şimdi şunu söylemem lazım, apartman içinde köpek beslenmez, kadının konuşup hayvanı dışarı aldırması lazımdı, bir insan olarak insan gibi yaşama hakkı var.
Tabi şimdi kadın almış köpeği amk kimseye sormadan siktir etmiş.
Biraz mert olun ağzına sıçiyim, diyin ki bu köpek leş gibi kokuyor, çok seviyorsan evinde besle ya da bahçeye alalım vs vs sorun olursa hukuki mücadeleni başlatırsın.
Çıkmış yok şöyle oldu, yok böyle oldu yok şu yok bu.. Ya kes lan kes, hayvanı def etmişin kimseye de sormamışsın fikrini.. Hayvan kim bilir neden öldü? daha düne kadar yaşayan hayvan, senin elinde öldü işte, piç ettin virane eyledini hayvan doğup büyüdüğü yerde ölemedi bile.
Düşüncelerim bunla.
-
Mk ben mustakil bahceli evde oturuyorum bu halde bile mahalleye rahatsizlik vermesin diye kopek filan alip beslemiyorum millet apartmani cingen cadirina cevirmis .)
-
Kopegin olmesine bende uzuldum fakat kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok hayvanlari seven biriyim ozellikle kopekleri fakat kopek apartman icinde beslenecek bir hayvan degildir.
Alt komsun muzigin sesini actiginda 1 dayanirsin 2 dayanirsin hadi 1 ay dayanirsin ama sonra sende ne oluyor dersin sikayete gidersin sehir hayati yasiyoruz insanlar ic ice birbirimize rahatsizlik vermeye gerek yok
Misafirin geldiginde misafirinin apartmanda kopek boku gormesi yemek artiklari gormesi ve igrenc kokuyla karsilasmasi sence ne kadar hos ?? Hadi misafirler yilda1 geliyor diyelim peki misafirin 1 gun dayanamadigini sen ne diye tum yil cekiyorsun
-
Hocalar 17 yaşında bir köpek. Belki yaşı senden büyük. 17 yaşındaki bir köpeğe hürmet edilmemesi ilginç T
Cevdet tarafından 17/Eyl/17 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Pisibaliqi bunu yazdıShockMan bunu yazdı
@Pisibaligi hocam, oto kontrol şart..! Müride ettiğiniz cümleler pek hoş değil, köpeğin ölümüne eminim, hıncını kendisinden çıkardığın müritte çok üzülmüştür. Aşırı tepki vermişsiniz ve özgürlüğün diğer insanların rahatsız edilmemesi gerektiği sınırda bittiğini hatırlamanızı istiyorum.
Arkadaş artist cart curt ederek beni aklı sıra tartmaya çalışırsa cevabını alır. İlk sataşan da kendisidir.
http://www.mynet.com/haber/guncel/koku-yapiyor-diye-atmisti-citir-kopek-istifasi-3261072-1
Buradaki durumu dinleyin mahalle halkı konu hakkında ne diyor bakın bakalım.
Bu tarz insanlar hayatları boyunca hiç hayvan sevmemiştir çocukluğunda falan asla bir hayvan bakmamıştır buna adım gibi eminim.
Valla hocam bilemeyecem, eğer o köpeğin canına kast etmişse tabiki bir şekilde yaşamında bu zalimliği ile ilgili bir şeyleri melekler yaşatacaktır ona.! Kimseye ettiği zalimlik kar kalmamıştır bu dünyada.!