folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çizgilere Basmıycam :(

Çizgilere Basmıycam :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    bir ara o takıntı bende çok feci vardı.sonra delirmeye başladığımı hissettim(kimseye söyleyemedim) ve bunun etkisiyle düzeldim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Kleisthenes bunu yazdı:
    -----------------------------
    bir ara o takıntı bende çok feci vardı.sonra delirmeye başladığımı hissettim(kimseye söyleyemedim) ve bunun etkisiyle düzeldim.
    Babam farketmişti küçükken.ben mal gibi bi sağ bi sol yapa yapa yürüyünce napıyon la sen dedi.Sonra da bi daha ilgilenmedi.:P

Teyzeoğlu çok gülerdi.Şimdilerde etrafımda kimseler yok.O yüzden farkedilmiyo.

Ama bigün gidecez gibi.

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bendede bazen bu tür olaylar oluyor.. bazen ama :D

300 metre ileride bi iplik görürürüm.. tabi o anda dururum.. gidip suna ayagımı vursam mı vurmasammı :) die..

beklerim.. o an ne yapmak istesem yaparım.. yürürüm 300 metre  ayagımı vurur tekrar nereye doru gitmem gerekiyorsa giderim..

ben bunun çözümünü aradım ama bulamadım.. neden vuruyorum .. vurmak zorunda deilimki.. ? die düşünüyorum. yok işte cevabı. :)bualamadım :P

Yetim düşler bekçisi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    bu tür gariplikleri olan insanların akıl saglığı ile alakalı sorunlar yasaması diğer insanlara oranla daha fazla olur!..
    zeki olurlar,yaratıcıdırlar,her seyi kafalarına takarlar,çabuk heyecanlanırlar,geç sinirlenirler,hırslı olurlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    yaw bende de var buna benzer birşey.. 3 yıldan fazla bi süredir var.. benimkide bu kaldırım taşlarının renkleri farklı oluyor ya.. diyelim ki bi bölümü beyaz bi bölümü kırmızı gibim.. beyazı 3 adımda geçtim kırmızıyı eğer 3 adımda geçemezsem yanlış birşey yapmış gibi hissediyorum :S ben kesin fıttırmışım..! adam öldürmek isteyen varmı ??

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

iMPaLa bunu yazdı:
    bu tür gariplikleri olan insanların akıl saglığı ile alakalı sorunlar yasaması diğer insanlara oranla daha fazla olur!..
    zeki olurlar,yaratıcıdırlar,her seyi kafalarına takarlar,çabuk heyecanlanırlar,geç sinirlenirler,hırslı olurlar...
    psikologmusun kardeş.

cuk oturdu valla.hele de boldlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

böyle bir sorunu ilk kez bu konuda gördüm, ve çoğunluk da biliyor. hayret ilk defa duyuyorum :S

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    konuyu yeni gördüm. Bu huy bende de var. Doğuştan hemde. Sokağa ilk çıktığım zamanlardan beri. yürürken genellikle dar ve değişik yerlerden giderim. Mesela bi tahta var yolda yassılamasına. Onun üstünden atlarım. Birikinti varsa ordan geçerim, çizgilere basmam, adımarımı kontrol ederim. Karanlık yerlerden giderim. Yürürken tip tip şeyler yaparım. Bacağımı kaldırırım. Kolumu ileri doğru alırım. Değişik yani. Bunlarsız yapamıyorum

sanılanın aksine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    ToRReSs bunu yazdı:
    BozcaN bunu yazdı:

eer sdc çzgilere basmadan yürümeye çalışıosan herkste olabilme ihtmali olan nrmal pskolojk bi durm , ama çizgye yannşLıkla bastın ve sora geri dnüp basmadan gecmeye çalışırsan bu tedavi gerektiren pskolojk bi durm..

bu sene derste işlemştk amk :D

bende war bu amk :D

mesela bide sağ elle dokundum sollada dokunmassam olmıcak gibi gelio garip oluom.

tik gibi bise.

bendede war bu yaw :D 

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

böyle bir sorunu ilk kez bu konuda gördüm, ve çoğunluk da biliyor. hayret ilk defa duyuyorum :S

Ben bu cümleden bişey anlamadım hacım :S

edit: galiba anladım :P

Toplam Hit: 6322 Toplam Mesaj: 49